Srsen podľa mňa Putin ani netuší, kto je Pellegríni, on mikromanažment nerieši. Na Slovensku pozná iba Fica, Danka a Nočných vlkov, to sú jeho styční dôstojníci, tí si tu manažujú ruské vplyvy.
Keď Putin niekde začuje meno Pellegríni, tak si bude myslieť, že to je nejaký taliansky futbalista
Je symbolické, že Peter Pellegrini začína aj svoju prezidentskú kariéru klamstvom a podpisom antedatovanej listiny, ktorou údajne ešte pred voľbami poveril riadením parlamentu Petra Žigu. Teda, nedá sa mu to preukázať, ale logický záver je jednoznačný.
Pellegrini ešte v nedeľu tvrdil, že vo veci jeho nástupníctva na čele Hlasu a parlamentu sa niet kam ponáhľať. A keď sa v pondelok dozvie o ústavnom článku, podľa ktorého už nemôže vykonávať svoju parlamentnú funkciu, teda ani preniesť právomoci, oznámi nám, že to urobil už pred voľbami.
Čiže Pellegrini buď trpí vážnou amnéziou znemožňujúcou výkon ústavnej funkcie, alebo klame.
Vecne tu nejde o žiadnu tragédiu, prevrat ani silové privlastňovanie kompetencií. Parlament musí vždy niekto formálne viesť, inak by sa Národná rada ocitla v ťažko riešiteľnom pate.
Je však príznačné, že sa zamysleli nad riešením tohto rébusu, našli lož a, naopak, nenašli morálne zábrany, ktoré by im znemožňovali po nej siahnuť. Skrátka, lož ako pracovná metóda. Doslova.
Srsen podľa mňa Putin ani netuší, kto je Pellegríni, on mikromanažment nerieši. Na Slovensku pozná iba Fica, Danka a Nočných vlkov, to sú jeho styční dôstojníci, tí si tu manažujú ruské vplyvy.
Keď Putin niekde začuje meno Pellegríni, tak si bude myslieť, že to je nejaký taliansky futbalista
Ako kresťan s tvojím videním sveta, ani Slovenska, nesúhlasím. Viera je vec A, vedenie štátu je vec B: Bohu, čo je božie, cisárovi, čo je cisárove. Že mám svedomie, a nechcem, aby mi štát prikazoval niečo, čo je v rozpore s ním je v poriadku, neznamená to ale, že niekto niečo vyhlási v mene Boha a ja pred ním pokľaknem. Už v minulosti tu boli takí, čo si svoje úchylnosti ospravedlňovali Bohom. Lenže s tými krestanmi to je ako s úplne každou inou skupinou - počuješ názory kričiacej menšiny. Ani kresťania nebudú jednotní čo sa týka názorov na jednotlivé témy. Tak pridám napríklad tu jednu z kresťanských výziev:
Bola to len ukážka nejakého spektra tých ľudí. Môžeš to zobrať od človeka-kresťana, čo to vidí, že cirkevné zákony, príkazy, zvyklosti atď= štátne až po človeka-kresťana, čo si povie, že je to každého osobná vec, nemá problém s potratmi, homosexuálmi, atď... A máš čokoľvek medzi tým.
Je symbolické, že Peter Pellegrini začína aj svoju prezidentskú kariéru klamstvom a podpisom antedatovanej listiny, ktorou údajne ešte pred voľbami poveril riadením parlamentu Petra Žigu. Teda, nedá sa mu to preukázať, ale logický záver je jednoznačný.
Pellegrini ešte v nedeľu tvrdil, že vo veci jeho nástupníctva na čele Hlasu a parlamentu sa niet kam ponáhľať. A keď sa v pondelok dozvie o ústavnom článku, podľa ktorého už nemôže vykonávať svoju parlamentnú funkciu, teda ani preniesť právomoci, oznámi nám, že to urobil už pred voľbami.
HA-RA-BIN po-ve-dal, ze je-ho zvo-le-nie je NU-LI-TNE
neviem čo si predstavovali, keď to spustili počas prezidentských volieb
za mňa je to vedomá sabotácia, určite to pár ľudí presvedčilo ísť voliť "proti vojne"
Keď už to subjektívne posudzujeme, za mňa je to skôr učebnicová ukážka Hanlonovej britvy - a je úplne nepodstatné, či to agentúra vylepila skôr alebo nie, na "kvalite" nápadu a reklamného posolstva to nemení vôbec nič ...
Hej, toto s katastrom je nepochybne jeden z prvých krokov obmedzovani našich aktivít. Neobmedzí to pritom iba novinárov, ale aj cykloznačkárov, trailbuilderov, organizácie cestovného ruchu a pod. , množstvo ľudí a organizácií, ktoré sa hýbu okolo bicyklovania.
Už to začína a bude horšie. Ďakujme voličom Fica, Pellého a Danka.
V Čechách už majú kataster aj na mapy.cz a my naopak, ideme obmedzovať prístup k nemu.
No priznám sa, že mňa osobne to vystrašilo, čo za sr4čky sú po billboardoch, som čakal na Uhríka alebo iných ruSSkých agentov, že už načisto stratili zábrany. Akože Demokrati idú pred EU voľbami cestou strachu. No dobre, tak uvidíme čo z toho. Pri terajšej nálade v spoločnosti, no neviem ...
Zatiaľ nevieme. Či budú chcieť iba údaje, alebo aj zdôvodnenie, že prečo potrebuješ, nevieme, či to bude nárokovateľné alebo výberové, zadarmo alebo za peniaze ...
Ale je zrejmé, že aj pri najjednoduchšej verzii - teda poskytnutie nejakých tvojich údajov - už štát bude vidieť, čo si vyhľadával.
No priznám sa, že mňa osobne to vystrašilo, čo za sr4čky sú po billboardoch, som čakal na Uhríka alebo iných ruSSkých agentov, že už načisto stratili zábrany. Akože Demokrati idú pred EU voľbami cestou strachu. No dobre, tak uvidíme čo z toho. Pri terajšej nálade v spoločnosti, no neviem ...
Hned ako som to prvotne zachytil som googlil a velmi rychlo sa dopatral k infu ze to je len prva polka kamoane a pointa ma byt pozitivna… 😅 ale sam neviem co si o tom mysliet a nepokladam to za stastnu komunikaciu… 🤔
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vo FR majú na verejných/štátnych budovách "liberté, égalité, fraternité",
u nás by pasovalo dať tam "nenávisť, zlo, závisť"
Čiže Pellegrini buď trpí vážnou amnéziou znemožňujúcou výkon ústavnej funkcie, alebo klame.
Vecne tu nejde o žiadnu tragédiu, prevrat ani silové privlastňovanie kompetencií. Parlament musí vždy niekto formálne viesť, inak by sa Národná rada ocitla v ťažko riešiteľnom pate.
Je však príznačné, že sa zamysleli nad riešením tohto rébusu, našli lož a, naopak, nenašli morálne zábrany, ktoré by im znemožňovali po nej siahnuť. Skrátka, lož ako pracovná metóda. Doslova.
Čítajte viac: https://komentare.sme.sk/c/23313553/loz-ako-pracovna-metoda-komentar.html?rtm_source=ranny_brifing_nl&rtm_medium=email&rtm_campaign=nl_08042024_23313447-1&rtm_content=204071&mail_code=nl_08042024_23313447-1
v tom je ten vtip
Otvorený list
Bola to len ukážka nejakého spektra tých ľudí. Môžeš to zobrať od človeka-kresťana, čo to vidí, že cirkevné zákony, príkazy, zvyklosti atď= štátne až po človeka-kresťana, čo si povie, že je to každého osobná vec, nemá problém s potratmi, homosexuálmi, atď... A máš čokoľvek medzi tým.
https://domov.sme.sk/c/23313705/demokrati-kampan-rusko-ukrajina-kritika.html
Neviem, ci je toto na Slovensku dobry napad...
https://www.facebook.com/stranasas/videos/2671612539681482/
neviem čo si predstavovali, keď to spustili počas prezidentských volieb
za mňa je to vedomá sabotácia, určite to pár ľudí presvedčilo ísť voliť "proti vojne"
Už to začína a bude horšie. Ďakujme voličom Fica, Pellého a Danka.
V Čechách už majú kataster aj na mapy.cz a my naopak, ideme obmedzovať prístup k nemu.
Zatiaľ nevieme. Či budú chcieť iba údaje, alebo aj zdôvodnenie, že prečo potrebuješ, nevieme, či to bude nárokovateľné alebo výberové, zadarmo alebo za peniaze ...
Ale je zrejmé, že aj pri najjednoduchšej verzii - teda poskytnutie nejakých tvojich údajov - už štát bude vidieť, čo si vyhľadával.
https://www.facebook.com/proud2bbabrak/posts/pfbid0326MDMyKzzogVMDSBJQKanuzDQ3gftf46DUXf2JPncYLHMTJQmVETe3bP3z5UAR7Fl
Hned ako som to prvotne zachytil som googlil a velmi rychlo sa dopatral k infu ze to je len prva polka kamoane a pointa ma byt pozitivna… 😅 ale sam neviem co si o tom mysliet a nepokladam to za stastnu komunikaciu… 🤔