ahojte,jazdí tu niekto zadnú blikacku za sedlo s brzdovým senzorom ? je toho na ali plno a chcem nieco co majú ludia osvedcené. myslím ze sa to tu uz riesilo, no akosi som sa pozabudol
Clo sa plati nad 150€, ine poplaty neplatis, dph je zahrnute v cene. Ci ti vyrube nieco slovneska posta je vo hviezdach, alebo to celom sivisi aj s tym, akou dopravou si to poslal, ale na 99% nic.
Presnejšie ak pri cene máš napísané - Price includes VAT
tak vyclenie a DPH je zahrnuté v cene, či už to ide z číny, alebo z EU skladu.
Ak to tam nie je, tak naše DPH + vyclenie platíš Ty
Neviete kto doručuje na Slovensku zasielky, ktoré majú sledovacie číslo UAcisloHU. To sa asi nedá sledovať, lebo na trackingu slovenskej pošty to neukazuje nic
No presne išlo to do Budapešti a potom na slovensko ale tracking mi ostal stáť že 16 tého to prislo do popradu, ale neviem ze kde ci posta dpd alebo sps
No presne išlo to do Budapešti a potom na slovensko ale tracking mi ostal stáť že 16 tého to prislo do popradu, ale neviem ze kde ci posta dpd alebo sps
ved tam svieti na cerveno, tda aspon mne:
This package is now with the destination country/region's carrier. Under economy shipping, further tracking info may not be updated. Please contact the carrier for details.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám toto a funguje skvelo ?
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/svetla/zadne/ctm-osvetlenie-zadne-eot-so-senzorom.html
CTM EOT nabíjateľné zadné svetlo
19,99 €
Jasne ze aj vratili len sa na tom smejem ze do dnesnejo dna to stale cestuje 😂😂😂
tak vyclenie a DPH je zahrnuté v cene, či už to ide z číny, alebo z EU skladu.
Ak to tam nie je, tak naše DPH + vyclenie platíš Ty
čiže som platil pošte
Mne dnes volal kurier DPD, zasielky som mal v sucte nad 10€s dorucenim do 15 dni. Ziadne extra vybrane postovne.
ved tam svieti na cerveno, tda aspon mne:
This package is now with the destination country/region's carrier. Under economy shipping, further tracking info may not be updated. Please contact the carrier for details.