Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
-16% Kellys Estima COMP 60 27.5 dámsky elektrobicykel, sivá
od 1 599 €
-16%
MOC 3 599 €
Výpredaj -31% Pinarello Nytro Urbanist Naked 28 elektrobicykel, modrá
2 549 €
-31%
MOC 3 699 €
-42% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, black/dark grey
1 899 €
-42%
MOC 3 299 €
-39% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, white/black/blue
1 999 €
-39%
MOC 3 299 €
-21% BMC 257 AMP AL TWO ST 28 dámsky elektrobicykel, powder sand
2 599 €
-21%
MOC 4 699 €
Výpredaj -18% Pinarello Nytro Urbanist 28 elektrobicykel, modrá
2 699 €
-18%
MOC 6 299 €
Zda sa, ze poniektori nikdy nepochopia o com je tato tema, ale skusim este raz: Jeho prispevok bol po dlhom case konecne spravny elektrohejt.
"Problémem je, že spousta lidí sedí na elektrokole na horách vůbec poprvé. Technika jízdy na něm je ale trochu jiná. Stroj je o poznání těžší, čímž se hůře ovládá. To může vést ve vypjatých situacích k začátečnickým chybám končícím i velmi těžkými úrazy,“
Ale nakoniec ten clanok sa postupne stava reklamou s doporucenim na poistenie…
A čo hejtoši? Čo ste sedeli doma lebo mrholilo? Dnes boli na cestičkách samé ebiky, takze sa dobre jazdilo…
Ale nakoniec ten clanok sa postupne stava reklamou s doporucenim na poistenie…
A čo hejtoši? Čo ste sedeli doma lebo mrholilo? Dnes boli na cestičkách samé ebiky, takze sa dobre jazdilo…
Včera som pri Žehre stretol pani v rokoch na e-biku. Ja som šiel smerom od Hodkoviec na juh, ona opačne na sever smer Branisko, pekne točila nohami, človek neznalý veci by povedal že sa bicykluje, ale tak vzhladom na jej zrejme pokročilejší vek už si nezaslúži elektrohejtovanie. Aj som sa obzeral či nejdeš dakde aj ty kedže si podobný športovec cca ako ona ale nebol si tam. Neviem aké presne máte vy motory ale naše ekologické bio motory majú cca 190 W pri 1150 nastúpaných metroch, priemerke 28,3 km/h a mierne zvýšenom pulze, spotreba 2 653 kJ/113 km
Pre info je prevod 1Wh=3.6kJ.
Za mňou sa radšej neobzerajte lebo si vykrútite krk keď prefrčím okolo …
A čo tak si urobiť z toho nejakú cielenú zábavu. Niektorí hľadajú kešky, iní zase poklad a čo tak hľadá sa Marselus? Kto ma prvý stretne a odhalí moju totožnosť v reálnom živote, vyhráva
Postupne vám môžem dávať nejaké indície ako ma nájsť a odhaliť ...
Prvá indícia : ak nejazdím na crussise, môj biobike je čierny a je z Anglicka, predná brzda je na riaditkách vpravo
Ebikeri nepoužívajú na sledovanie progressu ani watty ani joule, ale CYKLOFUNY. Jeden cyklofunfun je moderná miera vyjadrujúca množstvo zábavy na jeden odjazdený kilometer. Je to vysoko kvantová miera a preto nemá pevný rozmer, výsledok je stanovený podľa vnímania jazdca a nieje možné ho potvrdiť nestrannými pozorovateľmi.
Zaujímavosťou je že akýkoľvek výsledok väčší ako nula sa považuje za víťazstvo vo vlastnej kategórii. Súťaže prebiehajú na úrovni vlastnej duchovnej podstaty jedinca a nieje nutné ich s nikým porovnávať. Ego v tejto súťaži nieje prítomné, preto to bioši nevedia pochopiť a ani zaradiť do súťaží UCI...
Ivan, ty asi nebudeš bývať ďaleko keď beháš po Dreveníku. Kásne miesto, hlavne ten peší prechod cez Peklo do lomu.
To je výkon, ktorý za normálnych okolností nie je možný pomocou systému reťazového pohonu, ale s Coast Shift je motor dostatočne inteligentný na to, aby sa sám zapol natoľko, aby otočil reťaz, aj keď jazdec nešliape."
Mezditým v predajni:
- šéfko, a veze to do vrchu aj keď sa nešlápe?
??????
- áno pane
?$?$?$
A takto sa rodia "cyklisti" odzajtra nafurt.
To je výkon, ktorý za normálnych okolností nie je možný pomocou systému reťazového pohonu, ale s Coast Shift je motor dostatočne inteligentný na to, aby sa sám zapol natoľko, aby otočil reťaz, aj keď jazdec nešliape."
keby si si to prečítal poriadne, tak zistíš, že je to kvôli funkcii radenia bez otočenia kľúk, rovnako ako Free Shift od Shimana.