Ja ani padat nemusim a zranil som sa velmi
Na Javorinke na mna pri velmi pomalej rychlosti zautocil agresivny krik s ostnami a nasledne ma ako pesiaka dorazila lavicka. Ktory .ujo tam nechal tie dlhee sroby...
Cavte. Ac luxacia, neviem typ. Dali mi tam hook plate, takže 6 skrutiek do kľučnej kosti. Neviete po cca koľkých dňoch sa prvykrát vyspim? Zatial dve noci bez spánku ☹️
uf, co sa stalo? nemam skusenosti, s tvojou diagnozou, ale podla svojho v este v mladosti vyklbeneho ramena a posledneho padu kedy som mal len narazene veci sa obavam ze to potrva par tyzdnov..skusal si spat aj v polosede?
Cavte. Ac luxacia, neviem typ. Dali mi tam hook plate, takže 6 skrutiek do kľučnej kosti. Neviete po cca koľkých dňoch sa prvykrát vyspim? Zatial dve noci bez spánku ☹️
eventualne budes po case tak unaveny, ze zaspis
Ja som to mal s platnou v klbe a bola tragedia, konstantne budenia, ani lieky nepomahali, ale je pravda ze som skusal iba light lieky 1x a potom som sa na to vykaslal
No ono sa clovek vyspi az ked si trochu zvykne v akom je stave a pride na aspon pribliznu polohu v akej zaspi.Tak normalnejsie som sa s vyklbenym ramenom vyspal asi po necelom tyzdni.Musel som si zvyknut zaspat len na chrbte,ale zatazenu len lavu/zdravu stranu.
Skore uzdravenie prajem
Čo sa stalo? Šmyk predného kolesa na MTB na mokrom asfalte v zákrute. Polsekunda a bolo to. Len som ľahol na zem. Žiaden iný problém len to rameno. Ale vždy mám prilbu, toto by schytala aj hlava
asi zalezi od cloveka a od konkretneho pripadu,ja som s vyklbenym ramenom nemal takmer ziadne bolesti a ani problem zaspat,ani doktor nechapal,ze ma nic neboli ked mi traja ludia na urazovke natahovali ruku a snazili sa aby zaskocila naspat
asi zalezi od cloveka a od konkretneho pripadu,ja som s vyklbenym ramenom nemal takmer ziadne bolesti a ani problem zaspat,ani doktor nechapal,ze ma nic neboli ked mi traja ludia na urazovke natahovali ruku a snazili sa aby zaskocila naspat
No ja mam napriklad bolesti doteraz a to uz je vyse 5 rokov.Aj ked teda dva roky dozadu som si to zopakoval ako bonus pri zlomenom stehne.Mne ho natahovali,ale neskocilo,museli ma uspat.Ale ja som mal aj potrhane,alebo aspon ponatrhane skoro vsetky väzy.
Tie vyskočené ramená je riadne ošemetná vec . A v cyklistike istotne veľmi bežná. Sám mám túto skúsenosť iba z tým rozdielom že som mal vyskočené obe ramená naraz. Pri zjazde z Ostrého vrchu sa mi zaseklo predné koleso v dajakej jame alebo čo. Preletel som ponad rajdy, nasledoval náraz prilbou o kameň a pád na chrbát. Treba podotknúť že som mal cyklobatoh ktorý zapríčinil že mi obe ramená dajako vyskočili z tých puzdier či čo to tam máme. To som zistil až keď som si sadol a dajako sa spamätal, ramená boli dajako divne vzadu ale skúsil som nimi miknúť dopredu nasledovalo také lupnutie a skočili namiesto takže som mohol hýbať v pohode rukami. Problém začal prichádzať asi tak po 30 minútach keď som začal pociťovať pálčivú bolesť v ramenách ako by mi tam niekto neustále vrážal horúce ihlice. Prvé 3 dni boli úplne bez spánku a stále na Ibalgine a Flektore a čo ja viem čo ešte som do seba pchal. Ako tak to prešlo po týždni. Ale občas sa mi stáva že pri prudkom pootoceni mi zvykne pravé rameno vyskočiť ale hneď si ho miknutim viem hodiť nazad a boles býva už len minimálna a chvíľková ???
Šak si sa zjavne dobre vyspal počas operácie, tak čo chceš 😉
Skoré uzdravenie prajem 👍
Úplne vážne som si na prvý pohľad (bez spodnej časti) myslel, že je to foto od Cowboy Foto a tom-b (Tema Foto z výjazdov, kalendarove fotky s budúcimi dátumami)
V sobotu som na petrzalskej hradzi presiel okolo nejakeho urazu, podla Flyby som videl ze bol v sanitke a asi tiez skoncil na Antolskej..ale skuseny biker.
Ked uz sme pri tych padoch a RBH, tak za mna velky palec hore pre obidve damy, ktore dokoncili a hlavne pre Loiuse Ferguson. Po tych dvoch jej dvoch padoch by to vecsina chlapov asi zabalila.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na Javorinke na mna pri velmi pomalej rychlosti zautocil agresivny krik s ostnami a nasledne ma ako pesiaka dorazila lavicka. Ktory .ujo tam nechal tie dlhee sroby...
eventualne budes po case tak unaveny, ze zaspis
Ja som to mal s platnou v klbe a bola tragedia, konstantne budenia, ani lieky nepomahali, ale je pravda ze som skusal iba light lieky 1x a potom som sa na to vykaslal
Skore uzdravenie prajem
no pozeram ze som mal potom dost stastie po tych mojich padoch..snad mi este ostali nejake umbakarny
No ja mam napriklad bolesti doteraz a to uz je vyse 5 rokov.Aj ked teda dva roky dozadu som si to zopakoval ako bonus pri zlomenom stehne.Mne ho natahovali,ale neskocilo,museli ma uspat.Ale ja som mal aj potrhane,alebo aspon ponatrhane skoro vsetky väzy.
Šak si sa zjavne dobre vyspal počas operácie, tak čo chceš 😉
Skoré uzdravenie prajem 👍
PS:
Táto a podobne, 1 neskor a viaceré skor
https://www.mtbiker.sk/forum/post2008669.html#p2008669
https://www.youtube.com/live/OV3lrLQSMhw?si=JVB7qiVyBF6inUzC&t=8019
https://www.instagram.com/p/C3wb_5gLrUh/?img_index=3
https://www.youtube.com/live/OV3lrLQSMhw?si=JVB7qiVyBF6inUzC&t=8019
https://www.instagram.com/p/C3wb_5gLrUh/?img_index=3
Ked uz sme pri tych padoch a RBH, tak za mna velky palec hore pre obidve damy, ktore dokoncili a hlavne pre Loiuse Ferguson. Po tych dvoch jej dvoch padoch by to vecsina chlapov asi zabalila.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down