Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 2. 9. 2011 o 21:22
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
Výpredaj -24% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 299 €
-24%
MOC 14 799 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
Teda nie do Stupavy, ale cez
Netvrdim, ze sa neda obísť naokolo,napriklad okolo DNV VW (a tiez aj s krajnicou;)), no je to mierne naokolo
ked uz tak velmi ako cyklisti volame po ohladuplnosti tak sa nespravajme ako egoisticke hovada...
ps: vynimku ma borec na cargo e-biku co tam pravidelne jazdi 70km/h
dovolim sa vyjadrit, kedze tadial tiez jazdim denne, ale vacsinou na bic, nie autom
suma sumarum, smerom do mesta sa neda po tej krajnici plynule ist na cestaku bez p*covania, smerom z mesta musis poznat stopu! hned za obi je totalny tankodrom na par metroch, tak musis ist do pruhu, následne je taký hrb, ze v plnej rychlosti ked nan nabehnes hodis drzku, abo letis ako roglic za mlada, následne je strom v krajnici, potom pred podkerepuskami je pekna pozdlzna skara, ze ked tam kolesom nabehnes, mozes sa s nim rozlucit, ale ako pisem ked poznas stopu, da sa to z mesta plynule prejst, smerom do mesta sa snazim uz tomu useku vyhnut a idem radsej cez devin, abo rakusko, ak mi to cas dovoli...
PS: defekt som tam este nedostal... klop, klop...
V nedeľu začal ďalší ročník 1000 Miles Adventure a dnes vylúčili dvoch pretekárov pre porušenie pravidiel. ŠPZ je pekne viditeľná.
https://m.facebook.com/story.php?id=100063523182496&story_fbid=1006313074829456
píšu tam, citujem:
"ich čísla sú 577 a 611, karavan má EČV SN-860DP"
"ich čísla sú 577 a 611, karavan má EČV SN-860DP"
Veď to sa dá ľahko zistiť podľa priebežného poradia. Sledujem online Dana Polmana, moju srdcovku
Ja jazdím minimálne tento úsek a keď tak väčšinou do mesta, keď už mám toho dosť a chcem ísť najkratšou trasou. Inak do Stupavy radšej jazdím cez KV, Dúbravku a okolo VW alebo, keď si chcem pridať tak cez Rakúsko, Schlosshof, cyklomost do DNV a okolo VW.
Najhoršie je to snáď na výjazde zo Z.B. po to napojenie od Markízy. Tam je také asfaltové vrásnenie, že nevieš či ísť po krajnici alebo v pravej koľaji jazdného pruhu. Aby sa tomu človek vyhol to by musel ísť pomaly pri stredovej čiare.
Tu nejde o to či sa mne páči a či je bežné , že sa niekto oprie o auto ale spôsob akým by si reagoval ty. Nazdar!
Súhlasím. Však preto radšej idem do Stupavy od Lozorna cez Zohor, kde sú tie cesty v oveľa lepšom stave. Ja tipujem, že ak nie teraz tak budúci rok snáď budú opravovať úsek medzi Lozornom a Jablonovým ako aj prejazd cez Jablonové. Úsek Jablonové-Pernek je ešte celkom OK až na nejaké záplaty. No a potom ešte úsek cez Pernek na Babu. Ten tiež čaká na opravu. Inak nám teraz na Záhorí pribudnú ďalšie opravené úseky. Obvzlášť na ten od Záhorskej Vsi smer Jakubov až po Malacky čo teraz robia, sa teším. A tiež Láb-Plavecký Š.