Udrziavana sotolinka by bola pre cestaky urcite lepsia ako to co je tam teraz. Bolo by to lacnejsie ako asfalt a ako bonus, znizilo by to pravdepodobnost, ze by tam ziletkari zjazdovali rychlo a v balikoch.
scarinko: das niekde asfalt a za cvilu budu ziletkari mravcat, ze je hruby, ze su tam praskliny alebo diery a treba opravit, a asfalt/beton (a ziletkari) do prirody nepatri (leda do prudkych stupani , ak tam je potrebne autom). zahod uz cestak, jazdi na graveli a nemas problem
preto jazdis po hradzi a na kamzik po asfaltke
udrziavana alebo nie sotolinka je len o malo lepsia ako to co je tam teraz
sotolinka je stale o defektoch a ked nahodou zaprsi tak je to nezjazdne pre cestak z pohladu MTB je uplne jedno ci idem po sotoline alebo asfalte, teren to nie je,
nebudem jazdit na graveli koli 2km cesty ked zvisnych 98km (napr) je asfalt
prejazdnost tohto useku by podla velmi pomohlo a nemalo by to nejaky zasadny vplyv na MTB cyklistiku. rozhodne by to podla mna odklonilo viac cyklistov smerujucich na stupavu, borinku atd
tak keby tam nebol asfalt, tak jazdim po tej sotoline (mam bajk, ktory sa dnes pocita ako gravel), keby si mal gravel, tak nemusis tolko po asfalte napr. .. ale inak nie je to jedno, asfalt je aj pre mtb rychlejsi (ak neratam nejake miniony a pod.)
ak nechces gravel, tak si daj lepsie gumy na cestak , nieze asfaltovat, vies co by to znamenalo ? trilion dalsich aut, uz teraz je to dost des oproti stavu spred 3-4 rokoch, vdaka bufetom a pod. Na BK kvoli ziletkarom dali retarder a kamen
ja mam gravel, uz si zabudol? ale koli 2% trasy nebudem zvysnych 98% tahat po asfalte gravel. stacia dve cyklo rampy hore a dole (hore vlastne jedna necyklo je) a auta su poriesene. ale tak ludom co nejazdia na cestakoch to tazko vysvetlit, pre nich bude vzdy teren prednejsi a tebe by podla mna po case ten rozbity asfalt aj tak viac vyhovoval
Rampy nestacia, to je jedno, akonahle tam je asfalt, uz sa tam budu hrnut, kadejake bufety a pod. No , ok, tak gravel mas, tak cestak netreba, naco ti je. Je to o 0.01% rychlejsie a potrebuje paradny asfalt, inak mu pukne s*****
No, ano, to mas ako keby si si stazoval, ze sa tazko jazdi s Porsche po bratislave. No ano, rozbite to je, tak sa prisposobim. Ak chcem niekde jazdit, zvolim si na to primerane obutie . Nebudem sa silou mocou pchat s lodickami na Rysy a pozadovat asfaltovy chodnicek az hore. Ci ?
Ale rozbity asfalt = malo aut, a tie co su, idu pomaly a minimum ziletkarov, co im hucia kolesa jak raketovy motor, lebo rohatka je na medvedov a karbonove loieska musia byt Sup s tym na cyklooval , tam patria
A to iste ludia, co nevedia prejst jeden koren, nebudem menovat ebikera, tak ho musia odpilit. Namiesto aby sa posnazili alebo tade nejazdili, ked nevedia. Ja tiez neupravujem skoky, ked ich neviem
jo jasne, vsade teraz rozbime vsetky cesty a hned tam bude menej ludi, idealne len ti co jazdia AM a pod. ako vravim, zbytocne vysvetlovat niekomu kto nejazdi cestu
Tak na ziletke nejazdim, ale po asfalte/cestach som najazdil pravdepodobne viac,nez ty To co vidis na strave je zanedbatelne oproti minulosti. Jazdil som bezne 100+ na mtb aj po asfalte.
to bude asi tym ze jazdis ovela dlhsie na biku ako ja
komu sa chce trmacat 100km po asfalte na MTB 5-6 hodin ked moze len 3
ked nejazdis na ziletke tak to tazko pochopis
vyasfaltovanim useku Marianka - Maly Slavin by v cyklodoprave malo nadnesene taky vyznam, ako dialnicny obchvat si dovolim napisat... Cyklocesta Stupava - Zahorska Bystrica a Stupava - Lozorno poriesi odklonenie hlavnej I/2 a z Marianky by bol pristup do BA ideálny od Rače po Lamač a nemusel by sa riešiť ten nepodarok medzi Záhprskou Bystricou a Lamačom...
scarinko: 6hodin ? co ti **? Siel som ~220km s kamosom s priemerkou 28 asi, aj to sme sa motali okolo moravy kdesi po kanali, si myslis, ze sa neda jazdit na mtb s priemerkou 30+ ? hej, cestne plaste su rychlejsie, ale citis kazdy kamienok, ano, nepochopim to , je to iny svet veru
jj a mal si na tom DHF a DHR kasli na to, proste to nepochopis
nie je to len o pohodli ale aj o bezpecnom prechode
to samozrejme nie, racekingy tusim, alebo nieco podobne, 2.0", vsak vravim, gravel
bezpecny prechod, ked budes na ziletke po asfalte zjazdovat do marianky urcite nebude, uz sa tam jeden zabil, na mtb
chlapi, ako vybrat vodice z vypinaca Legrand, tie poistky otvaram do vsetkych moznych poloh, taham kable rukami, kombinackami a nic. dnu ide zasunut, von ani za nic, myslim ze este chvilu a zlomim vypinac alebo roztrhnem kabel. este ze nie som elektrikar, kazdy den mat taketo nervy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
udrziavana alebo nie sotolinka je len o malo lepsia ako to co je tam teraz
sotolinka je stale o defektoch a ked nahodou zaprsi tak je to nezjazdne pre cestak z pohladu MTB je uplne jedno ci idem po sotoline alebo asfalte, teren to nie je,
nebudem jazdit na graveli koli 2km cesty ked zvisnych 98km (napr) je asfalt
prejazdnost tohto useku by podla velmi pomohlo a nemalo by to nejaky zasadny vplyv na MTB cyklistiku. rozhodne by to podla mna odklonilo viac cyklistov smerujucich na stupavu, borinku atd
ak nechces gravel, tak si daj lepsie gumy na cestak , nieze asfaltovat, vies co by to znamenalo ? trilion dalsich aut, uz teraz je to dost des oproti stavu spred 3-4 rokoch, vdaka bufetom a pod. Na BK kvoli ziletkarom dali retarder a kamen
No, ano, to mas ako keby si si stazoval, ze sa tazko jazdi s Porsche po bratislave. No ano, rozbite to je, tak sa prisposobim. Ak chcem niekde jazdit, zvolim si na to primerane obutie . Nebudem sa silou mocou pchat s lodickami na Rysy a pozadovat asfaltovy chodnicek az hore. Ci ?
Ale rozbity asfalt = malo aut, a tie co su, idu pomaly a minimum ziletkarov, co im hucia kolesa jak raketovy motor, lebo rohatka je na medvedov a karbonove loieska musia byt
A to iste ludia, co nevedia prejst jeden koren, nebudem menovat ebikera, tak ho musia odpilit. Namiesto aby sa posnazili alebo tade nejazdili, ked nevedia. Ja tiez neupravujem skoky, ked ich neviem
btw bufet tam uz je, myslim ze sa vola Lesne bistro Vážka
https://goo.gl/maps/3ZfD5hJQcDoNxCW98
komu sa chce trmacat 100km po asfalte na MTB 5-6 hodin ked moze len 3
ked nejazdis na ziletke tak to tazko pochopis
to samozrejme nie, racekingy tusim, alebo nieco podobne, 2.0", vsak vravim, gravel
bezpecny prechod, ked budes na ziletke po asfalte zjazdovat do marianky urcite nebude, uz sa tam jeden zabil, na mtb
Alebo ked zostanem doma na gauci 😉