nech sa vyjadrí ku kopírovaniu textov/statusov moderátor,napr. Jezus ak to vadí,budem dávať len odkazy,linky.dík.
a kopírujem jeden status z FB (pretože FB nemá každý) napísaný je velmi jasne a zruzumitelne:
Ostro odsudzujeme nebezpečné vyhrážky a politicky motivovaný nátlak na moderátorku RTVS M. Jančkárovú. Verejnoprávna RTVS tu nie je na propagáciu extrémistických politikov a ich nenávisti.
Politici majú občanom ponúkať svoju víziou spravovania spoločnosti a uchádzať sa o dôveru občanov. Politika nie je a nesmie byť vojna ani teror, kde kvôli snahe dostať sa k moci je dovolené všetko vrátane násilia.
Poslanec Blaha ani nik iný nemá právny nárok na účasť vo vysielaní RTVS kedy sa mu zachce. Už vôbec si ho nesmie vynucovať podnecovaním nenávisti. Ak bola dohodnutá diskusia s iným zástupcom strany Smer-SSD, tak je to potrebné rešpektovať. Politici Smeru-SSD nemajú iné občianske práva ako ostatní občania alebo napríklad strana ODS - OBČIANSKI DEMOKRATI SLOVENSKA.
Strana Smer-SSD systematicky podrýva ústavný demokratický poriadok. Je absolútne neprípustné, aby sa predstavitelia politickej strany otvorene vyhrážali orgánom verejnej moci alebo podnecovali nenávisť a potenciálne aj násilie voči konkrétnym osobám alebo skupinám osôb.
Dôrazne žiadame generálneho prokurátora, aby okamžite prijal opatrenia na ochranu zákonnosti a životov občanov SR. Ak si našiel čas na riešenie nevhodných komentárov na speváčku, musí si nájsť aj čas na ochranu životov verejne činných osôb a posúdenie možných dôvodov na rozpustenie strany Smer-SSD.
Pavel Macko
predseda strany
ODS - OBČIANSKI DEMOKRATI SLOVENSKA
To ako z trucu, alebo ako tomu mam rozumiet? Pokial tu da niekto z tych znamejsich a pre mna doveryhodnych pouzivatelov link na FB a napise k nemu par slov + odporucanie precitat, nevidim dovod na neho neklikat len preto, ze smeruje na FB. Aj na FB sa da najst vela zaujmavych informacii. Napr. teraz v zime pomerne casto klikam sem https://www.facebook.com/kopanicevpohybe/?locale=sk_SK
Ano. Ber to ako ze z trucu. Jednoducho FB nechcem.
Tym, ze nie som na facebooku som rokmi prisiel o dost kontaktov. Vtedy som si este myslel, ze sa da proti tomu bojovat, teraz uz len nechcem ziadno tu platformu ani vidiet.
Pocas covidu som este chodil na databezpatosu, teraz uz ani tam. Facebook bojkotujem.
Viem, ze ma to stoji informacie. Nech.
Vo voľbách nehľadáš nepoškvrneného jednorožca. Nie je to ako jazda autom na presnú adresu. Vyberáš si autobus, ktorý ťa privezie najbližšie k cieľu.
Keď sledujem tie pokusy pospájať planktón, javí sa mi to ako aktivita, ktorá pomôže výhradne Ficovi. Ak tu nemá byť nastolená nejaká forma fašizmu, ľudia by mali prehltnúť horké sliny a voliť výhradne z trojice: SaS, KDH a PS.
KDH? To hnitie nie je z môjho pohľadu kresťanské a už vôbec nie demokratické...
Chodil taky vtip, ze krestansko-demakraticke hnutie je ako morske prasiatko, lebo morske prasiatko nema nic spolocne ani s morom a ani s prasiatkom.
Zarty bokom: KDH sa uz par volieb za sebou nevie dostat cez 5%, tak neviem preco by sme ho zrazu mali povazovat za stranu, ktorej hlasy neprepadnu (ako obvykle).
Btw ak si niekto mysli, ze najblizsia vlada, nech v nej bude hocikto, bude moct byt zostavena bez Hlasu, tak je pekne mimo.
Ak chce niekto konzervatívnu voľbu, potom nech ide radšej do originálu, ako do všelijakých náhražiek typu Krajčiov z OĽANO, Kuffov, Záborských a pod. Pre mňa osobne nie je nič z toho voliteľné, ale aj im treba niečo ponúknuť...
A čo keby sme si stanovili vlastné váhy pre jednotlivé ciele budúcej vlády :
U mňa je to asi nasledovne:
1. zaručene bez vplyvu od FKSGB 100
2. menej podpory darebákom 10
3. menej lobististov a reklamy 9
4. viac zelených investícií 8
5. menej podpory rodinám 5
6. žiadne neúspešné atomovky 4
7. trochu viac liberalizmu 3
8. nezverejňovanie rozporov vo vláde 2
9. menšie zadlžovanie 1
10. menej rozporov v policajných
a právnych štruktúrach -10
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a kopírujem jeden status z FB (pretože FB nemá každý) napísaný je velmi jasne a zruzumitelne:
Ostro odsudzujeme nebezpečné vyhrážky a politicky motivovaný nátlak na moderátorku RTVS M. Jančkárovú. Verejnoprávna RTVS tu nie je na propagáciu extrémistických politikov a ich nenávisti.
Politici majú občanom ponúkať svoju víziou spravovania spoločnosti a uchádzať sa o dôveru občanov. Politika nie je a nesmie byť vojna ani teror, kde kvôli snahe dostať sa k moci je dovolené všetko vrátane násilia.
Poslanec Blaha ani nik iný nemá právny nárok na účasť vo vysielaní RTVS kedy sa mu zachce. Už vôbec si ho nesmie vynucovať podnecovaním nenávisti. Ak bola dohodnutá diskusia s iným zástupcom strany Smer-SSD, tak je to potrebné rešpektovať. Politici Smeru-SSD nemajú iné občianske práva ako ostatní občania alebo napríklad strana ODS - OBČIANSKI DEMOKRATI SLOVENSKA.
Strana Smer-SSD systematicky podrýva ústavný demokratický poriadok. Je absolútne neprípustné, aby sa predstavitelia politickej strany otvorene vyhrážali orgánom verejnej moci alebo podnecovali nenávisť a potenciálne aj násilie voči konkrétnym osobám alebo skupinám osôb.
Dôrazne žiadame generálneho prokurátora, aby okamžite prijal opatrenia na ochranu zákonnosti a životov občanov SR. Ak si našiel čas na riešenie nevhodných komentárov na speváčku, musí si nájsť aj čas na ochranu životov verejne činných osôb a posúdenie možných dôvodov na rozpustenie strany Smer-SSD.
Pavel Macko
predseda strany
ODS - OBČIANSKI DEMOKRATI SLOVENSKA
moj nazor je taky, ze k skopirovanemu textu by sa mal uvadzat vzdy aj link, odkial je to skopirovane.
Ani jeden z pritomnych novinarov sa ho nespytal ci tie dokazy pochadzaju z rovnakeho zdroja ako jeho "dokazy" o Ficovych uctoch na Belize.
Technicka poznamka: Facebook konto sice kazdy nema, ale posty firiem/organizacii/stran/zdruzeni a verejne cinnych jedincov su spravidla verejne a dostupne aj bez prihlasenia. Pred linkovanim vhodne vyskusat v inom prehliadaci bez prihlasenia do FB alebo v anonymnom mode.
https://www.facebook.com/stranaODS/posts/pfbid02BiQM4yMhoSyRXciP9jyWazFqcKZjPSYV4xQEXsiNCsVAhsGFRXbA7AVfukFLj1Cnl
Text si precitam ale klikat nechcem.
Tym, ze nie som na facebooku som rokmi prisiel o dost kontaktov. Vtedy som si este myslel, ze sa da proti tomu bojovat, teraz uz len nechcem ziadno tu platformu ani vidiet.
Pocas covidu som este chodil na databezpatosu, teraz uz ani tam. Facebook bojkotujem.
Viem, ze ma to stoji informacie. Nech.
Keď sledujem tie pokusy pospájať planktón, javí sa mi to ako aktivita, ktorá pomôže výhradne Ficovi. Ak tu nemá byť nastolená nejaká forma fašizmu, ľudia by mali prehltnúť horké sliny a voliť výhradne z trojice: SaS, KDH a PS.
Chodil taky vtip, ze krestansko-demakraticke hnutie je ako morske prasiatko, lebo morske prasiatko nema nic spolocne ani s morom a ani s prasiatkom.
Zarty bokom: KDH sa uz par volieb za sebou nevie dostat cez 5%, tak neviem preco by sme ho zrazu mali povazovat za stranu, ktorej hlasy neprepadnu (ako obvykle).
Btw ak si niekto mysli, ze najblizsia vlada, nech v nej bude hocikto, bude moct byt zostavena bez Hlasu, tak je pekne mimo.
https://dennikn.sk/minuta/3258703/?ref=mwat
U mňa je to asi nasledovne:
1. zaručene bez vplyvu od FKSGB 100
2. menej podpory darebákom 10
3. menej lobististov a reklamy 9
4. viac zelených investícií 8
5. menej podpory rodinám 5
6. žiadne neúspešné atomovky 4
7. trochu viac liberalizmu 3
8. nezverejňovanie rozporov vo vláde 2
9. menšie zadlžovanie 1
10. menej rozporov v policajných