nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Už ani nevie, ja sa už neviem dočkať obedu. Ale však nemôžem si napísať scenár, na ktorý by som si ani nevsadil v stávkovej kancelárii. Akoby tu podobných fabulácii nebolo na predošlých stranách na prehadzovanie vidlami.
Nikdy nehovor nikdy? Minimálne mu vypovedá elektronika.
Bolo, to určite nikto nemôže poprieť, kto rád sleduje cyklistiku. Povedal by som, že to bolo rovnako epické ako ten únik Frooma (žltý) so Saganom (zelený), celému balíku ešte s dvomi jazdcami, každý po jednom z ich tímov. Rovinatá etapa a ten krásny chaos v balíku až do cieľa. To bola tiež podívaná.
Vtedy tam boli myslím ešte Bodnar a Thomas. Froome sa snažil aj zašpurtovať
Únik vyprovokoval Bodnar, pridal sa Sagan, potom Froome aj Thomas.... veľmi silna kombinácia, pelotón nemal šancu....
Zo športovej stránky som vtedy držal palce Bodnarovi....zasluzil by si vtedy etapu...samozrejme aj s výhrou Sagana som bol spokojný...
Vrchár síce top, ale pre mňa osobne je to rovnako nesympatický jazdec ako WVA. Som zvedavý, či aspoň v Paríži vystrúha nasilu nejakú paródiu na úsmev