Kategórie
Bike-techServis vidlíc, tlmičov a teleskopických sedloviek # údržba # vidlica # tlmič # oprava # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky # servisovanie
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
-30% RockShox Deluxe Ultimate RCT Trunnion tlmič, 205 x 60 mm, OEM
329 €
-30%
MOC 469 €
savings RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 65 mm
579 €
savings
MOC 909 €
savings RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant RC2T tlmič, 185x55 mm
709 €
savings
MOC 1 049 €
Akcia -14% FOX Float DPS Trunnion Remote Up Factory PTL SV EVOL tlmič, 165x45 mm
509 €
-14%
MOC 649 €
Akcia -21% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
589 €
-21%
MOC 919 €
Akcia savings RockShox základný servisný kit pre vidlice Domain
32,99 €
savings
MOC 52,99 €
savings RockShox servisný kit pre tlmiče DELUXE, 200 hod/1 rok
47,99 €
savings
MOC 83,99 €
Asi som menej chapavy chalani.
Alebo treba nakúpiť Formuly tam po ničom búchať netreba 😁
Ale pocitaj s tym,ze to bude vidno,lebo sa ti nepodari prelestit uplne len tu cast,ale aj trochu okolo.
Paráda, dik za potvrdenie. Ten vzhľad ma tu až tak netrápi, ale hej, aj podľa mňa by sa to malo dať zaleštiť do stratena.
Ono to nerobí ani technický problém, neťahá to olej. Chcem to vyplniť len preto, že to podľa mňa má väčšiu šancu na prepustenie bordelu do vnútra vidlice.
Mám do zásoby kúpené epoxidové lepidlo a tkaninu zo skleného vlákna, keby bolo treba fix karbónový rám, nech potom nezháňam na poslednú chvíľu. Snáď teda toto lepidlo na to bude vhodné.
Hej chcem to robiť na tom zlatom Kashima coatingu. Mám aj 2. epoxid, kde je priamo napísané, že je možné do neho zamiešať pigmenty a zafarbiť ho. Ale tiež som nič na tento odtieň nevidel a nie je to teraz pre mňa priorita, tak nejdem ani skúšať.
Dik, v tomto prípade to podľa mňa nebude mať moc význam, ale dobre vedieť do budúcnosti na ďalšie vidlice.
Jedná sa o vidlicu Fox34 float performance kashima, FIT-4.
Vidlica mi od novoty vydáva praskajúce zvuky, ešte som na nej ani nejazdil. Puká to cca prvých 1-2 cm hneď na začiatku pruženia.
Uvediem ešte, že bol menený shaft na 140mm z pôvodných 130mm v obchode kde som kupoval (bola taká možnosť bezplatne tak prečo nevyužiť)
Pripájam odkaz na video: https://youtube.com/shorts/AndBR1ot5ps?feature=share
Myslíte prosím že je to dôvod na reklamáciu, alebo by sa mohlo jednať o nejakú banalitu, čo sa dá ľahko odstrániť.
Vopred dík,
„Kto maže, ten jede.“