WARNING: If you're installing a steerer tube-mounted stem, the total height of spacers used on a FOX steerer tube should never exceed 30 mm, as this condition can cause the steerer tube to fail, causing a loss of control resulting in SERIOUS INJURY OR DEATH.
RockShox:
No more than 30 mm
of spacers should be
installed below the stem.
Podložky pod predstavcom majú 35 mm-je to len prvá skúšobná jazda,krk sa ešte trochu zreže,podložky budú mať 25 mm.
Inak to doporučenie je trochu zvláštne,iné sily na krk vidlice pôsobia,keď sa niekto len tak vozí,a niekto skáče v bike parku 10 metrové dropy
Mohli to trochu upresniť podla typu jazdenia
edit:
keď som ten krk skracoval rezačkou na ocelové rúrky,tak to dalo dosť zabrať,to je materiál jak prasa,neverím že by sa len tak lahko zlomil-skôr by podla mňa rupli tie karbónové rajdy alebo predstavec
gronkjear Zákaznícka podpora•
16. 10. 2024 o 14:43
Prechod zo 170/170 na hrackarske zdvihy - na tomu zodpovedajuce hrackarske vozenie musia odteraz stacit
Kedze ma caka asi 6 mesiacov vlhkeho norskeho marazmu, tak sa bude prezuvat, takto je to "too much party", inak v podstate bicykel splna co je mi treba - tuhy, dlhy, s dobrymi uhlami, BSA stred, ziadne vedenie hadic cez hlavko..este keby to vyrabal na kolene nejaky miestny eko-rezbar, tak by to bolo bez puntiku
gronkjear Zákaznícka podpora•
16. 10. 2024 o 16:51
Tak veru, ako pise Tatinoooo, zdvihy su 130/120 mm, hlavne vidlica si pyta mozno upgrade patrony, takto to sice chodi fajn, ale nejaku vacsiu oporu vo zdvihu neradno hladat LMS ved je to len cislo, vsakze Za mna bol Nomad skvely bicykel - ale do bikeparku. Geometriou je toto skoro "to iste", akurat to teda o poznanie lepsie slape hore, a naopak dole to na skockoch odlepis od zeme uz len prisnejsim pohladom..malo zdvihu, viac zabavy!
Tiež som mal Nomada, ale zase že by to nešlo hore kopcom sa nedá povedať, práveže to bol veľmi šlapavý bajk. Keby neviem tak tipujem 120mm zdvihy
Santa vie robiť pruženie
Ja zas po dvoch sezonach na canyon bikoch naspat ku scottu. 130/120 na spark-u je az necakany skok z Lux WC. Cez zimu mam v plane poskladat nove kola, trochu upratat kable a prejst jemnou odtucnovacou kurou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja to mam tiez tak. V com je to nebezpecne ?
Edit: akurat citam, ze aj Fox to ma medzi odporucaniami.
vacsia paka
Fox:
RockShox:
of spacers should be
installed below the stem.
Inak to doporučenie je trochu zvláštne,iné sily na krk vidlice pôsobia,keď sa niekto len tak vozí,a niekto skáče v bike parku 10 metrové dropy
Mohli to trochu upresniť podla typu jazdenia
edit:
keď som ten krk skracoval rezačkou na ocelové rúrky,tak to dalo dosť zabrať,to je materiál jak prasa,neverím že by sa len tak lahko zlomil-skôr by podla mňa rupli tie karbónové rajdy alebo predstavec
A co vyska predstavca ? Sak maju uplne rozne vysky. Je to divne. Ked dam 30 mm a vysoky predstavec tak paka je vacsia . Rajdy 800. Asi nechapem
Kedze ma caka asi 6 mesiacov vlhkeho norskeho marazmu, tak sa bude prezuvat, takto je to "too much party", inak v podstate bicykel splna co je mi treba - tuhy, dlhy, s dobrymi uhlami, BSA stred, ziadne vedenie hadic cez hlavko..este keby to vyrabal na kolene nejaky miestny eko-rezbar, tak by to bolo bez puntiku
Tiež som inak prešiel z 170/165
LMS ved je to len cislo, vsakze
Santa vie robiť pruženie