Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Akcia -24% Superior eXP 8089 B 29 elektrobicykel, gloss chrome/matte black
3 049 €
-24%
MOC 3 999 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
417 €
savings
MOC 699,90 €
No a biobikeri tu svoju lenivosť len tak maskujú za nás ebikerov. Minule som videl jeden biobike s elektrickou prehadzovačkou. A dokonca jedna skupina mala hydrovaky. No povedzte, nieje toto vrchol lenivosti ????!!!!!??? To je vážne toľko šahnúť po fľaši a napiť sa??? hanbite sa ... A naviac výlety si plánujete odľa toho ktorým smerom fúka vietor.
Matematicky: Súčet lenivostí biobikera je 100x väčší ako deklarovaná údajná lenivosť ebikera.
Inak nosenie ebiku hore schodmi či do vlaku zlepšuje celkovú kondičku. Zatiaľ čo bioši tlačia všetko do nôh a majú slabé rúčky - až tak že si musia montovať lakťové opierky na riaditká aby sa im ručičky nepodlomili - ebikeri sú zdatní všestranne a ich telá sú po fyzickej stránke rozvinuté rovnomerne. Asi ako telá starých gréckych olympionikov znázornené na sochách...
Naviac ebiker má rozvinuté aj charakterové črty - Priatelskosť, družnosť, súcit, vytrvalosť, nezištnosť ... atď A ako to dokáže? No nevyčerpá sa jazdou ba bicykli do mrku kostí ako bioši a tak mu ostáva ešte energia na meditáciu, sebauvedomenie, rozvoj ducha či náučnú literatúru. Proste rovnováha - a o tom je život...
Jasne ze sa ti smiali,lebo nemáš na elektricku postavu!
Mne sa nik nesmejte,lebo len v úžase hľadia kam ten smiešny motorček vytiahne moju veľkú riť ??
Zdroj: https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/cyklistika-horska-sluzba-zasah-uraz-nehoda-zachranari.A230628_733792_ostrava-zpravy_palj
V pomere asi tak 90% ku 10% čo už niečo najazdili. Cez covid si kvantum ľudí kúpilo aj bežné bicykle, lebo však treba zabiť čas. Teraz z toho väčšina stojí v pivniciach a garážach, lebo už sa môže chodiť do nákupákov. A tí, ktorí zistili, že by sa aj chceli naďalej bicyklovať, ale sú lenivý sa posunúť v kondícii, začali po covide kupovať ZŤP bicykle.
A dokonca jedna skupina mala hydrovaky. No povedzte, nieje toto vrchol lenivosti ????!!!!!??? To je vážne toľko šahnúť po fľaši a napiť sa??? hanbite sa ...
e-motorkar nepochopi, len bude pisat hluposti.
ja zvazujem novy ruksak s hydrom.
sice mam na krosaku dvojmontaz na flase+1 na riaditka (2,5l total), ale s hydrom (3l) by som nemusel vobec riesit pripadny nedostatok vody.
a na mtb je to horsie, tu ovesany ram je problem, najma pre otrasy....stracat flase...
Ešte keby si nám(alebo mne) prezradil kto sú, boli(bol by som) rád