Co? Zdravy zivotny styl je teraz "in" a taketo zanamy na strave zvysuju kredit takeho cheatera v jeho socialnej skupine. Robia z neho vacsieho "macha" ako v skutocnosti je.
Alebo druha moznost: ma zaznam na Strave z behu ako dokaz pre manzelku a v tom case cvicil nieco uplne ine u frajerky. Mozeme parafrazovat jeden stary vtip: manzelka si mysli ze beha, frajerka si mysli ze beha a on zatial sedi v kniznici...
Alebo druha moznost: ma zaznam na Strave z behu ako dokaz pre manzelku a v tom case cvicil nieco uplne ine u frajerky.
Toto mi pripomenulo, že sme sa dávno bavili, akú majú výhodu bratislavskí, trnavskí a všetci ostatní cyklisti medzi týmito mestami.
Prídem domov a manželka sa opýta - kde si bol. Na Babe (pezinskej). O pár dní prídem domov a opäť tá istá otázka aj odpoved. A tak dokola. Jedného krásneho dňa prídem od frajerky, rovnaká otázka. Smelo a hrdo jej pozriem do očí a bez klamania jej odpoviem - na babe. "Furt len na tú Babu chodíš..."
V niektorých krajinách máš zľavu zo zdravotného poistenia (pripadne životného) ak máš dokázateľne zdravý životný štýl a športujes na určitej úrovni. Tam by som tiež videl motiváciu.
Dám mojej labradorke garminy na labu, vybehnem na lúku za dom a povel "voľno" kua taký trailovy beh budem mať každý deň, že zamestnávateľ za mňa ani zdravotné odvody nebude platiť.
myslim, ze tretia moznost je najpravdepodobnejsia - HR, pri pracovnych pohovoroch sa pravidelne kontroluju a vyhodnocuju socialne siete.
Človeče, ale aj Strava sa takto zvykne kontrolovať? Tam by ma inak dosť zaujímalo, ako to vyhodnocujú, ak sa teda niekto hlási na nejakú nie "sport-related" pozíciu. Ale teda ak ľudia nechávajú za seba športovať iných, asi budú tí zamestnávatelia Stravu plnú aktivít považovať skôr za "asset."
Samozrejme nie na bezne pozicie. No vie to o tebe povedat vela. Si aktivny sam, ci v skupine, ctiziadostivy, vytrvaly, odolny pri rieseni problemov a prekonavani sam seba. Mnohokrat je to dvojsecne: adrenalinovy sport moze byt vyhodnoteny ako plus ale aj minus. Riskujes rad alebo az prilis. Atd.
Samozrejme nie na bezne pozicie. No vie to o tebe povedat vela. Si aktivny sam, ci v skupine, ctiziadostivy, vytrvaly, odolny pri rieseni problemov a prekonavani sam seba. Mnohokrat je to dvojsecne: adrenalinovy sport moze byt vyhodnoteny ako plus ale aj minus. Riskujes rad alebo az prilis. Atd.
Ty vole, tak to tam ale človek asi musí byť aj reálne aktívny a pridávať tam k tomu aj nejaké doplnkové texty, fotky a podobne, nie? Tá odolnosť pri riešení problémov a podobné veci by sa im len z čistých .gpxiek asi profilovali tipujem že dosť ťažko, či? Tak ale snáď tí psychológovia vedia čo robia a nevidia tam vzorce aj tam, kde nie sú...
Inak, kto vie ako by ma tí psychológovia zhodnotili na základe toho, že konto na Strave nemám
Nie si cieľová skupina - teda uchádzač o tento typ kariérneho zamestnania - na to treba mať určité vlohy a iný hodnotový rebríček
Tí čo sa ich to týka, to vedia celkom presne
je to fajn zabava a navstivis miesta kde by ta inak vobec nenapadlo ist.
--
inak nemyslim si ze by to bolo kvoli zamestnaniu. Zamestnavatelia kuknu skor iba linkedin/fb/insta
A navyse - prilisna aktivita na Strave by skor svedcila o tom, ze je u vas na prvom mieste sport. A ze nieco ako nadcasy alebo vikendova praca u vas nehrozi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kolko ponukas?
ale ak najdes zo 20 ludi, ktori ti zaplatia za to, mozno ano
Alebo druha moznost: ma zaznam na Strave z behu ako dokaz pre manzelku a v tom case cvicil nieco uplne ine u frajerky.
Mozeme parafrazovat jeden stary vtip: manzelka si mysli ze beha, frajerka si mysli ze beha a on zatial sedi v kniznici...
Toto mi pripomenulo, že sme sa dávno bavili, akú majú výhodu bratislavskí, trnavskí a všetci ostatní cyklisti medzi týmito mestami.
Prídem domov a manželka sa opýta - kde si bol. Na Babe (pezinskej). O pár dní prídem domov a opäť tá istá otázka aj odpoved. A tak dokola. Jedného krásneho dňa prídem od frajerky, rovnaká otázka. Smelo a hrdo jej pozriem do očí a bez klamania jej odpoviem - na babe. "Furt len na tú Babu chodíš..."
myslim, ze tretia moznost je najpravdepodobnejsia - HR, pri pracovnych pohovoroch sa pravidelne kontroluju a vyhodnocuju socialne siete.
Človeče, ale aj Strava sa takto zvykne kontrolovať? Tam by ma inak dosť zaujímalo, ako to vyhodnocujú, ak sa teda niekto hlási na nejakú nie "sport-related" pozíciu. Ale teda ak ľudia nechávajú za seba športovať iných, asi budú tí zamestnávatelia Stravu plnú aktivít považovať skôr za "asset."
Ani sa clovek hybat nemusi.
Teraz rozmyslam, ze ten Stupavsky v sobotu predsa len dam
Ty vole, tak to tam ale človek asi musí byť aj reálne aktívny a pridávať tam k tomu aj nejaké doplnkové texty, fotky a podobne, nie? Tá odolnosť pri riešení problémov a podobné veci by sa im len z čistých .gpxiek asi profilovali tipujem že dosť ťažko, či? Tak ale snáď tí psychológovia vedia čo robia a nevidia tam vzorce aj tam, kde nie sú...
Inak, kto vie ako by ma tí psychológovia zhodnotili na základe toho, že konto na Strave nemám
Tí čo sa ich to týka, to vedia celkom presne
tiez som dlho nemal, ale minuly rok ma presvedcila jedina vec - Statshunters. Aby som mohol zbierat stvorceky
https://www.mtbiker.sk/foto/755492/14902_statshunters_66dec2ebb7acdjpg.html
je to fajn zabava a navstivis miesta kde by ta inak vobec nenapadlo ist.
--
inak nemyslim si ze by to bolo kvoli zamestnaniu. Zamestnavatelia kuknu skor iba linkedin/fb/insta
A navyse - prilisna aktivita na Strave by skor svedcila o tom, ze je u vas na prvom mieste sport. A ze nieco ako nadcasy alebo vikendova praca u vas nehrozi