Ked uz na tuto temu. Cital som report z Varov a spominali tam premietanie tohto Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Oficialny cesky nazov "Kapitán Teplomet zachraňuje univerzum" 🤣
taka otazka - snad sa neztrhne burliva diskusia - nezacina byt vo filmoch akosi moc "teplych"? tolerujem, ale uz mi to zacina prekazat. je to otravne ako "sme team", "sme rodina" ... teraz tlacia vsade teplych.
minuly tyzden som pozrel animak Nimona - mohol byt pekne vseobecne o odlisnosti no spravili z toho utrapy lgbt+ komunity. a vidiet v animaku bozkavajucich sa muzov, ja neviem ... vadi mi to
Taka otazka, snad.... Nezacina byt v tomto svete nejak moc inych ludi? Uz na strednej som mal som si skoro isty 1 spoluziaka gaya, na intraku na strednej som byval s gayom, cez vysku nejaku dobu nic, ale potom pocas phd v zahranici boli v skupine ~70 ludi aspon 2-ja gayovia? + nemam ppochybnosti o kope o ktorych netusim...
Ty brdo, toto fakt znie jak... Si pustis nieco od lgbti autora a potom na cyklo fore plnom chlapcov v latexe ides "nenapadne" (asi jak kotlebaci vo virivke) nadavat na jeho tvorbu ze jak ta obtazuje ze su tu aj ini ludia....
Uz minule to tu niekto vytiahol na spravy z n-ka. Bohuzial tomu cloveku nestacilo ani explicitne spocitanie % zastupenia lgbti tematickych clankov na danom portali...
Treba sa stým vyrovnať. Nie je ich viac, teda tých potenciálnych, len sa viac ukazujú, resp. viac ich zažíva coming out, lebo to doba uľahčuje.
Nemám proti nim nič. Bozkavajuci muži sa mi tiež vo filme nepáčia, ale napr. taky film Daj mi tvoje meno sa mi páčil, I keď som občas odvracal zrak. Alebo Blue is the warmest color. Tam since bolo ženy, ale téma podobná.
Ma zaraza ze taka drobnost dokaze niekomu pokazit filmovy zazitok, ale tak ked si nevie precitat o com je film. Ale aspon tato diskusia je dobre prasknutie osobnej bubliny, vidim ze Slovakov stale trapia len tie najdolezitejsie problemy a chapem preco vyzeraju volebne prieskumy tak ako vyzeraju.
P.S. Chalani - ked vo vas bozkavajuci sa chlapi vyvolavaju emocie, je nacase na introspekciu a zamysliet sa preco to je tak, vysledky vas mozu prekvapit
Netreba byť hneď útočný. Ber to ako chlap 😄
Ja rešpektujem tvoje pocity, ty zas moje. Easy. Neskumam preco to mas rad cez backdoor, ani si z toho nerobím srandu.
taka otazka - snad sa neztrhne burliva diskusia - nezacina byt vo filmoch akosi moc "teplych"? tolerujem, ale uz mi to zacina prekazat. je to otravne ako "sme team", "sme rodina" ... teraz tlacia vsade teplych.
minuly tyzden som pozrel animak Nimona - mohol byt pekne vseobecne o odlisnosti no spravili z toho utrapy lgbt+ komunity. a vidiet v animaku bozkavajucich sa muzov, ja neviem ... vadi mi to
Netreba byť hneď útočný. Ber to ako chlap 😄
Ja rešpektujem tvoje pocity, ty zas moje. Easy. Neskumam preco to mas rad cez backdoor, ani si z toho nerobím srandu.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
To je nič. Snehulienku bude hrať čierna transzena, s veľkou klobásou, aby si duhova komunita posmakovala.
Však o to im ide, tlačiť nasilu ich ideológiu. Ako nedávno na duhovom pochode v USA kričali, že "ideme si po vaše deti"...
Už aby padla veľká kométa, všetko ide do sraciek.
Niekto by mohol namietat, ze cyklisti v lykre lepiaci sa na seba v haku alebo zapasenie moze vyvolavat rovnake negativne emocie a to na eurosporte davaju
Niekto by mohol namietat, ze cyklisti v lykre lepiaci sa na seba v haku alebo zapasenie moze vyvolavat rovnake negativne emocie a to na eurosporte davaju
časovky su najlepšie, tam je za to aj pokuta keby sa moc k sebe približili
Jop taka je doba. Vsade to musi byt aby to nezacali napadat lgbti liberali a podobne skupiny
Vsade musi byt cernoch aziat teply lesba nebinarny a ina haved.
Este stastie, ze tych jednoduchsich a obmedzenejsich takto netlacia. Vidiet ta nielen stale tu, ale aj vo filmoch, by ma yeblo..
Kef ta raz Panbozko obdari deckom, moze byt nielen teple, ale aj farebne, alebo ina haved. Tak si davaj bacha, co si zelas...
Volba je jazdit na skladacke 200+ km. Za to mas u mna palec hore. Za prispevok vyssie som Ti dal palec dole. Nie je to vsak nic, v com by sa nedalo dovzdelat. Smelo do toho!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Oficialny cesky nazov "Kapitán Teplomet zachraňuje univerzum" 🤣
Taka otazka, snad.... Nezacina byt v tomto svete nejak moc inych ludi? Uz na strednej som mal som si skoro isty 1 spoluziaka gaya, na intraku na strednej som byval s gayom, cez vysku nejaku dobu nic, ale potom pocas phd v zahranici boli v skupine ~70 ludi aspon 2-ja gayovia? + nemam ppochybnosti o kope o ktorych netusim...
Ty brdo, toto fakt znie jak... Si pustis nieco od lgbti autora a potom na cyklo fore plnom chlapcov v latexe ides "nenapadne" (asi jak kotlebaci vo virivke) nadavat na jeho tvorbu ze jak ta obtazuje ze su tu aj ini ludia....
Uz minule to tu niekto vytiahol na spravy z n-ka. Bohuzial tomu cloveku nestacilo ani explicitne spocitanie % zastupenia lgbti tematickych clankov na danom portali...
Nemám proti nim nič. Bozkavajuci muži sa mi tiež vo filme nepáčia, ale napr. taky film Daj mi tvoje meno sa mi páčil, I keď som občas odvracal zrak. Alebo Blue is the warmest color. Tam since bolo ženy, ale téma podobná.
P.S. Chalani - ked vo vas bozkavajuci sa chlapi vyvolavaju emocie, je nacase na introspekciu a zamysliet sa preco to je tak, vysledky vas mozu prekvapit
pozeram Eurosport, tam nič také nedávajú
Pochopil si to presne opacne ale nevadi
Však o to im ide, tlačiť nasilu ich ideológiu. Ako nedávno na duhovom pochode v USA kričali, že "ideme si po vaše deti"...
Už aby padla veľká kométa, všetko ide do sraciek.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-technologie-navody-pozor-za-dan-z-nepozornosti-rada-lidi-zapomina-jak-platit-kartou-v-zahranici-233604
2t, to si si celkom makol
zaspievajme si
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
časovky su najlepšie, tam je za to aj pokuta keby sa moc k sebe približili
Vsade musi byt cernoch aziat teply lesba nebinarny a ina haved.
Este stastie, ze tych jednoduchsich a obmedzenejsich takto netlacia. Vidiet ta nielen stale tu, ale aj vo filmoch, by ma yeblo..
Kef ta raz Panbozko obdari deckom, moze byt nielen teple, ale aj farebne, alebo ina haved. Tak si davaj bacha, co si zelas...