Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 2. 9. 2011 o 21:22
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Výpredaj -24% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 299 €
-24%
MOC 14 799 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
ked uz tak velmi ako cyklisti volame po ohladuplnosti tak sa nespravajme ako egoisticke hovada...
ps: vynimku ma borec na cargo e-biku co tam pravidelne jazdi 70km/h
myslis cez tie kvazi retardery kazde 2m co tam naliali na asfalt? neviem aky to ma vyznam ale teda ja uz tade tiez nejadzim. Smerom do Zahorskej som zas na tej krajnici dostal defekt od skla ktoreho tam bolo celkom dost ale isto to pravidelne zametaju, isto.
rovnako ako pravidelne zametaju cyklotrasu devin riviera. to ze o tom nevies neznamena ze sa to nedeje. ten defekt si dostal kedy? 1992?
zjavne uz vies reagovat len na mna, inak ta to moc nebavi
ked budes mat najblizsie chut toto napisat tak sa zamysli
nikdy ever som tam nevidel nikoho zametat, takze bud to robia zasadne v inom case ako tam ja jazdim alebo si to len niekde cital ze tam raz za mesiac niekto prejde s tym zametacom.
Odhliadnuc od toho je rozdiel tej krajnice a pruhu na ceste asi 2 triedy kvality cesty.
Ja nemam problem ist po krajnici ktora je ok a zjazdna ale nevidim dovod riskovat defekt alebo iny problem aby soferi mohli v polospanku jazdit lahsie. Som rovnaky ucastnik ako oni. Tiez mozu jazdit po dialnici ale nejazdia.
hej ty nevidis dovod brat ohlad na vodicov ale chces aby oni brali ohlad na teba. a tak je to spravne!!!!!!!!!
Skúšam, ale nedarí sa...
A rozbodne nemám kopu príhod na knihu, možno tak 2 A4 Times New Roman 11.
hej ty nevidis dovod brat ohlad na vodicov ale chces aby oni brali ohlad na teba. a tak je to spravne!!!!!!!!!
co to ma s ohladom? rovnaka demagogia je ze nech beru ohlad oni a jazdia po dialnici lebo po ceste 1.triedy (haha) jazdia cyklisti.
posielas cyklistov na horsiu cast cesty aby auta nemuseli davat pozor na cestu a mohli spinkat cestou do prace. je to rovnake ako ked tam ide ten zametac a musia ho obchadzat alebo traktor alebo cokolvek ine co po tej ceste ide a je pomalsie ako auta.
s ohladom to ma napriklad to ze dnes sa za tym cyklistom tvorila kolona pricom keby siel napravo od bielej ciary tak sa ta kolona netvori...
pekne od teba
O tom, že je tam aj občas bordel aj viac mesiacov, lebo však v zime sa nezametá to sa čaká na sneh, tak sa dá naozaj jazdiť iba mimo nej.
keby ta krajnica vyzerala takto nepoviem makke f...
áno bolo časté riešenie priestupku za komačov, ale aj opieranie sa o auto bolo bežné v časoch košíkov na pedáloch, vtedy to nikomu nevadilo ...
V nedeľu začal ďalší ročník 1000 Miles Adventure a dnes vylúčili dvoch pretekárov pre porušenie pravidiel. ŠPZ je pekne viditeľná.
https://m.facebook.com/story.php?id=100063523182496&story_fbid=1006313074829456