Kategórie
Bike-techServis vidlíc, tlmičov a teleskopických sedloviek # údržba # vidlica # tlmič # oprava # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky # servisovanie
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
savings RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 65 mm
579 €
savings
MOC 909 €
Akcia -21% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
589 €
-21%
MOC 919 €
-30% RockShox Deluxe Ultimate RCT Trunnion tlmič, 205 x 60 mm, OEM
329 €
-30%
MOC 469 €
Akcia -14% FOX Float DPS Trunnion Remote Up Factory PTL SV EVOL tlmič, 165x45 mm
509 €
-14%
MOC 649 €
-9% RockShox SIDLuxe Ultimate RL 3P Standard tlmič pre Specialized Epic Evo, 190x45 mm
455 €
-9%
MOC 569 €
savings RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant RC2T tlmič, 185x55 mm
709 €
savings
MOC 1 049 €
-20% RockShox Service Kit Basic - pre vidlice Sid 29/27+B A3
18,39 €
-20%
MOC 22,99 €
savings RockShox Service Kit Basic pre tlmiče Monarch DebonAir AirCan (2015-2016)
15,19 €
savings
MOC 24,99 €
savings RockShox servisný kit pre vidlice Judy, 200 hodín/1 rok
16,99 €
savings
MOC 24,99 €
-20% RockShox fork DAMPER ASSEMBLY - REMOTE 17mm (POPLOC, PRE-2013 PUSHLOC) TURNKEY (THREAD PITCH 0.8mm)
62,99 €
-20%
MOC 78,99 €
Akcia -31% RockShox Pike/Pike DJ Solo Air A1 servisný kit, 200 hod/1 rok
50,99 €
-31%
MOC 91,99 €
-19% RockShox 200 hodín / 1 rok servisný kit - SUPER DELUXE THRUSHAFT C1 - TREK (2021)
53,99 €
-19%
MOC 66,99 €
Btw chlapik tam ma video aj o burnishingu puzdier na tlmici
Takže čo čakať od takého "výrobcu" (ktorý v skutočnosti len montuje), keď udáva tolerancie ako stavbár na mrakodrape?
Že príde s ďalšou záchranou, "floating axle".
Potom wallowing axle.
Potom wobling axle.
Potom objavia pevnú vidlicu, samozrejme ovládanú elektronicky.
Reálne robí ale najväčší problém s necitlivým a ťažkopádnym chodom najmä nedokonalý vzduchový systém a nesprávne výrobne nastavené tlmenie, ktoré niekomu môžu vyhovovať, ale niekomu s inou hmotnosťou a jazdným štýlom už vôbec nie. Rovinnosť vidlice a kalibrácia púzdier sú skôr už také čerešničky na torte, ktoré ale pri vidliciach, ktoré vyčnievajú z mainstreamu nehrajú až takú úlohu pri bežnom jazdení.
Dakujem.
Si tým myslel práve nejaké drahé kúsky, či naopak drhnúce lacáky vidlice?
Myslel som tým, že na základnom vrcholovom spektre FOX a RS , keď aj urobíš kalibráciu púzdier a súososti, tak stále tam máš neporiešenú pružiacu a tlmiacu časť, ktorá je továrensky naozaj nastavená skôr na ťažkých jazdcov, alebo riadne palby dolu kopcom. Keď máš zlý deň a nechce sa ti na tú vidlu silou tlačiť každý cm trailu, tak ideš dolu ako na zbíjačke. Jednoducho máš vo vidle nejaký tlak, ktorý je buď vysoký a vidla drží, alebo moc nízky a je komfort, ale všetky skoky ideš doraz.....Na nekomerčnom spektre vidlíc máš už iné vychytávky, takže aj bez kalibrácie púzdier - dokonca s drhnúcimi púzdrami máš lepší pocit z jazdy. Máš tam aspoň 2 rozdielne tlaky v dráhe zdvihu plus napríklad hydraulický doraz vo finálnych 20mm.
Hej, bohužiaľ aj drahú vidlu keď chceš mať fajn aj na trail aj tvrdšie lajny tak ju musíš potuniť. Alebo ísť hneď do manitou
Do foxy musíš dať aspoň luftkappe a penové tokeny aby to bralo aj jemne a tvrdšie na pohodu.
Vyrobe pred koncom roka 2021 sa treba pri kupe pre istotu vyhnut, a vidlu treba aj novu komplet rozobrat a skontrolovat ci je vsetko ako ma byt a ci je poriadne premazana. Casto sa stava ze kontrola kvality u manitou zaostava.
Praskanie CSU je velky problem ako aj u ostatnych znaciek, niektori ludia jazdia aj sieste CSU na reklamaciu a stale dokola. Da sa to vyriesit aj vylisovanim noh/stlpika, vycistenim a zlisovanim s loctite, robi to napriklad asasin a jcsuspenison v cz.
Rulezman bere za RRT cca 700€ ale jeho uprava by mala byt dost dobra. Je aj manik v nemecku co tie vidly upravuje o dost lacnejsie (burnishing, lestenie vzduchovej komory, ine tesnenia atd.) ale musel by som hladat kto nepamatam uz.
Len tie vôle sú nedobré, ale cítiť to len bez zaťaženia, keď zabrzdím a hýbem s bikom - vidno ako to tancuje v hornom gufere. Keď na to sadnem, tak už vidla ide pekne.
Ja by som nepotreboval ani komplet Rulezmanovu úpravu RRT, ale musím sa ho opýtať či vie reálne púzdra aj vymeniť za nejaké čo sa mi nevytlčú za mesiac jazdenia. Ja napríklad čo som pozeral, tak 37mm púzdra pre Mezzer sa nedajú nikde reálne zohnať.
Na toho Nemca je v partii kontakt, lebo kamarát tam nedávno dával svoj Mezzer robiť. On má síce málo jazdenú, ale novšiu ako ja a po úprave má tá vidla omnoho lepší chod ako moja. Stálo to niečo cez 200 eur - úprava púzdier, leštenie nôh, servis tlmiacej patróny, quad ring sme menili už sami.
Ako a cim si lestil nohy? Iba z vonku? Aj si tam citil nejake zlepsenie?
Tiez som nad tym spekuloval ale nerad by som si pokazil vidlu. Teoria je ze ked je povrch az moc hladky koeficient trenia sa potom zase zvysuje.