Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
Vyzve ťa to automaticky po uplynuti 24h alebo až pri platbe?
Da sa priamo v hodinkach NASTAVENIA - PROFIL UZIVATELA - ZAPASTIE P/Ľ
Displej hodin mam stale v rovnakom zobudeni, to neotestujem. Mam nastavene gesto pre podsvietenie pocas aktivity. Vdaka martinsulovsky som to skusil prepnut. Hodiny mam teraz na pravej ruke a podsvietenie sa pri aktivite zapne bez rozdielu nastavenia p/l zapastia.
Mnohí z mtbikeru už brali odomňa Garmin zariadenia, o čom svedčia aj moje (iba pozitívne) hodnotenia, takže niet tu čoho sa obávať. A lepšie ceny mám iba z toho dôvodu, že mám dohodu s jedným eshopom ako reprezentant SR v paracyklistike...
Ak chce niekto tovar ešte do vianoc, objednávka musí odísť najneskôr zajtra, t.j. v nedeľu (17.12.2023) do večera, keďže vieme ako to je s kuriérmi pred vianocami, čo aj musíme pochopiť.
Prevzatie buď osobne v NZ alebo na sviatky cestujem k rodine do Prešova, takže po ceste (NZ-PO), ale až 26.12.
https://zive.aktuality.sk/clanok/bqvalUT/vub-banka-spustila-garmin-pay-swatch-pay-a-xiaomi-pay-pre-dalsich-klientov/
Ktoré platobné karty sú podporované?
Do Garmin Pay je možné pridať všetky debetné Visa karty.
https://zive.aktuality.sk/clanok/bqvalUT/vub-banka-spustila-garmin-pay-swatch-pay-a-xiaomi-pay-pre-dalsich-klientov/
sledujem web, tam to ešte uvedené nemajú. idem vyskúšať. dík za info
EDIT: nechodí overovacia sms, ani na 2x. počkám pár dní a vyskúšam znovu, ak nepríde zavolám do banky. keď som čakal takú dlhú dobu 2-3 dni ešte vydržím
Ktoré platobné karty sú podporované?
Do Garmin Pay je možné pridať všetky debetné Visa karty.
Čiže to isté ako goggle wallet.... 😕
podarilo sa, dík
Ja som to riešil tak, že som si založil free Curve kartu (cez appku Curve), ktorú som si vložil do GARMIN Pay a do nej som si vložil slsp kreditku. Takto to fungovalo.