Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
zihadlo 5 pozrel by som Sandero, ak to nie je male (a nevadi neexkluzivita)
srandero maju naši, to je malá krabička, tam lyže ani bike nedám lebo to nemá kufor ale nakupnu tašku
duster som pozeral ako pracovne auto pod les by sa dalo, len to ma kratky kufor , ine parametre to docela splna, jednoduche , funkčne
SUV nechcem
zihadlo 5 a čo tak Volvo XC nejaké ale neviem či robili 4x4, Passat allroad, Leon experience, octa a Sup Scout...
Mne osobne sa dlhodobo páči Suba Outback, ale netuším s tou spotrebou
Ôriginalne byvaju prezlečene vartymne tuez prva vydrzala vo fordaķu 8r.potom druha 4. Uvidime kedy chcipne...dlho som ju nemal na šťave..,
Alebo sa toho v lete zbavim, ked sa prestahujem pod les..
Ps aky dvihnuty kombik- 4kolku odporučate.aby mi to travu po ceste nezozralo.
to chceš nové alebo jazdené? možno oktávka scout, tá má veľký kufor
corsairked najazdíš 20tis ročne a používaš ho aspon 6rokov? tak to máš 3600e
ochcavku som pozeral , ale u nas su jazdenky s menším najazdom, strašne predražené.... už nevedia čo by za to pýtali.... všetko s debilným DSG pre lenplov... a vysoký koeficient stočenia. aj ked kufor je paradny na moje haraburdie
kukám aj po tom outbacku po roku 2014 maju zmený dizel ,kde poriešili muchy. v NDR sa najdu slušne kusky s manualom do 15.. automaty si strčte niekam do zadnej časti
pozeral som aj golf variant alltrack .... to sa tiež da v NDR najsť , len všetko automat.... a koncernove nezmysly
už len najsť človeka čo chodí pre utíčka na zapad a pomože s tým
Tak nová Dacia jogger 7m benzín+LPG, dojazd vyše 1300km, vyberieš zadnú lavicu ale zosilnené brzdy a pruženie ti zostane... Akurát neni štvorkolka... Ale dosť vysoké
Inak, sedel som teraz vo viac nových autách a nejak ma nepresvedčili... Fiat doblo, Peugeot rifter ešte ok... Dongfeng 5 (alebo 500???) je nadupaný ale malý pre mňa, tá Dacia, nové a to je jediné pozitívum, čo som na tom našiel naprieč všetkými modelmi a výbavami... A skončil som pri Chrysler Grand Voyager RG (aj vďaka referenciam)...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a to je na čo dobre ?
keyless sa da vypnut. vo VW som vypinal a je to na par klikov v diagnostike. rovnako v pohode sa da aj dorobit...ale naco
Viď pár stran dozadu...
srandero maju naši, to je malá krabička, tam lyže ani bike nedám
duster som pozeral ako pracovne auto pod les by sa dalo, len to ma kratky kufor , ine parametre to docela splna, jednoduche , funkčne
SUV nechcem
Hlavne keď pre mna to nie je 4-kolesový miláčik ale len plechovica na presúvanie 😂
Mne osobne sa dlhodobo páči Suba Outback, ale netuším s tou spotrebou
Alebo sa toho v lete zbavim, ked sa prestahujem pod les..
Ps aky dvihnuty kombik- 4kolku odporučate.aby mi to travu po ceste nezozralo.
to chceš nové alebo jazdené? možno oktávka scout, tá má veľký kufor
ochcavku som pozeral , ale u nas su jazdenky s menším najazdom, strašne predražené.... už nevedia čo by za to pýtali.... všetko s debilným DSG pre lenplov... a vysoký koeficient stočenia. aj ked kufor je paradny na moje haraburdie
kukám aj po tom outbacku po roku 2014 maju zmený dizel ,kde poriešili muchy. v NDR sa najdu slušne kusky s manualom do 15.. automaty si strčte niekam do zadnej časti
pozeral som aj golf variant alltrack .... to sa tiež da v NDR najsť , len všetko automat.... a koncernove nezmysly
už len najsť človeka čo chodí pre utíčka na zapad a pomože s tým
Inak, sedel som teraz vo viac nových autách a nejak ma nepresvedčili... Fiat doblo, Peugeot rifter ešte ok... Dongfeng 5 (alebo 500???) je nadupaný ale malý pre mňa, tá Dacia, nové a to je jediné pozitívum, čo som na tom našiel naprieč všetkými modelmi a výbavami... A skončil som pri Chrysler Grand Voyager RG (aj vďaka referenciam)...
LPG si nechaj to je tak na bratislavske rovinky