Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
-10% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 349 €
-10%
MOC 1 499 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
On to myslel ze si taka odvazna a nebojacna
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
v texase takto lovia diviaky bezne, su tam enormne premnozene a su skodna, cim viac ich odstrelia tym lepsie.
Na youtube je kopa podobnych videi, napriklad aj tento macher:
https://www.youtube.com/watch?v=8ir6LDRH7J0
Na youtube je kopa podobnych videi.
tuším aj holub sťahovavý bol v amerike premnožený...v poslednom čase stále viac pochybujem o tom, že ľudia sú inteligentné bytosti
budem uprimny stisa mi ritou /ale nestresujem, inac by som do lesa nejazdil/ ked idem lesom a viem ze tam nikde okolo mna par km nikto nie je /myslim ludi/, no na druhej strane si uzivam to ticho a verim ze sa mi nic nestane. snad to tak ostane
Prečítal si si vôbec štatistiky, koľko medveďov tu bolo za iné roky a koľko smrteľných úrazov sa stalo? Napríklad 30 rokov dozadu, keď nebol FB a podobné siete, ktoré šíria kopec bludov a strašia ľudí. Strety s medveďmi v lese boli vždy, môj otec by vedel rozprávať, zomrel mu tak kamarát, keď som bola malá. Starú mamu ponaháňal pod Kubínskou hoľou pri zbieraní malín. Len vtedy sa o tom toľko nepísalo ako teraz a vtedy nebolo toľko "odborníkov" na všetko. Pozri, ja Ťa do lesa nenútim chodiť, ani mladého chalana nesúdim, ani nič podobné. Kľudne seď doma alebo na začiatku dediny a hulákaj na medvede. To, že chodia tak blízko, za to si môžeme my ľudia sami. To, že sa my rozťahujeme čoraz viac do lesov a uberáme zvieratám prirodzené prostredie, lebo sme s prepáčením nenažraní, rozmaznaní, pohodlní a chceme stále viac (poniektorí), to je v poriadku? Keby sme nechali zver v pokoji žiť a nerobili z lesa Václavské námestie s rýchloobčerstvením pre nich, tak by tu taká situácia nebola.
https://youtu.be/9zqFaV-cLqw
Píšu, že medvedicu prekvapil. A ako ju mohol prekvapiť? Kyticou ruží asi nie, však