Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Akcia -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
U mňa to evokuje predstavu prírode blízkeho človeka uprednostňujúceho tradičné postupy pri aplikovaní zasad vo svojom živote.
Kto to vníma negativne,je sám negatívny a je to len odraz jeho vlastných pocitov čo nosí v sebe …
Čo vlastne nieje nič divné u biošov prispievajúcich do tejto témy. Negatívne bytosti uveznene v lepkavom slize svojich prízemných neprajných myšlienok…
Ty už si mi len pozitívna bytosť, eboš posielajúci cyklistov do rezervácie
inak pred pár dňami ma pekne dal v kopci 70-tnik na mtb-čku cestou na Martinské hole, napriek tomu že mám veľmi dobrú kondičku
Počuj X-men, čím viacej človek musí riešiť, tým viacej sa vzdeláva a cvičí svoj mozog. Učí sa z vlastných chýb a získava širší prehľad, lepšie zvažuje svoje budúce rozhodnutia. Naviac sa stáva odolnejší stresovým situáciam. Nemusí potom šlapať bezhlavo 40km na biobiku aby to vyvetral z hlavy
Osobne rád nasávam informácie o nových systémoch elektromotorov pre ebiky, Človek sa postupne do toho dostane a potom je tá aktualizácia taký istý zanedbatelný problém ako aktualizácia windowsu. Proste ju akceptuješ že existuje a je potrebná. To isté platí o aktualizácií názorov na svet, niekomu vyhovuje mať celý život taký názor aký si vytvoril v materskej škole , niekoho názor sa postupne mení s vývojom osobnosti.
Lukasz9 - ber to s humorom, ja tieto veci voči biošom nemyslím vážne, hoci mám aj ebike tiež som jedným z nich
Ale veď keď ťa baví byť pokusným e-králikom za tvoje peniaze, ja ti to neberiem. “Dle chuti každého soudruha”.
Osobne som bol v tom, že ebiky sú fakt robustné stroje, kde motor pri výmene opotrebiteľných rozvodových častí je prakticky nesmrteľný....pri rozhovoroch s ľuďmi sa často stretávam so šťastným výrazom v tvári: Musím si zaklepať..2 roky a už 4500km a nič - motor ide ako hodinky...Čo toto akože má byť? 4500km som kedysi najazdil za 5 mesiacov...potom stretneš tých istých ľudí: No pri 5200km to šlo na reklamačku a teraz mám perfektný nový motor ...ako fakt???? Pokrok? A to niekto sníva ako pôjde ľudská posádka na Mars? ?♂️?♂️
Mor ho!
Bicyklujú bioši z Tatier, tiahnu na podolia,
cez vysoké hory, cestami cez rovné polia;
prešli už aj cez Dunaj, cez tú šíru vodu,
oddy***** tam za pomedzím slovenského rodu.
Duní Dunaj a ebiker sa valí:
nad ním svieti pevný hrad na vysokom bralí.
Pod tým hradom ebiker zastal si pri bufete,
obehnutý bioš túži tam po odvete.
No zahyň, studom večným zahyň, podlá duša,
čo o slobodu s motorom sa pokúša.
Lež večná meno toho nech ovenčí sláva,
kto seba v obeť svätú za svoje v kopcoch dáva.
A ty mor ho! — hoj mor ho! detvo môjho rodu,
kto kradmou rukou siahne na tvoju cyklo slobodu;
a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom:
Mor ty len, a voľ nebyť, ako byť motoru otrokom.
PS: ešte som to upravil aby to bolo jasné o čo ide ...
Čo vyťahovať bike, kvôli tomu sa neoplatí už vôbec vyťahovať oblečenie na bicy.
Edit: Ebajky sú ešte relatívne nová záležitosť, tak sem-tam natrafíš aj na niečo s dlhšou životnosťou. Ale ono sa to časom doladí na tie 2 roky.
Je to dosť divné ale vyzerá to že samotná EU to celkovo nenápadne podporuje aby udržala zamestnanosť alebo zisky z daní za ktoré sú platení, alebo čo ...
Na aute už viem že čo raz vymením do dvoch rokov to mením znova a znova...
Aj na retiazkach na bike to vidno. Sú lepšie, alebo horšie, no nakoniec priemerná cena za určité obdobie použiteľnosti je skoro rovnaká. Napr. reťaz za 60 vydrží 2000km, reťaz za 30 vydrží 1000. Tie peniaze tak či tak zaplatíme. Naviac aj ebike motory to majú v sebe zakomponované, že sa proste neopravujú ale menia celé a otvoriť sa dajú len v domácej fabrike, kde vymenia kazítko, dajú nový obal a ide to nazad. Bafang sa vraj dá servisovať aj doma. Číňan na to už ide dobre, lebo strednú a nižšiu vrstvu s tým jednoznačne osloví.
Zase ako sa vraví, kto má na mercedes, musí mať aj na jeho servis. Niektorí tieto veci ohľadom ceny vôbec neriešia.
Ale je vždy lepšie keď sa pokazí motor na ebiku ako kĺby na kolenách
Stanislaw Jerzy Lec : Vzdy sa najde eskymak co ide poradit cernochom v Kongu co robit za velkych horucav.
Chlapci zo ziletiek, nic vam to nehovori?
Na druhu stranu, konkurencia nespi a robi to iste.
Z casovych dovodov nie je mozne roky ladit a az potom pustit na trh. To by produkt bol strasne zastaraly voci konkurencii.