Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Cielovku si spomenul predtym - mama taxi na dochadzanie v ramci mesta / zo satelitu a pod., pripadne nejaky hodinovy manzel v ramci okresu. :)

Zial toto nie je problem len Renaultu Kangoo. Rovnako zle je na tom aj Peugeot e-Rifter, Citroen e-Berlingo, Opel Combo-e... (kapacita baterie 50 kWh, vyuzitelna asi 45 kWh, dojazd na dialnici teda +- to iste). Ale ostatne menovane auta uz su nejake dva roky na trhu, na rozdiel od Renaultu, ktory s tym pride na trh az v roku 2024. Clovek by cakal, ze sa Renault vynasnazi ponuknut ako novinku nieco lepsie a nie ze pride s rovnako zlou ponukou...
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 12:34:54
02
na behacky po Parizi akurat. dalej sa dostanu neskor, raz mozno aj za hranice francuzska
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 13:22:01
00
Dookola to iste, slovacik co ide raz za rok do chorvatska :D boli casy ked ste sa nafukovali, koho fotak ma viac megapixelov. Technika sa zmenila, zmyslanie ostalo...
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 13:45:35
00
si trochu trápny s chorvátskom ... tak ja si kúpim e auto lebo som moderny ekoterorista a k rodičom na oravu alebo do Košíc budem cestovať ako? vlakom? alebo autom s pauzou na obed.... do Košíc hádam aj dvoma?
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 13:56:37
02
Presne tak, dookola to iste. Stale sa ozyvaju taki, co si nedovidia dalej ako na spicku svojho nosa a vsetko dokazu merat len svojimi vlastnymi minimalnymi az nulovymi skusenostami a obmedzenym rozhladom. Znie to mozno neuveritelne, ale osobne dodavky sa pouzivaju denne na prepravu osob, materialu a tovaru dokonca aj na vzdialenosti viac ako 200 km. Viem, pre niekoho zijuceho vo svojej bubline co poskakuje len po meste a raz za pol roka cestuje na dlhsiu vzdialenost je to sokujuca nova informacia...
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 13:59:50
04
tak ten si taku dodavku nekupi. V com je problem?
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 14:15:35
03
Pokial sa Ti to zda pouzitelne, tak Ty s tym problem zjavne nemas. Asi s tym ma problem ta cast ludi, ktorej sa to pouzitelne nezda.
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 14:35:46
00
este raz, ak sa to niekomu zda nepouzitelne, tak si to nekupi. Moze si kupit nie co ine. Nikto nikoho nenuti kupit si Renaul Grand Kangoo. Poznam kopec ludi, pre ktorych je bicykel uplne nepouzitelna vec. Zrusime ich teda?
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 14:38:30
06
Hadam mam pravo v teme o elektromobilite hodnotit kvality a vyuzitelnost noveho elektromobilu prichadzajuceho na trh. Alebo mi to chces zakazovat?
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 14:40:54
00
Vy by ste všetko len zakazovali :D :D
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 14:41:43
00
arrow_leftJezus napísal:
Hadam mam pravo v teme o elektromobilite hodnotit kvality a vyuzitelnost noveho elektromobilu prichadzajuceho na trh. Alebo mi to chces zakazovat?

lenze ty ani tak nekritizujes auto, ako sa vysmievas ludom, ktori si vedia predstavit jeho vyuzitie.
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 15:38:01
01
Akoze skonstatovanie, ze je to pouzitelne ako mama taxi alebo pre remeselnika v okrese je vysmievanie? To mi tak naozaj nepripada, to je realne pouzitie. Ale ak pises o tom, co nevie co si ma kupit, tak s vysmechom zacal on, ja som mu len oplatil rovnakou mincou. Ja som zacal s cistymi faktami a dovolil si k nim pridat ftipek. Pokial sa tu budete bit do prs, ze je to uplne v pohode pouzitelne auto, tak ja rovnako mozem tvrdit, ze v pohode pouzitelne nie je. Dalej tieto teoretizovania a poucovania nema zmysel rozvadzat.
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 16:01:42
00
je to v pohode pouzitelne auto na to, na co bolo navrhnute. T.j. na kratke jazdy. Keby to auto chceli spravit na dlhsie trasy, daju mu spalovak (co o.i. ma), alebo vacsiu bateriu. Kazde auto je stavane pre urcitu klientelu, a nema zmysel ho kritizovat, ak nebude vhodne na nieco ine. Tak ako nebudem kritizovat kabriolet, ze neodnesie dve palety.
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 16:21:55
00
V tomto sa nezhodneme. Podla mna ma zmysel kritizovat produkty ktore nie su dobre. Tak ako sa tu kritizuju bicykle za osadenie a pod, tak sa tu mozu kritizovat aj elektromobily. Cize uzatvaram tuto vymenu nazorov a urcíte nebudem ticho ak vznikne dalsie taketo "vyborne" elektricke vozidlo. Proste nediktuj druhym co smu a co nesmu hodnotit.
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 16:28:54
00
ty si ale nepochopil pointu. To auto je dobre, ale nie pre teba. A ani ja by som si ho nekupil. Nie sme cielova skupina. Evidentne to auto nebolo stavane pre nas, ale pre inu klientelu. To iste plati aj pre osadenie bicykla. Pre mojich rodicov je dobra aj najnizsia sada, lebo im to proste staci. Tak ako oni nepotrebuju XTR kvoli najazdu 200km rocne, tak existuje kopec ludi, ktorym staci auto s dojazdom 150km. Ale to neznamena, ze je to zle auto.
Zobraziť komentár 28.09.2023 - 16:52:52
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektrobicykle)
keyboard_arrow_up