Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Strava už má taky AI. Přijde mi to jako ta nejzbytečnější funkce 🙈🙉🙊 Jako by nějaký vysoký managment chtěl AI a někdo v produktu splnil rozkaz. Zobrazuje se to v mobilní aplikaci u každé aktivity a obecně to popíše jaké to bylo, využije naměřená data i váš název a popisek. A případně to srovná s předchozími. Na pár vygenerovaných tipů jsem se podíval, ale rychle mě to přestalo bavit. Možná to ale budou nějak rozvíjet.
mne sa to nahodou paci. zhrnie to predchadzajuče aktivty. mne ako amaterovi to nieco dava.
Ked ta nikto nepochvali, aspon Strava AI ta vzdy pochvali - je uplne jedno, aku aktivitu si urobil Ak sa len tak flakam, tak je to skvely rege trening. Ak idem klasiku, tak skvely trening na udrzanie kondicie. Ak zamakam, tak skvely trening na zvysenie vykonu. Akoze ano, lepsie ako sediet na gauci, ale na to nepotrebujem Strava AI, aby som si to uvedomil
Za mna uplna zbytocnost a radsej by mohli popracovat na tom, aby nemuseli ludia pouzivat 3rd party appky na editovanie svojich vyjazdov (spominany activityfix). Minimalne automaticke rozlisovanie MTB/cestneho vyjazdu na zaklade povrchu je par riadkov kodu, na to ani netreba AI.
mate niekto skusenost, ze ste na Strave prihlaseny cez facebookove konto, no toto fb konto vam zablokovali? Zaujima ma, ze ci vam ostane to prihlasenie na Stravu nezablokovane, alebo sa tym padom vsetko strati a uz nikdy sa do toho konta nedostanem?
To FB konto sluzi len na tvoju autentifikaciu. Ak budes mat FB bloknuty, tak tvojmu kontu na strave sa nic nestane. Takze ak mas rovnaky email na apple id/google tak sa prihlas tymto sposobom. Tiez by ti mala prejst moznost resetu hesla priamo v strave.
Mal by byť..z decathlonu Van Rysel....Ale keď si teraz čítam, čo píšu v strave, tak som na pochybách, či sa to tam vôbec dá spárovať.
"Can I pair power or cadence meters?
Our plan is to first roll out heart rate monitors with BLE pairing to ensure it’s working as intended before we expand to power/cadence meters or other sensors."
Skúsim to riešiť, ako odporúčajú v Strave, nahral som si aplikáciu Wahoo fitness, tam sa mi snímač spároval bez problémov a jazdy si budem nahrávať vo wahoo a potom následne ich prenášať do Stravy. Neviem ako to bude fungovať hlavne čo sa týka segmentov..uvidíme
Skúsim to riešiť, ako odporúčajú v Strave, nahral som si aplikáciu Wahoo fitness, tam sa mi snímač spároval bez problémov a jazdy si budem nahrávať vo wahoo a potom následne ich prenášať do Stravy. Neviem ako to bude fungovať hlavne čo sa týka segmentov..uvidíme
Ja som to tak robil asi dva roky, mal som pripojený hrudný pás aj snímač kadencie, dá sa dať aj wattmeter, za mňa úplná spokojnosť, tá appka fungovala super. Ak človek nechce investovať do cyklopočítača, je to dobré riešenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
clovece, kad sa raz stretneme mas u mna pivo. toto je ciste vitazstvo.
mne sa to nahodou paci. zhrnie to predchadzajuče aktivty. mne ako amaterovi to nieco dava.
Čo niečo?
Za mna uplna zbytocnost a radsej by mohli popracovat na tom, aby nemuseli ludia pouzivat 3rd party appky na editovanie svojich vyjazdov (spominany activityfix). Minimalne automaticke rozlisovanie MTB/cestneho vyjazdu na zaklade povrchu je par riadkov kodu, na to ani netreba AI.
iron.hide tu mas postup ako na to
https://support.strava.com/hc/en-us/articles/216918817-How-to-Switch-to-an-Email-Password-Login
nedarí sa mi to. Kúpil som si snímač kadencie, ale neviem ho spárovať so Stravou.
"Can I pair power or cadence meters?
Our plan is to first roll out heart rate monitors with BLE pairing to ensure it’s working as intended before we expand to power/cadence meters or other sensors."
mozes pouzit locus,ten to ma uz dlho
jaj, zrejme som nepochopil otázku, ja mám garmin a tam mi normálne pošle dáta na stravu zo všetkých senzorov
Ja som to tak robil asi dva roky, mal som pripojený hrudný pás aj snímač kadencie, dá sa dať aj wattmeter, za mňa úplná spokojnosť, tá appka fungovala super. Ak človek nechce investovať do cyklopočítača, je to dobré riešenie.