Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Presne, si kategoria "internetova klasika". Ak neexistuje test a objektivne porovnanie s ostatnymi, je totalna kravina vypisovat ake su tie pneu dobre. Je to cisto subjektivne hodnotenie a kedze uz som stihol za tie roky co sem vypisujes +- odhadnut Tvoje kognitivne schopnosti a mieru "objektivity", rozhodne odporucam ostatnym tie pneu nekupovat a siahnut po overenej znacke strednej triedy, pri ktorej je z testov zname, ake su jej silne a slabe stranky.
ddemo , som odbornik na to k comu sa vyjadrujem. Dufal som ze to nezoberies nejak v zlom, pretoze ja som rad za kazdeho zrucneho cloveka. Lenze tak isto mam rad na ludoch nejaku sebareflexiu. Proste ta tvoja robota je urcite prinosna pomoc pre znameho ale v ziadnom pripade nepatri medzi dobre roboty a hlavne roboty ktorymi sa chce clovek prezentovat....
A teda aby si moje slova mohol brat vazne tak tu je minulotyzdnova robota : copyrighti.imgur.com i.imgur.com
ddemo , som odbornik na to k comu sa vyjadrujem. Dufal som ze to nezoberies nejak v zlom, pretoze ja som rad za kazdeho zrucneho cloveka. Lenze tak isto mam rad na ludoch nejaku sebareflexiu. Proste ta tvoja robota je urcite prinosna pomoc pre znameho ale v ziadnom pripade nepatri medzi dobre roboty a hlavne roboty ktorymi sa chce clovek prezentovat....
A teda aby si moje slova mohol brat vazne tak tu je minulotyzdnova robota :
Tu je moja piatkova nocna zabavka :
Toto je pre mojeho stvorkolesoveho milacika:
A viem ze sa rad hras aj s karbonom, tak toto je moja praca spred cca 10r :
A teda na zaver kedze sme v teme o autach tak toto je jeden z mojich milacikov. Vie niekto co je to zac? :
By som chcel vidiet tych superov v teste, kde vyhral EcoContact. Ved to sa obuva snad len v prvovyrobe kvoli ekonomike/najazdu. Nikto si to nekupuje kvoli vlastnostiam. Od EcoContactu je len krocik k e-pneumatikam...
No ale eco a e-pneu su samostatny svet. To si kupi len clovek co o gumach vobec nic netusi, alebo taky, co naopak velmi dobre vie, preco ich kupuje (a ten sa na ne stazovat nebude).
Tiež sme ich mali ako píše Jezus od prvovýroby na LEONe.
Jazdnými vlastnosťami ich tromfli Srbi z nejakej lowend odnože MICHELINu.
...u Lukina sú tiež od novoty - no určite preceňované a hlavne predražené Barum/Matador - sú to.
... nejaku sebareflexiu. ...nepatri medzi dobre roboty a hlavne roboty ktorymi sa chce clovek prezentovat...
Toto vobec nebolo o mojej prezentacii... Na to mam inu oblast. Cela ta akcia bol zufaly pocin na zachranu auta. Islo mi hlavne upozornit na fakt, ze auta jazdene v blate a terene mozu mat podobny problem ukryty vo vnutri ramu. Toyoty maju tento problem s kvalitou ramov velmi vyrazny, kde im ich vyraba tretia strana a zanedbava kvalitu materialu a protikoroznu ochranu. Takisto konstrukcia nie je dobre navrhnuta, kedze inspekcne otvory v hornej casti su velke a drenazne diery naspodu male. Zvrchu ti natecie blato, drenaz sa ucpe a ram zhnije za par rokov.
Tvoje prace su pekne, ale sam urcite vies ze zvarat nove, ciste plechy je o kus "krajsia" a prijemnejsia robota. Lepit hnile kusy, kde zufalo hladas zdravy kusok o ktory sa da chytit je dost o nervy. Mozno sa mylim, ale takisto je rozdiel hodnotit a porovnavat Mig a Tig zvary.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inspiraciu mozno hladat napr. aj tu: https://autozurnal.com/test-zimnych-a-celorocnych-pneumatik-pre-sezonu-2023-2024-video
A teda na zaver kedze sme v teme o autach tak toto je jeden z mojich milacikov. Vie niekto co je to zac? :
Ha, tie Continentaly som pred dvomi týždňami práve kúpil
myslim, ze S6 C4
tak zhnitý ram som nemal ani na 22 rokov starom Land Cruisery, vlastne on nebol zhnitý vôbec ? ale zas to auto jazdilo len cesty v Nemecku
pekna robota
Raz som podľahol testom a na Forester kúpil ContiEcoContact - celkove mizerné gumy a ešte k tomu sa nedali ojazdiť.
Jazdnými vlastnosťami ich tromfli Srbi z nejakej lowend odnože MICHELINu.
...u Lukina sú tiež od novoty - no určite preceňované a hlavne predražené Barum/Matador - sú to.
s4 c4, to bolo nejake lahke 😀
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Na mňa trochu malá panvica na vyprážanie;) tam by som to ja nerobil, skôr nejaké parkovisko bez aut a lámp.
Toto vobec nebolo o mojej prezentacii... Na to mam inu oblast. Cela ta akcia bol zufaly pocin na zachranu auta. Islo mi hlavne upozornit na fakt, ze auta jazdene v blate a terene mozu mat podobny problem ukryty vo vnutri ramu. Toyoty maju tento problem s kvalitou ramov velmi vyrazny, kde im ich vyraba tretia strana a zanedbava kvalitu materialu a protikoroznu ochranu. Takisto konstrukcia nie je dobre navrhnuta, kedze inspekcne otvory v hornej casti su velke a drenazne diery naspodu male. Zvrchu ti natecie blato, drenaz sa ucpe a ram zhnije za par rokov.
Tvoje prace su pekne, ale sam urcite vies ze zvarat nove, ciste plechy je o kus "krajsia" a prijemnejsia robota. Lepit hnile kusy, kde zufalo hladas zdravy kusok o ktory sa da chytit je dost o nervy. Mozno sa mylim, ale takisto je rozdiel hodnotit a porovnavat Mig a Tig zvary.