Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Akcia -24% GHOST KATO Universal 29 bicykel, green pearl/azur blue metallic
od 669 €
-24%
MOC 889 €
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
-33% Bianchi METHANOL CV FS 9.3 29 bicykel, celeste CK16/black
3 599 €
-33%
MOC 5 399 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, panama yellow
4 399 €
-17%
MOC 5 699 €
Výpredaj -15% Marin Rift Zone Carbon 1 29 bicykel, červená/karbón
2 849 €
-15%
MOC 3 699 €
-39% Orbea OCCAM SL H30 29 bicykel, slate blue/orange cloud
od 2 399 €
-39%
MOC 3 949 €
Výpredaj -16% GHOST LECTOR FS LC Essential 29 bicykel, petrol blue/ocean blue
od 3 099 €
-16%
MOC 4 549 €
Výpredaj -26% Orbea OIZ H10 29 bicykel, apricot orange/limestone beige
2 749 €
-26%
MOC 3 699 €
-11% Transition Smuggler CB GX 29 bicykel, mechanical espresso
3 999 €
-11%
MOC 6 699 €
Výpredaj -43% Superior Team XF 29 Issue bicykel, čierna (redakčný bicykel)
3 449 €
-43%
MOC 5 999 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
To su 130 zdvihy? Aku to ma hmotnost? Teleskop je 100/125 divine sl? Inac momentalne mas garaz snov, nekompromisny pretekovy special, trailovu masinu na blbnutie a titanovy cestacik
Bajk sa budem čo najskôr vložiť do svojej osobnej galérie aj s popisom komponentov. Hmotnosť 11.834g s pedálmi XT tak ako je na foto. Teleskop je nový Divine SL 31,6x125mm. Zdvihy 130/120mm.
Ešte raz a naposledy. Prečítaj si prosím ešte raz môj príspevok. Alebo aj moje staršie príspevky. Nikde som sa som sa ani len jedným slovom nezmienila ani nekritizovala žiadny tvoj bajk. Ja som ti v skutočnosti poďakovala za tvoj názor. Nič viac v mojom príspevku nenájdeš. Všetko ostatné si si vyfabuloval vo vlastnej hlave. Ty proste nedokážeš čítať s porozumením, tvoje prsty píšu rýchlejšie ako stihneš myslieť. Si vzťahovačný. Takto sa prejavuješ takmer vo všetkých vláknach.
Ja chápem, že sa žiadny bajk nemusí páčiť všetkým. Som na fóre dostatočne dlho, aby som vedela že reakcie budú rôzne. Uznávam reakcie typu "mne sa ten bajk, alebo tá farba nepáči". S tým nič nenarobíš. Máme rôzny vkus a to je dobre. Ale keď chceš niekoho atakovať tak napíšeš, že je to "hnus", gýč, "škaredé". Uvidíme či si už dosť veľký (no offense) na to, aby si tieto dva rozdiely pochopil.
Ale veď ja som výber farby tvojho rámu NIKDY nekritizovala. Prečo to nedokážeš, alebo nechceš pochopiť? A ani sa nechystám kritizovať. Mne sa farba tvojho rámu totiž páči.
Čo je nepochopiteľné na jednoduchej vete "Ďakujem za objektívny názor na farbičky"?
Ja chápem, že sa žiadny bajk nemusí páčiť všetkým. Som na fóre dostatočne dlho, aby som vedela že reakcie budú rôzne. Uznávam reakcie typu "mne sa ten bajk, alebo tá farba nepáči". S tým nič nenarobíš. Máme rôzny vkus a to je dobre. Ale keď chceš niekoho atakovať tak napíšeš, že je to "hnus", gýč, "škaredé". Uvidíme či si už dosť veľký (no offense) na to, aby si tieto dva rozdiely pochopil.
Ja pomenovanie "gýč" ako atak vôbec nevnímam.
babyblue s ruzovou mam rad, ale s touto polofialovou ma to nejak nebere
Dík za info. Pozeral som tie nohy kade-tade ale boli drahšie ako spomínaš. Tak ešte pojazdim škrabnuté Kashima a potom asi skúsim Slovkolex. Kotúč mi asi v piatok príde ten Intend čo tam máš. Myslím že lepšia voľba ako Hope 🙄