Bratislava inline - akcia v lete v piatok vecer v Ba. Super akcia, dnes oslavuju 20 rocne vyrocie. Bikeri sa obcas mozu pridat, ale musia byt na uplnom konci a je to celkom nuda
Chcem to dat na vstavanu skrinu do chodby, take intimco ked clovek beha rano po byte a chysta sa do roboty a nechce budit rodinu velkym svetlom. Mozem to dat jedine na spodok skrine do hlinikovej listy. Pohybovy senzor nemoze byt, zapinalo by sa to pri kazdom prechode cez chodbu nakolko je v strede bytu. Dotykovy neprichadza do uvahy, kto by k tomu isiel na styri ?, tak som to chcel ovladat nohou na dvoch miestach na koncoch skrine. Vypinac na bok skrine nechcem davat, clovek by sa pri dverach obul, vratit k vypinacu a zas popri skrini von z bytu.
A co tak svetlo do skrine? Otvoris skrinu svetlo sa automaticky zapne…zavries skrinu tak sa vypne takto to mame my je to super aj v noci ak nechcem budut nikoho a aj cez den clovek kepsie vidi v tej skrini
Onee ...ivanko keby si si obcas 'zahryzol do klavesnice' nic by sa nestalo...
ja ? ved Jaiub reagoval prvý osobným off topic útokom na môj príspevok k zjazdárovi, tak snád on by si mal občas zahryznúť do klávesnice, ľudská blbosť, vaša subjektivita je nekonečná ne Rejman ? co moje príspevky nevidíš a ani nechceš vidiet
tvoj prispevok k zjazdarovi ,bol prave ten ,kde si si mohol zahryznut ...,sa tu ides na internete navazat do mladeho chalaniska , geroj ,sa mozes ...vies co ,hanbit ...
Moj spresnenie, ked to treba: (s toleranciou 1 kus) je momentalne 9:0 (pocitane jedinecne mena pri prispevkoch k tomuto)
Pockame, kto neskor zvysi tu momentalnu nulu
Netreba sa obavat a kludne davajte ivanovi 'paci sa mi to', som zvedavy,ci to dotiahne na tych povedzme 50:50
Ok, mas pravdu, ospravedlnujem sa a skusim presnejsi popis: rypajuci do uzkej specializacie (ze je dobry iba jednym smerom), kazdopadne nic pozitivne, ani smajlik to nezmeni
Kde by len teraz Sagan bol, keby mu ako faganovi, pocas MTB pretekov spoza pasky nezakrical nejaky miestny Ivan
"ešte keby bol taký dobrý že by bol taký dobrý aj na cestaku"
Bude este "zabava" s tou umelou inteligenciou. Dej filmu Absurdistan / Idiocracy sa stava coraz uveritelnejsim... (a vysledky volieb to len potvrdzuju).
Začiatkom septembra Amazon stiahol z predaja viacero hubárskych kuchárok po tom, ako na ich pochybný obsah upozornila Newyorská mykologická spoločnosť.
„Amazon a ďalšie maloobchodné predajne boli zaplavené knihami o zbere a identifikácii húb, ktoré vytvorila umelá inteligencia. Prosím, kupujte len knihy známych autorov a zberačov, môže to znamenať doslova otázku života a smrti,“ napísali na sociálnej sieti X.
Napríklad kniha s názvom Kuchárka z lesných húb: odomknite lahodné tajomstvá tých najchutnejších húb v prírode podľa denníka Guardian označovala vôňu a chuť húb ako jeden z ich identifikačných znakov. V niektorých prípadoch odporúčali autori s pravdepodobne vymyslenými mykologickými skúsenosťami hubu ochutnať. Následne by ste podľa horkosti mali určiť, či je jedovatá alebo nie.
Slovenská mykologička Ivona Kautmanová pritom hovorí, že zo svedectiev ľudí, ktorí prežili otravu muchotrávkou zelenou, sa smrteľne jedovatá huba javí ako veľmi chutná. „Riziko je potom v tom, že bedle sa vyprážajú ako rezeň, čiže zjete celý klobúčik. Jeden taký stredne veľký klobúčik úplne stačí na smrteľnú otravu dospelého človeka,“ povedala v archívnom rozhovore pre Denník N.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akurat zablokovali cestu takze asi sa tak skoro nedockam svojej 21tky
https://sport.aktuality.sk/ostatne-sporty/clanok/slovensko-ma-noveho-majstra-sveta-pokoril-silnych-konkurentov-2023092713501477751?fbclid=IwAR2YEQ928Bn7b5pp6WP8ZcKXG718FPSUQDHwRG_X0P9AbomkGyvw8KqxwiI
ešte keby bol taký dobrý že by bol taký dobrý aj opačným smerom
A co tak svetlo do skrine? Otvoris skrinu svetlo sa automaticky zapne…zavries skrinu tak sa vypne
ja ? ved Jaiub reagoval prvý osobným off topic útokom na môj príspevok k zjazdárovi, tak snád on by si mal občas zahryznúť do klávesnice, ľudská blbosť, vaša subjektivita je nekonečná
Napriek veku sa tu dotahovat ako v materskej skolke, (ze kto zacal skor), alebo ako na pieskovisku;)
Ak 'vsetci idu v protismere', tak asi nebude problem v nich.
Napriek veku sa tu dotahovat ako v materskej skolke, (ze kto zacal skor), alebo ako na pieskovisku;)
Ak 'vsetci idu v protismere', tak asi nebude problem v nich.
presne si to napísal - asi, a asi kolko ? 50 na 50 ?
Pockame, kto neskor zvysi tu momentalnu nulu
Netreba sa obavat a kludne davajte ivanovi 'paci sa mi to', som zvedavy,ci to dotiahne na tych povedzme 50:50
"Dehonestujuci", to je velmo pritiahnute za vlasy.
"ešte keby bol taký dobrý že by bol taký dobrý aj na cestaku
Asi by sme ho na Tour de France nevideli
https://dennikn.sk/3586632/chcete-vediet-ci-je-huba-jedovata-ochutnajte-ju-ako-to-vyzera-ked-sa-umela-inteligencia-vydava-za-kniznych-autorov/
„Amazon a ďalšie maloobchodné predajne boli zaplavené knihami o zbere a identifikácii húb, ktoré vytvorila umelá inteligencia. Prosím, kupujte len knihy známych autorov a zberačov, môže to znamenať doslova otázku života a smrti,“ napísali na sociálnej sieti X.
Napríklad kniha s názvom Kuchárka z lesných húb: odomknite lahodné tajomstvá tých najchutnejších húb v prírode podľa denníka Guardian označovala vôňu a chuť húb ako jeden z ich identifikačných znakov. V niektorých prípadoch odporúčali autori s pravdepodobne vymyslenými mykologickými skúsenosťami hubu ochutnať. Následne by ste podľa horkosti mali určiť, či je jedovatá alebo nie.
Slovenská mykologička Ivona Kautmanová pritom hovorí, že zo svedectiev ľudí, ktorí prežili otravu muchotrávkou zelenou, sa smrteľne jedovatá huba javí ako veľmi chutná. „Riziko je potom v tom, že bedle sa vyprážajú ako rezeň, čiže zjete celý klobúčik. Jeden taký stredne veľký klobúčik úplne stačí na smrteľnú otravu dospelého človeka,“ povedala v archívnom rozhovore pre Denník N.