Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Mal som debatu s mentalnym atletom ktory schvaloval to ze chudaci mali zmrazene platy a ze im patri to navysit.
Dobre, a co ostatni ???
Hovorim, ze keby vsetci co v politike kradli a teraz to vratili, tak tu mame NAOZAJ druhe svajciarsko. Na ³ mocninu.
Rozhodnutie maďarskej prezidentky Katalin Novákovej udeliť milosť mužovi, ktorý chránil pedofilného riaditeľa detského domova, vyvolalo v Maďarsku silný ohlas. Síce sa to stalo ešte v apríli 2023, no premiér Viktor Orbán vo štvrtok popoludní oznámil, že v mene vlády predloží novelu ústavy, ktorá zabráni udeleniu milosti v prípade trestných činov spáchaných v neprospech maloletých.
Uz si treba konecne uvedomit ze sa neda vkuse ustupovat debilom a nevsimat si ich…treba ich konfrontovat, treba im vyvracat ich netmysli…
To jednoznacne. Ale mas tu par exotov, co tu chodia roky. Pride, zahnusi, citi sa dolezito ked sa na neho miestne osadenstvo zlietne, povie ze uz nepride o o 3-4 tyzdne spravi to iste. A miestne osadenstvo tiez. Navyse tento x krat priznal, ze reakcie ani necita, on proste len potrebuje sirit ten svoj hnoj. Ako Fico ci Blaha, nechodia do diskusii, nereaguju na otazky, iba grcaju tie svoje sracky.
Tychto treba imho dorazne ignorovat. Neviem ako ty, ale ja ked fyzicky idem medzi mentalne znevyhodnenych, natrafim na exemplare, ktore trebarz blabocu, ze sa blizi koniec sveta ci mesias. Nereagujem na nich, su to miestni blazni, ktorych vo fyzickom svete kazdy ignoruje. Na nete su ale za hviezdy, lebo sa naucili, ze tu im ludia venuju pozornost. My mozme za to, ze to tu hnusia, lebo ich neustale krmime.
nedoprajete panovi premierovi, ved musi splatit garsonku s terasou, 5000 mesacne, to ma za 4 roky na polovicu, este nieco vymysli a bude mat aj na celu sumu
Tak si dali väčšie platy, je tam toho. Dôvod jasný, ľahšie sa bude odôvodňovať luxus, v ktorom žijú. Ale zas dňa druhej strane, post ministra by mal byť jedným z top v štátnej sprave a mal by tak byť aj ohodnotený . Mňa seru ine veci s touto vládou ako ich plat
Tak si dali väčšie platy, je tam toho. Dôvod jasný, ľahšie sa bude odôvodňovať luxus, v ktorom žijú. Ale zas dňa druhej strane, post ministra by mal byť jedným z top v štátnej sprave a mal by tak byť aj ohodnotený . Mňa seru ine veci s touto vládou ako ich plat
Samotny plat za top mamazera mi vobec nevadi… ak by nekradli a robili si robotu tip top tak kludne nech maju ministri aj po 20,000€ mesacne.
Ale serie ma ze si zvysuju platy, govno robia a kradnu kde sa da.
Tak hlavne všetci majú IMHO iný, niekoľko násobne vyšší príjem zo svojich spoločností a svoje postavenie zneužívajú na nadháňanie si vlastného biznisu. To zvýšenie platov vôbec nepotrebovali a navyše tým vyslali negatívny signál a priam vztýčený prostredník všetkým občanom.
Presne tak. Zaroven, ako toto prispieva k motivacii ludi platit dane, ked ti, co by mali ist prikladom, nezdanuju prijem na urovni niekolkonasobku rocneho prijmu bezneho Slovaka? Ale aspon pride drobne nicneriesiace osviezenie v nadchadzajucich debatach zamestnanec VS zivnostnik.
Ja osobne sa už dlhé roky neviem zbaviť dojmu, že po tom zo strany dosť významnej skupiny občanov vôbec nie je dopyt - postupné a skutočné zlepšovanie krok proti kroku je nuda, opakovane a s prehľadom víťazia skôr nereálne a často úplne debilné populistické prísľuby ktoré sa splnia na 1-2 %. A to asi nie je ani to najhoršie, človek si pripadá ako nedobrovoľný casting v 1984, lebo voči úplne geniálnemu vyjadreniu hovorkyne Hlasu (cca. trestné kódexy sú schválené, opozičná šaškáreň skončená, konečne môžeme začať riešiť problémy bežných ľudí (!!!)) úplne zo všetkých strán počúvam, že títo to so Slovákmi myslia skutočne dobre a už dávno urobili pre národ viac ako "tí blázni" za 3,5 roka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal som debatu s mentalnym atletom ktory schvaloval to ze chudaci mali zmrazene platy a ze im patri to navysit.
Dobre, a co ostatni ???
Hovorim, ze keby vsetci co v politike kradli a teraz to vratili, tak tu mame NAOZAJ druhe svajciarsko. Na ³ mocninu.
Je toto vôbec možné?
To jednoznacne. Ale mas tu par exotov, co tu chodia roky. Pride, zahnusi, citi sa dolezito ked sa na neho miestne osadenstvo zlietne, povie ze uz nepride o o 3-4 tyzdne spravi to iste. A miestne osadenstvo tiez. Navyse tento x krat priznal, ze reakcie ani necita, on proste len potrebuje sirit ten svoj hnoj. Ako Fico ci Blaha, nechodia do diskusii, nereaguju na otazky, iba grcaju tie svoje sracky.
Tychto treba imho dorazne ignorovat. Neviem ako ty, ale ja ked fyzicky idem medzi mentalne znevyhodnenych, natrafim na exemplare, ktore trebarz blabocu, ze sa blizi koniec sveta ci mesias. Nereagujem na nich, su to miestni blazni, ktorych vo fyzickom svete kazdy ignoruje. Na nete su ale za hviezdy, lebo sa naucili, ze tu im ludia venuju pozornost. My mozme za to, ze to tu hnusia, lebo ich neustale krmime.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Samotny plat za top mamazera mi vobec nevadi… ak by nekradli a robili si robotu tip top tak kludne nech maju ministri aj po 20,000€ mesacne.
Ale serie ma ze si zvysuju platy, govno robia a kradnu kde sa da.