Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Miniodpruzenie v predu by som ocenil na WCC. Moje zápästia dostali zabrať. Kolesá som mal nahustené na tvrdo nech sa to lepšie gúľa na asfalte, ktorého je na WCC tiež plno.
U20 gravel tam bude... Max prejavil zaujem, ale iba o ram, len ja by som ju najradsej strelil ako komplet... aj ked chapem ze sa to bude tazko predavat, kedze len ta vidla ma nakupnu cenu 990 dolars....
trochu som upgradol na vysssie rafiky a cup-cone loziska s keramikami.... Nove su aj rajdy s oporou spodnej casti dlane, pri ktorych idem testovat ako sa osvedcia na dlhe trasy...
Ahojte. Keďže nie som ksichtokničková, tak aspoň takto, lebo viem, že niektorí ste aj tu. Teším sa, že som mala možnosť sa s vami stretnúť aj osobne včera/dnes. Ďakujem sa super skúsenosť s pretekmi a dúfam, že si to ešte zopakujeme niekedy.
A nemala som liezť na toho Miškinho Wolfera. 🤔 Teraz musím silno rozmýšľať, prečo mi treba Trexxa a prečo ho musím mať a tak.... A ako by som ho prevážala... A ako sa mi na ňom bude super voziť. Asi ma chápete, že? ☺️
Zdravím. Môže mi niekto vysvetliť rozdiel v cene za crussis road a Wolfer? Moj sa rozhoduje, či nezmeniť koňa a nejde mu do hlavy ten rozdiel pri tak parametrami podobných kolobežkách. Vďaka.
Neviem to vysvetliť. Ja by som asi kúpil obe. Používal by som obe, striedavo. Časom by sa samo ukázalo, ktorú chcem viac a tú druhú by som si nechal do rezervy
Áno, ideálne riešenie len uz teraz máme viac kolobežiek ako nôh... Takže len jednu a ostatné musia preč. Ja viem, že najlepšie vyskúšať treba.
No zarážajúci je ten cenový rozdiel...
Álé prečó ?
Videl som ze si v inej teme pisal o nesuvise medzi sirkou riaditiek a schopnostou dychat. Ja mam kazdopadne pocit, ze s rukami na siroko sice neviem dat tak cisty odraz (ruky na Jeziska mi nepustia telo dostatocne dozadu), ale stale mam pocit ze mi je to fyziologicky prirodzenejsie.
O kolko zuzuje ? Minule mi znamy hovoril, ze musel zuzovat o 9 mmna kazdej strane, lebo s tym "nevedel vobec jazdit". Bude to tuto aspon nejake vnimatelne cislo ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zatial len lepene natupo, na to ide viac vrstiev vlakien...
ale to testovaci prototyp, takze zuzovanie sa nevylucuje...
Ja viem ze vzdy idem proti prudu, ale mne sa so sirokymi rukami omnoho lepsie dycha
https://priblizovadla.cz/ultima-cross-29-x-29-nejlepsi-kolobezka-na-svete/
A nemala som liezť na toho Miškinho Wolfera. 🤔 Teraz musím silno rozmýšľať, prečo mi treba Trexxa a prečo ho musím mať a tak.... A ako by som ho prevážala... A ako sa mi na ňom bude super voziť. Asi ma chápete, že? ☺️
Ja viem ze vzdy idem proti prudu, ale mne sa so sirokymi rukami omnoho lepsie dycha
konecne som mal v ruke okrem rajd aj cmmeter. Jazdim 75cm a som viac nez spokojny, odkedy ma na to footbike nahovoril.
Musher ako - zuzoval, alebo nechal tak ?
No zarážajúci je ten cenový rozdiel...
pojazdil a ideme rezat a zužovat... :/ ale ked som mu to hovoril... :/
Videl som ze si v inej teme pisal o nesuvise medzi sirkou riaditiek a schopnostou dychat. Ja mam kazdopadne pocit, ze s rukami na siroko sice neviem dat tak cisty odraz (ruky na Jeziska mi nepustia telo dostatocne dozadu), ale stale mam pocit ze mi je to fyziologicky prirodzenejsie.
O kolko zuzuje ? Minule mi znamy hovoril, ze musel zuzovat o 9 mmna kazdej strane, lebo s tym "nevedel vobec jazdit". Bude to tuto aspon nejake vnimatelne cislo ?
a sirka riaditok je podla mna viac o ovladatelnosti ako o dychani... ale kazdy to vnima inak.