Ukazat svoj novy bike,ako je kdo spokojny-nespokojny, ako funguje objednavka-platba/dlzka dodania, komunikacia, reklamacie atd....
Podobna tema aku tu ma Canyon
Mohlo by to pomoct ludom, ktory uvazuju nad novym Yt bikom a niesu uplne rozhodnuty, alebo maju malo informacii a takto si mozu vymenit info.
Na zahranicnych forach je toho plno, ale nie kazdy vie nemecky/anglicky.
Ja sam sa zaujimam o tuto znacku, tak by bolo super ked ma niekto YT, aby napisal svoje skusenosti.
posledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
co hovorite na capru 3 core ?
https://www.yt-industries.com/products/bikes/capra/core-3/547/capra-mx-core-3/
mam 180cm, cize velkost L by mala byt ok, uz sa asi len rozhodnut ci MX alebo full 29 a farba
jazdit s tym budem povecsinou lahke cervene a modre traily, ziadnu ciernotu.
Viem ze je to predimenzovany bajk,no asi aj viac odpustí. Za tie prachy to moment nemá konkurenciu
Tak sú tam aj lacnejšie AL modely za cca 3 K s veľmi dobrou výbavou a to už nie je zlé. Teda nie je to málo, ale keď človek chce...netreba si len hovoriť že nikdy na to nebudeš mať, ale že raz si ho kúpiš a ono to raz príde
valecek toto je niečo podobné https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/enduro-bikes/torque/torque-29/torque-29-cf-7/2986.html?dwvar_2986_pv_rahmenfarbe=YE aj keď Capra sa mi páči viac
to ze mi to netreba sa hadat nebudem, chlapci na XC by mi nalozili v technike
Toto je tiez velmi slusne.Ale to len tak mimochodom.Ta Capra je j3ba podla mna
Prechádzal som z hliníkovej 2017 a zas je to niekde ďalej vo všetkom.
Ja ale nejazdím moc flow traily, takže mám špecifické požiadavky hlavne na brzdy...inak Core 3/4 sú podľa mňa biky 100% použiteľné už rovno z krabice, vrátane plášťov.
Stačí doliať mlieko, ventilky sú v balení.
A farba je to jediné čo sa mi na tom bajku nepáči, v lese sa moc neschováš
Inak na to čo ty popisuješ, že by si ju chcel používať, tak by som šiel do 29".
Ono takto retrospektívne, možno by som šiel už aj ja do full 29" aj keď som bol zastánca 27. Strašne cítiť ako má predok väčšiu trakciu a priechodnosť oproti zadku.
Tak či onak sa rozhodneš tak dostaneš skvelý bike, ktorému za danú cenu ide vyčítať málo čo.
presne to je dvovod preco ho beriem, vymenim gripy sedlo a idem, nic neriesim, proste ziadne ze dream bajk a budem plno veci menit.
len pre info, skusal to niekto objednat bez dph ? uz som skoro ukoncil objevnaku no zial neuspesne
Ja musím povedať, že určite sú citelne lepšie, menej gumové, jasný contact point platničiek.
Ja som zvyknutý na páky blízko k gripom a hlavne ten rýchly nástup sily a moduláciu mám v prste.
convi - G2R su pocitovo slabsie, trailovejsie brzdy, mal som mozno vyskusat si v jeden den code a aj G2 a rozdiel bol fakt obrovsky, pritom ked vyberies dosky von rozdiel plochy je minimalny. konstrukcia piestikov a pak musi byt tym padom ina
Co sa brzd tyka, bol som strasne anti SRAM na brzdy, ale paradoxne, momentalne preferujem CODE RSC. Na HT som mal 4-piestove XT, teraz tam mam XTR race paky (a je to citelne lepsie ako s XT pakami), ale pravdepodobne tam pojdu CODE R.