Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pod nulu jednoznacne Sportful Infinium.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 07:06:59
00
arrow_leftjachmel napísal:
Pod nulu jednoznacne Sportful Infinium.

Infinium som mal, na zadku su este tensie ako polare. Na mtb sa velk da okolo nuly ale.na cestaku prefukovalo. A tiez su to gorace. Nechcem gorace ked neprsi na bezne vyjazdy. Dam 5jazd za tyzden, ak si to pokombinujes s pranim tak tie gorace do polroka mozes vyhodit.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 07:43:04
00
Ale dnes rano som nenadaval ze som mal gorače;)

Prílohy:

20241112_064738.jpg
20241112_064738.jpg 121.29 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

20241112_060646.jpg
20241112_060646.jpg 199.65 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.11.2024 - 07:45:21
03
Prehanas. Moje Infinia su uz desiatky-krat preprane a nic im nie je. Jazdit pod nulou bez membrany v prednej casti noh by som nechcel. Membrana blokuje studeny vzduch, tym padom nohavice nemusia byt nutne prilis hrube.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 08:12:14
00
Tak si kup druhe polare a per raz za dva tyzdne.... Taktiez mam Supergiara do 5 stupnov a Infinium na nizsie teploty jazdim to tretiu (zimnu) sezonu a spokojnost...
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 08:49:51
00
Alebo tenke funkcne boxerky a mozes prat kazdy druhy krat ;)
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 10:18:51
00
arrow_leftjachmel napísal:
Prehanas. Moje Infinia su uz desiatky-krat preprane a nic im nie je. Jazdit pod nulou bez membrany v prednej casti noh by som nechcel. Membrana blokuje studeny vzduch, tym padom nohavice nemusia byt nutne prilis hrube.

bol som dnes vyskusat v Mtbikeri tie infinium gate a teda fakt neviem. mam z nich taky zmiesany pocit. ako keby zosili 2 rozne gate rozrezane po dlzke.
vpredu hrube teple s goretexom, vzadu tenke, skoro nezateplene.
vpredu tak do -10 vzadu tak 7-14
ma to len tu oranzovu Bodyfit vlozku

doma som skusal objednane SILVINI MALETTO Pad ale to vobec. take cudne nezateplene tvrde neohrabane nohavice. ta vlozka bola tiez strasna.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 17:14:59
00
K téme merino: ja mám len Zajo, čo nie je 100% vlna. Ale keď sa spotím, tak je mi v tom relatívne zima pri zjazdoch (merino, zimný dres, zimná bunda). Dnes pri 0.8°C na Kolibe som obliekol sieťku Sensor, na to merino, dres a bundu, a už nie je zima pri zjazdoch. Btw, som teplomilný, chudý a vysoký, takže málo svalov a tukov na zohriatie.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 19:13:17
00
arrow_leftscarinko napísal:
bol som dnes vyskusat v Mtbikeri tie infinium gate a teda fakt neviem. mam z nich taky zmiesany pocit. ako keby zosili 2 rozne gate rozrezane po dlzke.
vpredu hrube teple s goretexom, vzadu tenke, skoro nezateplene.
vpredu tak do -10 vzadu tak 7-14
ma to len tu oranzovu Bodyfit vlozku

doma som skusal objednane SILVINI MALETTO Pad ale to vobec. take cudne nezateplene tvrde neohrabane nohavice. ta vlozka bola tiez strasna.

Keď už si bol v predajni, neskúšal si tieto https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/nohavice/dlhe/assos-equipe-r-habu-3-3-s9-nohavice-black-series-p185102.html ?
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 19:16:31
00
tak ja jedine gate ktore boli naozaj aj do teploty okolo 0 boli tie sportful fiandre pro uz neviem akeho roku vyroby. zabili to len panelom z tenkeho materialu okolo vlozky - to som sice trosku pochopil ako to mysleli no bolo to uplne na hovno. inak zdvojeny material na krizoch a cela predna cast - mimo panvy. tie gate boli vyslovene tazke, to si uz pri chyteni vedel ze v tom bude teplo. sportful ma este aj vlozky ako plienky velke. len som ich znosil. velmi divne siju tie gate do chladu. nahradil som ich rospasso ros a prd makovy. zima v tom je. v oblasti panvy aj to len v predu je ciastocne neprefukavy material, inak su z toho isteho materialu ako gate do 8-16 stupnov. nepochopis. infinia som hned vratil - tym gatiam som nepochopil k comu to je dobre. polare su dobre aspon do tych -5. dnes okolo 0 a super. pod -5 som si zvykol davat boxerky a neriesim. lebo naozaj zimne gate tusim tiez nikto nema. kazdy naslubuje ake su teple, kym ti to nepride domov.
a teraz navyse aj gore konci s windstopperom - az mi je smutno a nevolno z tej predstavy co ma caka v buducnosti pri obmene satnika. urcite to budu same ppci eko membrany za strasne prachy v ktorych sa uparim k smrti alebo to pusti vela vzduchu dnu a bude v tom zima.
preve som zistil ze moje oblubene rukavice ktore som dost znosil uz nekupim.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 19:48:50
00
Práve preto by ma zaujímali tie Assos, ktoré majú v rozkroku trojvrstvovu membránu.
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 19:58:42
00
Neskusal ale drzal som ich asi v ruke. Som si vravel ze naco skusat ked si to aj tak nekupim. Tolko penazi nedam za gate.
Asi zas oprasim moje dlhe gate bez vlozky a budem ich nosit na kratasoch. Jazdil som v tom aj v minus 7 ci kolko a dalo sa to. Len uz budu asi trocha velke. Nosil som ich ked som mal tak 90-100kg a teraz mam menej ako 80.
Aj taketo od etape mam este. Skoda ze som sa v nich vyvalal a maju dieru na kolene
https://www.sportisimo.sk/etape/sprinter-ws-lacl/187239/
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 20:01:45
10
arrow_leftscarinko napísal:
Neskusal ale drzal som ich asi v ruke. Som si vravel ze naco skusat ked si to aj tak nekupim. Tolko penazi nedam za gate.
Asi zas oprasim moje dlhe gate bez vlozky a budem ich nosit na kratasoch. Jazdil som v tom aj v minus 7 ci kolko a dalo sa to. Len uz budu asi trocha velke. Nosil som ich ked som mal tak 90-100kg a teraz mam menej ako 80.
Aj taketo od etape mam este. Skoda ze som sa v nich vyvalal a maju dieru na kolene
https://www.sportisimo.sk/etape/sprinter-ws-lacl/187239/

S infinium gatami mas presne pravdu. Ten zadny panel komplet je strasne tenky, pod nulou som prisiel s vypalenymi nohami. Polare su aspon trochu hrubsie zo zadnej strany.
Zobraziť komentár 13.11.2024 - 06:15:47
00
arrow_leftmartinzz napísal:
Alebo tenke funkcne boxerky a mozes prat kazdy druhy krat ;)

Ja chodim na ostro. Ak nieco obleciem pod nnohavice tak ma to po hodine zacne drat. Dnes rano som si dal xbionic twrmo 3/4 pod supergiara nohavky, dal som im druhu sancu po tvojej sprave q po 40minutach som mal dost, vydrety. Ale aj tymto smerom hladam cestu. Vyskusal som bela spodneho pradlanale svy ma deru Dnes by mi mali prist dynafit speed dryarn m shorts, zevraj bezsvove tak uvidim ak nebudu dobre este mam vyhliadnute xbionic invent 4..
Zobraziť komentár 13.11.2024 - 06:27:23
00
Ked to tu citam, zacinam mat pocit, ze som ladovy muz 😆. Mozno to bude tym, ze jazdim denne, teda budem mat asi inde odolnost voci chladu alebo neviem. Tie Infinia maju u mna odsluzene dve zimy, nikdy mi v nich nebola zima ani 5 sekund a nic teplejsie som nikdy nepotreboval. Tak sorry no, nemal som v umysle radit zle.
Zobraziť komentár 13.11.2024 - 07:16:53
02

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up