Kategórie
Bike-techServis vidlíc, tlmičov a teleskopických sedloviek # údržba # vidlica # tlmič # oprava # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky # servisovanie
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
Akcia -14% FOX Float DPS Trunnion Remote Up Factory PTL SV EVOL tlmič, 165x45 mm
509 €
-14%
MOC 649 €
savings RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant RC2T tlmič, 185x55 mm
709 €
savings
MOC 1 049 €
-30% RockShox Deluxe Ultimate RCT Trunnion tlmič, 205 x 60 mm, OEM
329 €
-30%
MOC 469 €
savings RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 65 mm
579 €
savings
MOC 909 €
Akcia -21% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
589 €
-21%
MOC 919 €
Akcia savings RockShox základný servisný kit pre vidlice Domain
32,99 €
savings
MOC 52,99 €
savings RockShox servisný kit pre tlmiče DELUXE, 200 hod/1 rok
47,99 €
savings
MOC 83,99 €
PS: Nie sme stroje a nejaká chyba sa mohla stať aj nám a ak po diagnostike zistíme, že sa tak stalo, radi ti pomôžeme ju čo najskôr vyriešiť k tvojej spokojnosti.
PS2: Nie, vyzdvihnutie reklamačných vecí majiteľom naozaj nie je v našom reklamačnom poriadku a ani v obchodnom zákonníku.
S pozdravom, majiteľ Peťo a tím Bikeclinic.
A zháňanie krabice a kuriéra by nebola moja starosť keby sa to urobilo poriadne,!!!
Ale to nie je prozakaznicky pristup!!!1
!!
Irónia je ze práve tie iné (samozrejme že nie všetky) značky si doma zoservisujes jednoduchšie ako práve spomenutý Fox...
"Problem" s domacim servisom foxov je, ze zvycajne na niektore ukony potrebujes specificke nastroje priamo od foxu za nehoraznu sumu.. vsetok spotrebny material je tiez drahsi v porovnani s RS.. servisne postupy od vyrobcu su neni podla mna na takej urovni ako od RS..
co sa tyka bladeru v chargeri 2/2.1 podla mna je to cista robota, obycajna vymena oleja aj s odvzdusnenim sa pri troske snahy da spravit takmer bez kvapky oleja mimo.. jeho kompletne rozobratie za ucelom tuningu base valvu, pripadne rebound stacku je tiez uplne jednoduche..
Nevyhodou grip patron zas je, ze ten teflonovy olej v nich sa miesa s goldom ktory davas na penove kruzky.. a z principu fungovania sa ten mix goldu a PTFE casom dostane aj do samotnej patrony.. charger je v tomto "cistejsi", je to proste uzavrety system.. na druhej strane, je potom pravda, ze grip teoreticky nepotrebuje tak tesne tesnenie, cize by mal mat nizsie trenie.. o kolko, je zas otazne..
Inak paradoxne charger 2.1 ma jeden z najlahsich compression tunov a nie je ho ani velmi ako viac odlahcit.. (inak, velmi podobne je na tom aj grip2 vvc) takze uprava zvacsa spociva paradoxne v tuhsom kompresnom stacku.. ale to je uz asi na inu debatu