Ina geometria, mam pocit ze viem omnoho lepsie prenasat vykon do pedalov, kolo je obratnejsie, zivsie, lahsie.
Ale este mam iba 80 km, tak to je len prvy dojem. Uvidime casom ked to prebehnem na trailoch.
Samozrejme ked presadnes z BOSCHa, tak mas pocit ze to netaha, lebo to ma plynuly nabeh naladeny Orbea, taky prirodzenejsi pocit. Ako ked presadnes z atmosfery do TDIcka.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ahojte, ako niekto kto už 2 roky používa ebajky a ku normálnemu by som sa už ťažkok vracal,tak som si pozrel túto tému. Jako jednu vec celkom nechápem, kôli čomu si bajker kúpi ebajk obmedzený európskou legislatívou do 25 km a za šialené peniaze? nie je lepšie si kúpiť za liter takéto delo čo šape paradne, ešte je aj skladací a vyzerá peckovo, ja viem je to vec vkusu ale tieto europske vyzeraju podla mna nudne až otrasne copyrightae01.alicdn.com ae01.alicdn.com
A Ty keď sa chceš rozprávať o elektrobicykli, nemáš lepší príklad ako tú hrôzu, čo si sem dal? A keď už si začal o témach, tak na umiestňovanie nejakých produktových fotiek sú tiež vhodnejšie témy, než Galéria NAŠICH e-bajkov...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
@Nazgul hrôza? skús bližšie špecifikovať, lebo nedá sa vylúčiť, že si miesto toho obrázka pozrel do zrkadla
edit/ vidím že si editol svoj príspevok, tak odpovedám na tú druhú časť, že som na notase a nechcelo sa mi ist na mobil postnut svoje fotky, takto to bolo rýchlejšie, môžem to neskor napravit, ale mám taký dojem že tu vládne dáka averzia
Neviem, či má zmysel reagovať, keď začínaš osobným útokom... Ale OK... Prakticky raz týždenne mám takýto zázrak v servise, väčšinou ide o neopraviteľné závady, lebo diely na no name elektrifikáciu niekde z Chuang čou jednoducho nezoženieš... Vrcholom bol prípad, kedy pán prešiel 1 (slovom jeden) kilometer a zhorel mu motor... No a k zvyšku? Myslím, že ten gordický uzol káblov, hadíc a bowdenov hovorí za všetko, mechanické kotúče na e-biku? No potěš koště... Zadný motor - bez komentára... Myslím, že pokračovať netreba... Delo, čo šlape parádne... Nuž OK, myslieť si to môžeš...
kamoš ty si tiež nezačal najmilšie ten pán čo prešiel kilometer a išiel k Tebe do servisu musel byť riadny pošuk, keď nakupuješ od seriozneho obchodnika, maš na tieto bajky rok záruku, mne tiež poslali zadarmo controller aj power sensor (samozrejme slovenskym výpalníkom - colníkom som musel dať nejakú almužnu...) mne nezhorel motor ani ked som jeden z bajkov utopil xD najnovšie verzie majú už hydraulické brzdy, ale ja osobne aj tak preferujem mechanické, lahšie sa štelujú, ja nemam času babrat sa privelmi s bicyklami... čo sa zadného motora týka, nie je to oveľa lepšie riešenie než motor v strede, kde ti pohana retaz miesto toho aby pohanal priamo koleso? ja už mám na takých bajkoch najazdene viac než 3000 km v akomkolvek počasí, sneh, ľad a dažde nevynímajúc, takže mám celkom dost reálnych skúseností s nimi
Ahojte, ako niekto kto už 2 roky používa ebajky a ku normálnemu by som sa už ťažkok vracal,tak som si pozrel túto tému. Jako jednu vec celkom nechápem, kôli čomu si bajker kúpi ebajk obmedzený európskou legislatívou do 25 km a za šialené peniaze? nie je lepšie si kúpiť za liter takéto delo čo šape paradne, ešte je aj skladací a vyzerá peckovo, ja viem je to vec vkusu ale tieto europske vyzeraju podla mna nudne až otrasne
Nic v zlom, ale na to cudo, co si sem daval, by som sa aj bal sadnut. Neviem, co si ty predstavujes pod pojmom ebike a ake vyuzitie mas na mysli. Ak sa uspokojis s rychlym (25+ kmh) presuvatkom na commuting, tak OK, asi to splna ucel (aj ked ja by som sa na tom bal ist aj po meste). Ale pre niekoho, kto chce jazdit ebike ako klasicky MTB, teda primarne do lesa, prip. na traily, nebodaj to obcas chce zobrat do parkov, je to uplne nepouzitelne (a nebezpecne), nehovoriac o otrasnom vizuale.
Nic v zlom, ale na to cudo, co si sem daval, by som sa aj bal sadnut. Neviem, co si ty predstavujes pod pojmom ebike a ake vyuzitie mas na mysli. Ak sa uspokojis s rychlym (25+ kmh) presuvatkom na commuting, tak OK, asi to splna ucel (aj ked ja by som sa na tom bal ist aj po meste). Ale pre niekoho, kto chce jazdit ebike ako klasicky MTB, teda primarne do lesa, prip. na traily, nebodaj to obcas chce zobrat do parkov, je to uplne nepouzitelne (a nebezpecne), nehovoriac o otrasnom vizuale.
jako splnat to splna uplne, praveže som veľmi spokojný, ja používam bajky na celoročné jazdenie v roznych podmienkach a lokalitách, dokonca ja s tým jazdím aj po lese a terénoch, zvláda to schody, skoky... prečo myslíš nepoužiteľné? báť sa nebojím, som chlap, no preto sa pýtam že čo vedie ludí vyhadzovat tolko penazí za niečo čo je predražené, pomáha to do 25 km, potom ked chce ísť človek rýchlejšie šlape ako blázon lebo taha aj motor a baterku, je to fakt strach z nekvality?
@Srsen mám viac než 10 rokov vlastne weby, herne servery a forum, na tento nick mam aj domenu kupenu, dokonca sa tu prihlasujem aj pod vlastými IP adresami tak keby som sa tu chcel prihlásiť koli flameu, asi to spravím trošku anonymnejšie, hejže ináč milujem takých mudrlantov, ktorý chcú automaticky silou potlačovať iný názor, presne takých naša spoločnosť potrebuje...
Pocnuc otaznou kvalitou roznych komponentov, cez mechanicke brzdy so zakladnymi kotucami, cez low end vidlicu/tlmic, absentujucu teleskopku, nepouzitelne sedlo, kolesa otaznej kvality, cez (aspon podla foto) uplne zlu geometriu, az po "skladaci" ram so zlym taziskom + vysoka neodpruzena hmotnost (motor v kolese). Nejdem tvrdit, ze to par schodov nevydrzi, alebo ze to neda nejaky maly skocik, ale urcite to nie je dimenzovane na pravidelne jazdenie v tazsich terenoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale este mam iba 80 km, tak to je len prvy dojem. Uvidime casom ked to prebehnem na trailoch.
Samozrejme ked presadnes z BOSCHa, tak mas pocit ze to netaha, lebo to ma plynuly nabeh naladeny Orbea, taky prirodzenejsi pocit. Ako ked presadnes z atmosfery do TDIcka.
Cube Stereo Hybrid 750 SL 2022.
140 a 120 Allroad 🤗
Kde su tie casy...
https://www.chainreactioncycles.com/sk/en/nukeproof-horizon-carbon-riser-bars/rp-prod158768
bajk to zmenilo na nepoznanie. som viac v strede, ovela lepsie rozlozenie hmotnosti, iked pri brzdeni som zase citil ze vidlu menej zatazujem.
treba si len zvyknut, ale pocit na dlhom rame ohromny. vrelo odporucam
edit/ vidím že si editol svoj príspevok, tak odpovedám na tú druhú časť, že som na notase a nechcelo sa mi ist na mobil postnut svoje fotky, takto to bolo rýchlejšie, môžem to neskor napravit, ale mám taký dojem že tu vládne dáka averzia
jako splnat to splna uplne, praveže som veľmi spokojný, ja používam bajky na celoročné jazdenie v roznych podmienkach a lokalitách, dokonca ja s tým jazdím aj po lese a terénoch, zvláda to schody, skoky... prečo myslíš nepoužiteľné? báť sa nebojím, som chlap, no preto sa pýtam že čo vedie ludí vyhadzovat tolko penazí za niečo čo je predražené, pomáha to do 25 km, potom ked chce ísť človek rýchlejšie šlape ako blázon lebo taha aj motor a baterku, je to fakt strach z nekvality?
@Srsen mám viac než 10 rokov vlastne weby, herne servery a forum, na tento nick mam aj domenu kupenu, dokonca sa tu prihlasujem aj pod vlastými IP adresami tak keby som sa tu chcel prihlásiť koli flameu, asi to spravím trošku anonymnejšie, hejže
Pocnuc otaznou kvalitou roznych komponentov, cez mechanicke brzdy so zakladnymi kotucami, cez low end vidlicu/tlmic, absentujucu teleskopku, nepouzitelne sedlo, kolesa otaznej kvality, cez (aspon podla foto) uplne zlu geometriu, az po "skladaci" ram so zlym taziskom + vysoka neodpruzena hmotnost (motor v kolese). Nejdem tvrdit, ze to par schodov nevydrzi, alebo ze to neda nejaky maly skocik, ale urcite to nie je dimenzovane na pravidelne jazdenie v tazsich terenoch.