Kategórie
Bike-techPrechod na 1x7 / 1x8 / 1x9 / 1x10 / 1x11 / 1x12 # prevody # výmena dielov # upgrade # poradenstvo # prevodník # kazeta # kompatibilita # technické otázky
Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
-20% SRAM X01 Eagle DUB Superboost+ Carbon kľuky, 1x12, 32T, Lunar/Oxy Red
od 404 €
-20%
MOC 539 €
-6% SRAM X01 Eagle DUB Boost Carbon kľuky, 175 mm, 1x12, 32T, Lunar/Oxy Red
479 €
-6%
MOC 639 €
savings Shimano SLX FC-M7120 HT II kľuky, 175 mm, 1x12, Boost, bez prevodníka, bez ložiska
79,99 €
savings
MOC 115 €
Výpredaj -15% Praxis Works G2 HD M30 kľuky bez prevodníka, 1x11/12 sp., 165 mm
138 €
-15%
MOC 178 €
-33% Shimano Deore XT FC-M8100 kľuky, 175 mm, 1x12, HTII, bez prevodníka
94,99 €
-33%
MOC 165 €
savings Shimano náhradný pastorok pre 12-kolo kazetu CS-M9100, 14T
4,90 €
savings
MOC 8,39 €
Pises nizsie ale myslis vyssie?
Ostatne je to jasne v navode
Edit:
Podrobným skúmaním som zistil, že moja verzia prehadzovačky nemá dva trojuholníky ako v návode, ale len jeden ako vidno na obrázku v predošlom príspevku. Takže som zub kazety nastavil presne nad ten jeden trojuholník.
na Fulle jazdim Sram AXS - kazeta Shimano XTR a retaz Shimano XTR.. tiez to slape na jednicku...
takze vobec by som sa nebal kombinovat...
Na fulle som mal pri retazi Shimano XTR najprv kluky NEXT SL G5 a teraz mam Sram XX1.. vsetko slape bez problemov
Tak neviem, jazdil som sram kazety na xt prehadzovacke, xt kazety na axsku a nikdy som nemal problem a vzdy mi to radilo absolutne bez problemov a krasne.
https://www.instagram.com/p/Cpp2dEpOEWc/
Kazeta uplne nova, vybalena z krabice. Krabica a elox neposkodene, takze toto muselo v takom stave vyjst z fabriky. Kedze mam doma na fulla prichystanu aj Garbaruk 10-52 kazetu, nahodil som ju a aha, na najvacsom uz to prestalo padat. Takze je to jasne, nova kazeta na reklamacku. No a teraz k tomu Garbaruku...
Kazeta na jednom pastorku v strede vykazuje nepresne radenie. Po prvej jazde bol opakovane problem s radenim smerom hore. Este pojazdim a ked si to nesadne, pojde na reklamacku tiez. Nechal som to viac krat rapkat, ale kym som mierne nezatlacil na radiacu packu, nepreradilo. Kazeta za 200€ musi radit tip-top a toto je co? Na ostatnych pastorkoch je radenie ok, ale pri radeni v zabere z casu na cas retaz streli. Nic moc teda. Ako uz bolo na fore viac krat pisane, Garbaruk ma zrejme problem s kvalitou a to nie len na 11-spd kazetach.
neradilo mi to dobre na 2 pastorkoch a chyba bola v nastaveni B-skrutky a aj dlzke retaze. po nahodeni novej o 2 clanky dlhsej a nastaveni b sa radenie citelne zlepsilo.
co ma prekvapilo ked som prehadzoval pohon na novy ram musel som vymenit na XTR9100 B-skrutku za dlhsiu (zobral som z Deore 5100) inak by som ju nenastavil (na rame je UDH patka)
Bože tie bicykle úplne jednoduchá mechanika a a nič poriadne nefunguje..
Ja nastavene super a aj tak to vydáva naprd zvuky ktoré ma vedia vytočiť do nepríčetnosti