Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
ja kable ani neriesim lebo by som aj tak prave v tej chvili nezohnal nikoho na koho by som ich napojil. ked mi ani neotoci motorom, dam baterku na 20minut na nabijacku a nastartuje bez problemov, aj opakovane napr. po kratkom presune na benzinku (maly 1.2 benzin), verim ze by ten diesel naskocil po hodinke nabijania. ak idem kratku jazdu, povedzme do hodiny, necham na nabijacke dobit doplna po jazde.
nabije Ti to vpohode dost. Potom samozrejme nevypinaj motor a nezapinaj hned vyhrievanie sedaciek a ine elektricke ficury. Nechaj, nech sa motor slusnou jazdou zohreje na prevadzkovu teplotu a si zahojeny
ked je to len cez noc svetielko tak to staci startnut z ineho auta alebo len kratko dobit na nabijacke,
na micre pomerne casto mlada nechavala stropne svietit takze rano som ani neodomkol, to bol hned znak ze baterka spinka
ja som ozivoval baterku co mala myslim 4V sice to trvalo ale podarilo sa, musel som to dat na hlupu nabijacku lebo mudra to odmietala nabijat.
aj úplne vybitá batéria sa dá oživiť,ale pozor na to,že prišla o výraznú časť kapacity,hlboké vybitie sposobí nezvratné zmeny na doskách v článkoch,takže napr.namiesto 72Ah baterky je z nej 30 Ah,alebo aj menej
Dano5 len doplnim, ze pokial je to bateria, ktora nie je urcena na hlboke vybitia - trakcna bateria.
Je malo pravdepodobne, ze by ju mal, ale je dobre to vediet.
EDIT: taky scarinko by ju uz mal mat v aute
A ak máš start stop tak ho deaktivuj. Nech neostaneš stáť na 3 križovatke 😂
to by malo byť ošetrené automatickou deaktiváciou systému S/S pri malom napatí na baterke... ja to tak na japoncovi mám, miesto chcípnutia to ukáže inkonku baterky... paradoxne sa to ani niekoľko hodinovej jazde samé neodstráni, ani pri dobrej baterke, ktorá štartuje aj v mraze... až keď to dám manuálne na nabíjačku. ale tak dá sa to brať ako bonus, lebo kto už by uznával S/S systém, jeden z najväčších omylov automobiliek resp emisných noriem. paradoxne sa to na tom japoncovi nedá nijak inak obísť len natvrdo letovať nejaký bazmek ktorý bude simulovať stlačenie tlačidla deaktivácie S/S systému po každom naštartovaní
ja som to dal nastastie na Ochcafke vypnut a je pokoj. neznasam S/S.
je niekde nejaky shop v BA s ND auta kde sa da prist tovar vyzdvihnut? do autokelly nemam login a MOC ceny nie su idealne.
Potrebujem objednat sroby na kolesa pre octavku. Idealne asi FEBI. pripadne to nejak poriesim cez eshop.
JoNesbo A mne to prave dlha jazda odstranila. Asi mesiac mi presne svietila ta ikona a s/s bolo nefunkcne (chvalabohu), myslel som ze uz bude baterka pomaly odchadzat, predsa len uz ma 8rokov a este nebola dotknuta. Zrovna predvcerom som trochu viac jazdil, resp. dlhsie a samosato vyriesilo. Zrejme len vplyvom kratkych tras nestihalo dobijat a pokleslo napatie a ustalena jazda to dobila.
Kto poradí-zháňam miniatúrnu žiarovku do podsvietenia spínača v interiéry vozidla (je to na Mitsubishi Pajero) neviem presné hodnoty,je to na 12V systém.
žiarovku som vybral z objímky (je na foto) slená časť má priemer 3 mm a dĺžku 6 mm,fúziky cca 12 mm.
Vypátral som,že by to mala byť verzia žiarovky T1 (3 x 6 mm) nemáte niekto takú ? prípadne rada,kde by sa dala v BA kúpiť,dík.
foto pridám z mobilu.
Mali by to mať v každých autosúčiastkach, je to bežná žiarovka, ja som takú pred pár rokmi menil na starom Pole.
kludne ber tie lacnejšie Febi,sú v pohode-cenový rozdiel bude len v dátume naskladnenia,je bežné že ceny sa hýbu v čase,tie prvé budú odležané
ešte k tej žiarovke na Pajero,zobral som 5 ks,funguje,svieti ako má: https://www.gme.sk/zarovka-zg1-12v-50ma-drat
keď už som tam šiel,zobral som 5 ks,takže 4 ešte mám,keby niekto potreboval-a nie,nie je to bežný tovar na skladoch autosúčiastok,tento rozmer je skôr na elektro e-shopoch,ešte raz dík za typ na priamu kúpu v BA
a ešte doplním info,akú cenovú politiku má ofic.servis Mitsubishi-žiarovka sa ako náhradný diel nedodáva,keď sa vypáli,treba kúpiť celý spínač-cena ľudová-59 Eur
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na micre pomerne casto mlada nechavala stropne svietit takze rano som ani neodomkol, to bol hned znak ze baterka spinka
ja som ozivoval baterku co mala myslim 4V
Je malo pravdepodobne, ze by ju mal, ale je dobre to vediet.
EDIT: taky scarinko by ju uz mal mat v aute
to by malo byť ošetrené automatickou deaktiváciou systému S/S pri malom napatí na baterke... ja to tak na japoncovi mám, miesto chcípnutia to ukáže inkonku baterky... paradoxne sa to ani niekoľko hodinovej jazde samé neodstráni, ani pri dobrej baterke, ktorá štartuje aj v mraze... až keď to dám manuálne na nabíjačku. ale tak dá sa to brať ako bonus, lebo kto už by uznával S/S systém, jeden z najväčších omylov automobiliek resp emisných noriem. paradoxne sa to na tom japoncovi nedá nijak inak obísť len natvrdo letovať nejaký bazmek ktorý bude simulovať stlačenie tlačidla deaktivácie S/S systému po každom naštartovaní
je niekde nejaky shop v BA s ND auta kde sa da prist tovar vyzdvihnut? do autokelly nemam login a MOC ceny nie su idealne.
Potrebujem objednat sroby na kolesa pre octavku. Idealne asi FEBI. pripadne to nejak poriesim cez eshop.
https://www.motora.sk/
žiarovku som vybral z objímky (je na foto) slená časť má priemer 3 mm a dĺžku 6 mm,fúziky cca 12 mm.
Vypátral som,že by to mala byť verzia žiarovky T1 (3 x 6 mm) nemáte niekto takú ? prípadne rada,kde by sa dala v BA kúpiť,dík.
foto pridám z mobilu.
Mali by to mať v každých autosúčiastkach, je to bežná žiarovka, ja som takú pred pár rokmi menil na starom Pole.
oplati sa pripacat za Eibach skrutky?
popravde netusim aky je rozdiel medzi prvymi 2 FEBI okrem cisla dielu
ešte k tej žiarovke na Pajero,zobral som 5 ks,funguje,svieti ako má:
https://www.gme.sk/zarovka-zg1-12v-50ma-drat
keď už som tam šiel,zobral som 5 ks,takže 4 ešte mám,keby niekto potreboval-a nie,nie je to bežný tovar na skladoch autosúčiastok,tento rozmer je skôr na elektro e-shopoch,ešte raz dík za typ na priamu kúpu v BA
a ešte doplním info,akú cenovú politiku má ofic.servis Mitsubishi-žiarovka sa ako náhradný diel nedodáva,keď sa vypáli,treba kúpiť celý spínač-cena ľudová-59 Eur