Kategórie
Bike-techposledný komentár: 3. 8. 2015 o 6:48
-14% FSA TH-800 1-1/8 Single S MR075 ložisko, 41.7 x 30.2 x 7.8 mm
12,29 €
-14%
MOC 14,21 €
Výpredaj -23% Enduro Bearings ACB 3645 3748 BO - ABEC 5 - Black Oxide (Angular Contact) ložisko hl. zloženia, 37x48x6.5 mm, (36x45°)
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
-46% Enduro Bearings ACB 6808 CC BO ložisko hl. zloženia, 40x52x6.5 mm, (36x45°)
19,99 €
-46%
MOC 36,99 €
Ak je vakel na zadnej stavbe, vymeň všetky ložiská. Aké potrebuješ zistíš po rozobratí, prípadne skús osloviť predajcu/výrobcu. Ak nevieš/nemáš náradie na prelisovávanie odnes do servisu.
Boj bol vyklepnut ložiská najmä z toho spodného vahadla, keďže sa nebolo o čo oprieť. Nalisovat to šlo bez problémov. Použil som ložiská ZVL/Kinex. Pukanie zmizlo, výmena teda mala zmysel
Ešte vymeniť ložiská zadného kolesa, lebo sa mi zdá, že idú tiež nejako tuho.
Boj bol vyklepnut ložiská najmä z toho spodného vahadla, keďže sa nebolo o čo oprieť. Nalisovat to šlo bez problémov. Použil som ložiská ZVL/Kinex. Pukanie zmizlo, výmena teda mala zmysel
Ešte vymeniť ložiská zadného kolesa, lebo sa mi zdá, že idú tiež nejako tuho.
Všetky nove loziska si mal odkryť a dotlačit vazeliny.vuac odolaju vode. Alebo po sezóne rizmontuj.staru cističom vystrikaj a natlač poriadne novú
teda okrem ceny a farby
Odpoviem si sam: ano
Upgrade Newmen Fade oem lozisk za hybridne, pocitovo velky rozdiel
Jedno lozisko som vybral, druhe je rozsypane a neviem vybrat /vytlct/ ten vonkajsi kruh. Je fakt, ze nemam stahovak lozisk. Segerku, ktora fixovala to druhe lozisko, som vybral.
Mozem do toho vonkajsieho kruhu loziska riadne dokola trieskat kladivom cez vyrazac ?
V naboji som tak uz vymenil dve loziska, ale tam to islo vcelku lahko.
Skrutkovac,kladivo a ides.
Je to rozmer 22x8mm.
Vnútorný krúžok 9mm vonkajší 7mm
Voľakedy sa používali v kolieskových korčuliach, ale teraz pozerám korčuliarske obchody a všade majú len rovné.
Diky.
Tomuto vyčnieva na obidve strany 1mm