Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Uz od marca ma riadne ser*e koleno, ze ledva sem tam chodim… a to som si kupil lux trail…
Este dobre, ze sa o mna stara moja uzasna manzelka, ze nema opat cas mysliet kolko tie nove bajky pre mna a syna stali… 😇
Inak neviem neviem, ci by sme sa az dodnes od marca nerozpravali 🤣
🚲 je doma zakazane slovo.
Niekto peniaze prepije prefajci, ty máš za to hmotnú vec a lepšie zdravie. Môže byť rada.
Chalani prosim vas ako rýchlo chodí objednávka ob Canyonu? Vo štvrtok mi písali že to posielajú, len akosi sledovacie číslo mi neposlali a ani ho nejakou chybou nemaju a bla bla a teda neviem kedy to čakať? Dík
Ja som mal doma za 4 dni s toho bol jeden den u nas statny sviatok. V nedelu objednany, v ten isty den notifikacia ze je pripraveny na odoslanie, v pondelok som uz mal cislo zasielky a vo stvrtok bol bajk doma.
Mimochodom, odporucam cely bajk prejst momentakom a podotahovat. Ja som ho v podstate cely hned rozoberal, lebo som ho preskladaval na ine komponenety a dost vela veci tam bolo pouvolnovanych (prevodnik, kazeta, jeden cap na spoji retazovej a sedlovej vzpery, vidlica k ramu). Na zavite stredoveho zlozenia nebola vobec vazelina, takze mi to po par vyjazdoch zacalo praskat.
Neviem čo presne máš na mysli, ale ja som včera pripravoval svoj zlomený Praskal na výmenu rámu, takže som prenášal krabicu medzi domom a garážou ... a potom sa ešte plná krabica nakladala do kuriérskej dodávky ...
Neviem čo presne máš na mysli, ale ja som včera pripravoval svoj zlomený Praskal na výmenu rámu, takže som prenášal krabicu medzi domom a garážou ... a potom sa ešte plná krabica nakladala do kuriérskej dodávky ...
To nebolo tam pri tebe. Ale na konci kadnarky asi 103 alebo 105. A krasna nova krabica trcala z kontajnera na papier
z tych komponentov a baterie mam "vypredajovy" dojem.
To je úplne v poriadku pocit. Ved aj je za vypredajiovu cenu.
Ktoré komponenty ti prídu vypredajove?
Lebo brzdy, tlmič, vidla, motor, všetko je úplne normálne.
Vsetko je ohadzane zakladnymi dielmi, ano berem na vedomie cenu.
Osobne by som-ked uz eb tak radsej drahsi ohadzany lepsimi komponentami-s viac moznostami nastaveni (nevravim ze hned kashima...atd), napr theos f70 by som bol spokojny so vsetkym, cena je vsak inde.
Skor by som debatu posunul sposobom- naco brat polo, ked staci dosetrit na golf. Pokial potrebujes polo, potom komentar berem spat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bob83 Dakujem!
Este dobre, ze sa o mna stara moja uzasna manzelka, ze nema opat cas mysliet kolko tie nove bajky pre mna a syna stali… 😇
Inak neviem neviem, ci by sme sa az dodnes od marca nerozpravali 🤣
🚲 je doma zakazane slovo.
Niekto peniaze prepije prefajci, ty máš za to hmotnú vec a lepšie zdravie. Môže byť rada.
Mimochodom, odporucam cely bajk prejst momentakom a podotahovat. Ja som ho v podstate cely hned rozoberal, lebo som ho preskladaval na ine komponenety a dost vela veci tam bolo pouvolnovanych (prevodnik, kazeta, jeden cap na spoji retazovej a sedlovej vzpery, vidlica k ramu). Na zavite stredoveho zlozenia nebola vobec vazelina, takze mi to po par vyjazdoch zacalo praskat.
To nebolo tam pri tebe. Ale na konci kadnarky asi 103 alebo 105. A krasna nova krabica trcala z kontajnera na papier
https://www.canyon.com/cs-sk/electric-bikes/electric-mountain-bikes/torque-on/al/torque-on-7/3388.html?dwvar_3388_pv_rahmenfarbe=BK%2FBK
takže kludne objednaj
to osadenie/vybava je za tu cenu viac než dobrá
To je úplne v poriadku pocit. Ved aj je za vypredajiovu cenu.
Ktoré komponenty ti prídu vypredajove?
Lebo brzdy, tlmič, vidla, motor, všetko je úplne normálne.
Osobne by som-ked uz eb tak radsej drahsi ohadzany lepsimi komponentami-s viac moznostami nastaveni (nevravim ze hned kashima...atd), napr theos f70 by som bol spokojny so vsetkym, cena je vsak inde.
Skor by som debatu posunul sposobom- naco brat polo, ked staci dosetrit na golf. Pokial potrebujes polo, potom komentar berem spat.