chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Priatelia jazdíte niekto Minion DHR 2 na predku? Ja mám aktuálne na ebiku verziu 29x2,4 MaxTerra v predu a vzadu 29x2,3 DC a teda parádne to brzdí, klopí aj točí a trakciu som stratil na predku zatial asi 3x vlastnou hlúposťou a to bol riadny sliz a blatko. Ako viem, že je to zadný plášť ale funguje velmi pekne aj vpredu. Ako už ale začína poriadne blato a sliz prehodil som kombo Hillbilly T9 a dozadu Butcher T7 uvidím či to bude lepšie....
Čo sa tým dá získať? Plášť,ktorý je koncipovaný na zadok na záber ,nemôže byť rovnako dobrý v predu ako DHR alebo Assegai. Skor stratí smerovu stabitu na brzde v naklone. Canyon ich myslím dával z fabriky aj na predok ,ale ja by som neriskoval. Skúsil som na predok Mazzu namiesto DHF a tak som sa zdrbkal,znicoho nič ,bez varovania....ako sa mi za zopár rokov nepodarilo.
Kamoš čo strávil nejakú dobu vo Whistlery spomínal že DHR 2 na predku vozi väčšina tamojsich jazdcov ktory často jazdievaju na rock face trailoch... Práve kvôli brzdnym vlastnostiam
Tak prvá jazda dnes, vpredu Maxxis Forekaster 27.5x2.35" a vzadu nový Ikon 27.5x2.20" Pod snehom po troch dňoch dažďa ľadu, ale podržali dnes dobre. Nechápem, ako som odjazdila všetky zimy na Ikonoch Už len výmena predného je rozdiel.
napriklad tu ho maju... ja sice jazdim inu kategoriu plastov ale ked som dozadu nahodil DC (to co mas ty)namiesto MaxxTerra tak som hned citil,ze v naklonoch hlavne ked je vlhko to nedzri tak ako ta maksia zmes... ale zas dvojzmeska je lahsia, lacnejsia a vzadu menej gripu az tak nevadi no dopredu kupujem len maxxgrip aj za cenu vysokej vahy
napriklad tu ho maju... ja sice jazdim inu kategoriu plastov ale ked som dozadu nahodil DC (to co mas ty)namiesto MaxxTerra tak som hned citil,ze v naklonoch hlavne ked je vlhko to nedzri tak ako ta maksia zmes... ale zas dvojzmeska je lahsia, lacnejsia a vzadu menej gripu az tak nevadi no dopredu kupujem len maxxgrip aj za cenu vysokej vahy
tak kolko vyjazdov je v mraze a kolko od 5 do 15 v blate a v lístii, tam už je dobá mäkka zmes. Hlavne dôležite je mat vždy nové plášte , podfúknuté a až potom riešiť zmes.
Manželke som kúpil endurové plášte a konečne mám pokoj od toho, že sa šmýka:) ale zase ma e-bike takže nemusí vedieť, že ten plášt ma kilo a viac:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj keď teraz je už aj lepšia ponuka ako napr assegai
Inak celkom naprd že tufo robí len minimum plastov na 27.5, by som rád skúsil ten XC14
Edit: si ma ubehol
Veď kúpiť ešte môžem
Kľudne hoď link prosím
https://www.koloshop.sk/maxxis-forekaster-27-5x2-40-wt-3c-maxxterra-exo-tr-mtb-plast-kevlar/155245?v=302831&srsltid=AfmBOoqKvh_Q7neWcqWjlZNtmEd7jp418WJJnmdz0YBfVMxZ5pmldppb
https://www.koloshop.sk/maxxis-forekaster-27-5x2-40-wt-3c-maxxterra-exo-tr-mtb-plast-kevlar/155245?v=302831&srsltid=AfmBOoqKvh_Q7neWcqWjlZNtmEd7jp418WJJnmdz0YBfVMxZ5pmldppb
Takže tento mám dať dozadu?
Vďaka. Kúpim teda
btw nevsimol som si ci sa tu riesili ake mas kolesa ale je to WT tak to pyta 30mm rafik alebo aspon 25-27
Jeeemine, strašné niečo
To je úplne jedno... okolo 0°C aj tak všetky plášte vytvrdnu...a to som ich presne za tymto účelom vyskúšal veľa...
Manželke som kúpil endurové plášte a konečne mám pokoj od toho, že sa šmýka:) ale zase ma e-bike takže nemusí vedieť, že ten plášt ma kilo a viac:)