Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
Som tu zazil uz opilovanie prehadzovaciek dremlom, hlinikove 3 sroby v kotucoch, odstranenie laku z ramu, ale toto je novy level, kks ….. battery has just arrived!
Ja napr pravidelne mazem vsetky pohyblive spoje teflonovym sprayom, hlavnu klznu skrutku ako aj kladky a loziska. Mozno prave preto nemam potrebu kupit axs, lebo stale radi ako po masle.
Stretol som sa s takou anomáliou o chýbajúcim šróbikom v šaltri
Schválne som to dnes s kamošom diskutoval a ja ho mám on nie
Čo je to za bordel, treba to riešiť?
Riesilo sa to,myslim,ze aj tu vo fore,ta skrutka tam nie je od vyroby na starsich saltroch,na novsich kusoch uz je.Sram sa k tomu vyjadril,ze to na funkciu nema vplyv.
Ahojte, chcel by som na svojom enduro biku spraviť menší upgrade. Momentálne mám GX sadu, ale rozmýšľam že radenie vylepším. Uvažujem nad 2. alternatívami:
1. elektronickú sadu AXS GX
alebo
2. mechanickú sadu X01 (resp. XX1)
Moja pôvodná GX ide celkom fajn, z času na čas ju síce treba doladiť.
Preto sa chcem opýtať, či sú tu takí, čo jazdili mechanické radenie, neskôr prešli na elektronické a vrátili sa naspäť do mechaniky? Ak áno, prečo?
Prípadne, ako by ste sa rozhodli na mojom mieste, ak by ste mali SL e-bike ? Malú úlohu zohráva aj váha, ale hlavne ide o presnosť, funkčnosť, pohodlie pri radení.
Priznám sa, že AXS GX som si na jeseň min. roka objednal a keď som ju rozbalil, a priložil k pôvodnej mechanickej GX, zdala sa mi veľmi robusná (vyčnievala oveľa viac, ako GX mechanika) a oveľa ťažšia. Tak som ju hneď na druhý deň vrátil.
vrátil som som od AXS k mechanike, mal som aj AXS sedlovku a tiež sa jedná o ebajk. s funkčnosťou som bol veľmi spokojný, produkty sú to ***** za prvé, postupom času mi začal liezť na nervy celkový "battery managment," pre predstavu, naplánovaný výjazd na celý deň, 90+ km, alebo 2000+ vm. dve baterky ebajk (nie som typ, ktorý bude sedieť dve hodiny niekde v bufete a čakať kým sa mi dobije baterka), dve baterky AXS, baterka Edge, baterka mobil, baterka hodinky, na všetko myslieť aby to bolo nabité, alebo aspoň v stave aby to celý deň vydržalo, po návrate vybrať baterky AXS, trochu to pretrieť ak sa tam dostala vlhkosť aby to nenarobilo šarapatu (možno som bol až prehnane starostlivý ), odložiť. so sebou som vozil aj 3. baterku AXS a jednu CR2032, vždy po výjazde mám zvyk batoh vyprázdniť, pred výjazdom naplniť, čiže nezabudnúť na tieto ďaľšie baterky. za druhé, boli dva momenty, ktoré ma prinútili vážne rozmýšľať o návrate k mechanike. prvý, keď v Taliansku kamošovi skala odtrhla mechanickú prehadzovačku od bajku a nová s montážou ho v miestnom cykloobchode stála prijateľných 140€. v mojom prípade by to bolo 300€, možno viac, pričom ju nemuseli na predajni mať, kdežto mechanické Shimano 12s je úplne bežný tovar. druhý moment, video o servise Reverb AXS, kde pán musel použiť asi 14 rôznych nástrojov, nepamätám si to presne, ale v porovnaní so servisom mechanickej teleskopky mi to prišlo až prehnane komplikované.
prešiel som na 11s XT Linglide, kde je nižšia cena oproti 12s XT, radí krásne hladko a nemusím riešiť zatlačené, alebo inak poškodené kontakty a nemusím myslieť na baterky, resp. mám na starosť o niekoľko bateriek menej.
nevidim ziadny dovod na jeden den nosit so sebou dve baterky AXS. Uplne staci jednu nabit pred vyjazdom, ak si clovek nie je isty, kolko stavy este v sebe ma.
To nabijanie je velmi rychle (v porovnani s ostatnymi vecami na bike), takze staci aj tesne pred vyjazdom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vela tam toho nenamažeš vies vybrať ramienko a premazať a vyčistiť spružinu
Schválne som to dnes s kamošom diskutoval a ja ho mám on nie
Čo je to za bordel, treba to riešiť?
Ďakujem za odpoveď, ale zaujímavé vyjadrenie, že nechýba tam ale radšej pridáme časom
1. elektronickú sadu AXS GX
alebo
2. mechanickú sadu X01 (resp. XX1)
Moja pôvodná GX ide celkom fajn, z času na čas ju síce treba doladiť.
Preto sa chcem opýtať, či sú tu takí, čo jazdili mechanické radenie, neskôr prešli na elektronické a vrátili sa naspäť do mechaniky? Ak áno, prečo?
Prípadne, ako by ste sa rozhodli na mojom mieste, ak by ste mali SL e-bike ? Malú úlohu zohráva aj váha, ale hlavne ide o presnosť, funkčnosť, pohodlie pri radení.
Priznám sa, že AXS GX som si na jeseň min. roka objednal a keď som ju rozbalil, a priložil k pôvodnej mechanickej GX, zdala sa mi veľmi robusná (vyčnievala oveľa viac, ako GX mechanika) a oveľa ťažšia. Tak som ju hneď na druhý deň vrátil.
Vopred ďakujem za názory.
prešiel som na 11s XT Linglide, kde je nižšia cena oproti 12s XT, radí krásne hladko a nemusím riešiť zatlačené, alebo inak poškodené kontakty a nemusím myslieť na baterky, resp. mám na starosť o niekoľko bateriek menej.
To nabijanie je velmi rychle (v porovnani s ostatnymi vecami na bike), takze staci aj tesne pred vyjazdom.