Ano aj to, ale ked uz som bol taky rozm...dany tak uz som povedal ze ok. Ale to som este nevedel cenu. Mi povedala az potom ked som mal 2 injekcie v hlave. 😁
Toto si myslim, ze je nie uplne koser spravanie, daleko od etickeho postupu.
K tym osmickam, tiez sa hlasim do klubu, obe zahli nad korenmi vodorovne a tlacili neprrerezane do 7. Extrakcia bola sekacka na hodinu, potom bolest 3 dni fest a tyzden citelna. Druhu extrakciu som naplanoval s touto skusenostou do 'volneho' obdobia.
Aj tebe to vravela moja mama? To sa potom necudujem, ze si tolko caloval u zubara. Ani u mna s tym zial velmi nepochodila. Az zubarka ma naucila ako umyvat poriadne zuby. Co uz. Taky švet. Neška ši tu, jutre ši tu zaš.
To bola narazka na tvoj nick...ak som spravne pochopil
Kks Pokáč asi nikdy nenatočil výstižnejšiu rýchlovku. https://www.youtube.com/watch?v=XLfX2fZq4G0
Ale FIFA by som nič nevyčítal. Je to organizácia vyznávajúca stále rovnaké hodnoty. 1934 Mussolini v Taliansku. 1978 junta v Argentíne. 2018 propagácia Putlera. A to 4 roky po vpáde na Ukrajinu. Takže vianočné MS vo futbale sú v poho. Je to proste nezisková organizácia.
Národne orientovaných, konzervatívnych etc. cyklistov asi dnes viac vyplašil Wiggle. Práve teraz som od nich kúpil tretry SIDI a vyskočilo na mňa toto. Apage satanas. Asi radšej nakúpili v Dráčiku.
Dennik Postoj. Netreba komentovat... Sugestivne pretlacana ideologia. Vybrati 2 autori z prierezu celosvetoveho spektra, ktori zhodou okolnosti spadaju do ich svetonazoru. Uz len to, ze z dvoch knih jedna sa ti nezda by mala byt indikacia kvality clanku.
Tiez sa mi nezda, preco by mal byt oteplenim ohrozeny zivot na Zemi, ako zaznieva od niektorych aktivistov.
Tu prvu knizku si asi kupim. Ta druha sa mi az tak nevidi - aspon podla citacii v clanku,
Za par desatroci sa zmeni(la) priemerna rocna teplota omnoho viac ako za celu historiu cloveka. Cojaviem, uz len to je strasidelne.
P.s., uz teraz sa hovori o desiatkach tisic umrti rocne v europe nasledkom vln horucav. A teraz si vezmime, ze europa bude zrejme cielom (sta)milionov ludi kde su tie horucavy omnoho horsie.
Taktiez, vidime co napr robi zvysena teplota s koralmi = take pralesy oceanov. Trufame si odhadnut co to spravi s ekosystemamy?
Budeme ako zivocisny druh schopny sa na tieto zmeny prisposobit v tak bezprecedentne rychlom tempe? Nieco na tento sposob su dovody preco je mnoho ludi skeptickych a varuje pred takouto zmenou klimy.
Planeta sa reguluje sama. Jediny zivocich ktory nici planetu je clovek. Bolo nas nie tak davno 6,5 mld a je nas 8 mld. Do nekonecna to takto rast nemoze a planeta nam to dava jasne najavo. To ale nie je nic nove.
osobne mám rád fakty a teda dosť odvážne tvrdenie, keďže aký taký teplomer pochádza až z cca 16 storočia
Nastastie veda je uz trochu dalej ako pri laickom teplomere. Preto vie aj co mal niekto na veceru pred 10k rokmi bez toho, aby musela v ruke drzat jeho tanier.
Nasa planeta globalne oteplovanie bezproblemov zvladne. Vyreguluje sa sama, ochladi sa sama. Akurat nas pri tom asi vacsinu pozabija. Ci priamo - zaplavy, poziare, zemetrasenia, alebo nepriamo - migracia, vojny, hladomory.
Mne planeta pripomina ludske telo. Ak ma clovek v sebe nejaky virus, parazita a pod, prejavi sa to zvysenou teplotou, ako s nim telo bojuje a snazi sa ho znicit. Tak planeta zvyseje teplotu, aby znicila nas - parazitov.
kúpil som polovičke hodinky za 34 €, dnes kliknem na tú stránku (nechal som si to ako záložku) a tam pri tých hodinkách že Super cena 92,90 ... tým obchodníkom už dobre drbe
Zase, aby ste ma pochopili. Nemyslim si, ze sa klima nemeni a ze sa nemeni bezprecedentne rychlo a ze je to velmi pravdepodobne cinnostou cloveka. Problematika ma zaujima uz dlho a co sa mi nepaci je alarmizmus v style Grety. Na to som chcel poukazat.
Nastastie veda je uz trochu dalej ako pri laickom teplomere. Preto vie aj co mal niekto na veceru pred 10k rokmi bez toho, aby musela v ruke drzat jeho tanier.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto si myslim, ze je nie uplne koser spravanie, daleko od etickeho postupu.
K tym osmickam, tiez sa hlasim do klubu, obe zahli nad korenmi vodorovne a tlacili neprrerezane do 7. Extrakcia bola sekacka na hodinu, potom bolest 3 dni fest a tyzden citelna. Druhu extrakciu som naplanoval s touto skusenostou do 'volneho' obdobia.
To bola narazka na tvoj nick...ak som spravne pochopil
https://www.youtube.com/watch?v=XLfX2fZq4G0
Ale FIFA by som nič nevyčítal. Je to organizácia vyznávajúca stále rovnaké hodnoty. 1934 Mussolini v Taliansku. 1978 junta v Argentíne. 2018 propagácia Putlera. A to 4 roky po vpáde na Ukrajinu. Takže vianočné MS vo futbale sú v poho. Je to proste nezisková organizácia.
Národne orientovaných, konzervatívnych etc. cyklistov asi dnes viac vyplašil Wiggle. Práve teraz som od nich kúpil tretry SIDI a vyskočilo na mňa toto. Apage satanas. Asi radšej nakúpili v Dráčiku.
https://www.postoj.sk/119239/ako-zaujatost-medii-sposobuje-moralnu-paniku-okolo-zmeny-klimy
Tiez sa mi nezda, preco by mal byt oteplenim ohrozeny zivot na Zemi, ako zaznieva od niektorych aktivistov.
Tu prvu knizku si asi kupim. Ta druha sa mi az tak nevidi - aspon podla citacii v clanku,
https://www.postoj.sk/119239/ako-zaujatost-medii-sposobuje-moralnu-paniku-okolo-zmeny-klimy
Za par desatroci sa zmeni(la) priemerna rocna teplota omnoho viac ako za celu historiu cloveka. Cojaviem, uz len to je strasidelne.
P.s., uz teraz sa hovori o desiatkach tisic umrti rocne v europe nasledkom vln horucav. A teraz si vezmime, ze europa bude zrejme cielom (sta)milionov ludi kde su tie horucavy omnoho horsie.
Taktiez, vidime co napr robi zvysena teplota s koralmi = take pralesy oceanov. Trufame si odhadnut co to spravi s ekosystemamy?
Budeme ako zivocisny druh schopny sa na tieto zmeny prisposobit v tak bezprecedentne rychlom tempe? Nieco na tento sposob su dovody preco je mnoho ludi skeptickych a varuje pred takouto zmenou klimy.
osobne mám rád fakty a teda dosť odvážne tvrdenie, keďže aký taký teplomer pochádza až z cca 16 storočia
https://www.shmu.sk/sk/?page=2049&id=154
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Global_temperature_record
Mne planeta pripomina ludske telo. Ak ma clovek v sebe nejaky virus, parazita a pod, prejavi sa to zvysenou teplotou, ako s nim telo bojuje a snazi sa ho znicit. Tak planeta zvyseje teplotu, aby znicila nas - parazitov.
Dobry clanok na tuto temu vysiel dnes aj tu: https://dennikn.sk/3113355/nekupujte-potraviny-ktore-prileteli-lietadlom-18-rad-ako-zit-aby-ste-prospeli-sebe-aj-planete/?ref=tit1
A hned prva rada z clanku.
1. Neprepadajte panike. Situácia okolo klimatickej krízy nie je dobrá, ale koniec sveta to zatiaľ rozhodne nie je.
jsem bílou mezi všemi barvami
jsem zmrzlou vločkou na poušti
jsem mořský koník na souši
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Global_temperature_record
Áno aj v odkaze, ktorý si uviedol, je napísané, že sa jedná o odhady, a presnejšie údaje sú dostupné až od roku 1850
urcite vratit, ked pozeraju z krabice, na vyjazde mozno budu hryzt