Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
co presne znamena "prestalo ukazovať uložené segmenty" ?
Urobím si trasu, na trase sú segmenty , ktoré mám označené v Strave hviezdičkou a mali by sa zobraziť na Edge, keď na segment prídeš. Fungovalo to bezchybne, ale poslednú dobu vôbec. Nič som nemenila, len už segmenty nevidím a neviem si porovnať čas.
Tiež s tým mám problém. Uložím si segment, ale hodinky ho neukážu. Naopak staré uložené segmenty áno. Platenú Stravu mám.
U mňa úplne to isté.
Ale čo mi začalo vyskakovať, sú nejaké krátke dráhy a vždy mi vyskočí upozornenie, že obráťte sa. Aj dnes napríklad. Išla som len do lekárne, čiže žiadna uložená trasa a pred Malatinou mi vyskočí úsek cesty, že sa mám otočiť. Nerozumiem tomu, kde sa to tam vzalo.
tak treba napisat, ze sa ti jedna o Live segmenty, to moze byt problem aj garminu, nie len stravy a podla toho co tu popisujes by som si dovolil tipnut, ze problem je skor na strane garminu
Live segmenty odjakziva blbli, ak som si naklikal trasu napriklad na mapy.cz a potom len importol do Stravy/Garminu. Nikdy sa mi nezobrazili, ked som isiel podla navigacie, len ak idem "naslepo" a pridem k danemu useku. To mi funguje stale v podstate bez problemov. Az na par segmentov 9vzdy su to tie iste segmenty) prevazne hlbsie v lese, kde je mozno horsi GPS signal.
No to ti ani fungovat nemohlo pokial si ich nemal oznacene na strave hviezdickou.
Resp neviem ci sa tu nepletu live segmenty zo stravy so stupaniami z garminu
Samozrejme, ze myslim tie oznacene hviezdickou. Ak by to malo ukazovat vsetky segmenty v blizkosti, tak by Garmin neprestal pipat
To neukazovanie Live segmentov pri navigacii je znama vec uz dlhodobo. Jednoducho ti Live segmenty nezobrazuje, ak ides podla navigacie. Niekde som cital navod, ze pomoze, ak si naklikas trasu na Strave, na Garmin webe zmazes course, co sa ti automaticky uploadol zo Stravy. Na Strave tu svoju naklikanu trasu odstarrujes (netusim, ako to povedal to po slovensky - proste das prec hviezdicku, aby si ju akoze vyhodil zo svojich Routes). A potom ju hned oznacis naspat. Mala by sa ti opat automaticky nahrat na web Garminu uz s oznacenymi segmentami, ale mne to nefungovalo. A druhykrat som to uz neskusal.
neviete, ci sa neda automaticky nastavit, ktory bike bude pouzity podla lokality? mam viac bikov na troch miestach a nechce sa mi to rucne editovat, tak mam teraz skoro cely rok akoze na defaultnom a teraz to musim na webe po jednom opravit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Urobím si trasu, na trase sú segmenty , ktoré mám označené v Strave hviezdičkou a mali by sa zobraziť na Edge, keď na segment prídeš. Fungovalo to bezchybne, ale poslednú dobu vôbec. Nič som nemenila, len už segmenty nevidím a neviem si porovnať čas.
U mňa úplne to isté.
Ale čo mi začalo vyskakovať, sú nejaké krátke dráhy a vždy mi vyskočí upozornenie, že obráťte sa. Aj dnes napríklad. Išla som len do lekárne, čiže žiadna uložená trasa a pred Malatinou mi vyskočí úsek cesty, že sa mám otočiť. Nerozumiem tomu, kde sa to tam vzalo.
Resp neviem ci sa tu nepletu live segmenty zo stravy so stupaniami z garminu
To neukazovanie Live segmentov pri navigacii je znama vec uz dlhodobo. Jednoducho ti Live segmenty nezobrazuje, ak ides podla navigacie. Niekde som cital navod, ze pomoze, ak si naklikas trasu na Strave, na Garmin webe zmazes course, co sa ti automaticky uploadol zo Stravy. Na Strave tu svoju naklikanu trasu odstarrujes (netusim, ako to povedal to po slovensky - proste das prec hviezdicku, aby si ju akoze vyhodil zo svojich Routes). A potom ju hned oznacis naspat. Mala by sa ti opat automaticky nahrat na web Garminu uz s oznacenymi segmentami, ale mne to nefungovalo. A druhykrat som to uz neskusal.
To bude najskor chyba na ich strane, bud Garminu alebo Stravy. Zbytocne by som nevrtal do nastaveni.
https://road.cc/content/news/cyclists-paying-strava-mules-ride-activities-them-310261
https://stories.strava.com/articles/segment-updates-verified-segments-decluttering-and-leaderboard-faqs