Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
posledný komentár: 16. 8. 2020 o 13:17
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
Akcia -18% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, gloss metallic khaki/pearl black
559 €
-18%
MOC 839 €
Akcia savings SKS Blade sada blatníkov, 29"/27.5"+, čierna/zelená
31,99 €
savings
MOC 53,54 €
Ale mame plnú záhradu medvedíkov!
Háveď.
Likvidovali mi mladé stromky 😣
Ako si ich pochytal???
Ja som dnes jedneho zmarnil tiez, ale to bola viacmenej nahoda, ale ak existuje niaky systematicky sposob jak ich vykinožit tak by som to skusil.
Chamrad jedna, stihnu zožrat mlade zeleniny prv jak slimaci-bezdaci
Ja som dnes jedneho zmarnil tiez, ale to bola viacmenej nahoda, ale ak existuje niaky systematicky sposob jak ich vykinožit tak by som to skusil.
Žena s dcérou sa realizujú v terénnych úpravách záhrady,ktorá sa profilom podobá skor zjazdovke .
Pri tvorbe akýsi terás je nutné premiestniť kvantá hliny.
No a konkrétne tieto si stihli spravit hniezda v kope kyprej hliny asi s pred dvoch mesiacov,ktorú včera dávali na"svoje miesto".
Ja som bol poverený len ich skántriť,a tiež ma napadlo to vtipne riešenie s panvicu, no zohriať vodu v rychlovarnej konvici bolo kusok jednoduhsie...
Ďalšia stratégia boja spočíva vo výsadbe rastliny "loboda zahradná",ktorá ščúry nejak odpudzuje a ďalší level je aplikácia nejakej chrobače "hlística?" čo sa dá zakúpiť v záhradkárske.
Ale to sú info len tak započute na pol ucha,keď sa ženy bavili.
na stránke ekočlovek v kategórii medvedík-krtonôžka
a vraj 300 ročne...to je dnes už málo.
strach z ľudí je evidentná.
https://myzvolen.sme.sk/c/22947433/na-podpolani-nie-su-kontajnerove-medvede-potvrdili-statni-ochranari.html?ref=mnt
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
to je jasne a nie si jediny kto si to vsimol. je zjavne ze tam nemal co robit uz peknych par minut a mal sa mu prihovarat a nie byt ticho. to ze si moze za to sam sa zhodneme myslim vsetci. pre mna je pointa taka ze ked uz sa to stane tak sprej proti medvedom ti je na dve veci. a byt to 300 kilovy maco tak je ten chalan na maderu
existuju hlistice, alebo zakopat pohar s pivom kusok pod uroven zeme, ale to je skor podla mna na slizniaky, alebo menej popularne, avsak asi najucinnejsie nasadit krtka. niekto chrani hlavne planty tym, ze sadi do odpadovej rury, pretoze medvedik ryje len nejakych 10-15cm pod zemou. takze moznosti je mnoho.