zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Bondraker koleso som nedokázal obuť ani s kliešťami, montpakami a všetkým čo som doma našiel a to som tam chcel naivne narvat aj insert
Dtswiss+insert+schwalbe gravity casting s úžasnými schwalbe montpakami brnkacka. V piatok aj servisaci odkukavali
Neviem,aká je životnosť pásky, ale pokiaľ ju mechanicky nepoškodíš...
Ale každé treba tak 2x za rok doliat...netreba nič čistiť...ja len dolejem a po zjazdeni vyhodim
Takze, idem si zohnat ten RV antifreeze, a tym si zriedim tu kasicku.
BTW niektori sy vyrabaju doma to mlieko, nevyzera ani nijak komplikovane.
https://www.youtube.com/watch?v=ryX2by13DPQ
Totiz mi pride ze stans, alebo predtym schwalbe, nedokazalo zalepit snad nic... Mozno dake mikrodierky...
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/tmely-a-lepidla/joes-super-sealant-bezdusovy-tmel-p111140.html
-20% Joe's Super sealant bezdušový tmel
od 7,99 € -20%
MOC 26,99 €Totiz mi pride ze stans, alebo predtym schwalbe, nedokazalo zalepit snad nic... Mozno dake mikrodierky...
Aj tie mikrodierky zalepi Schwalbe doc blue len docasne..
Presiel som na Effetto Mariposa Caffelatex.
Johnny80 modry Joes je este lepsi, zelenemu sa vyhni velkym oblukom
cize musel som ho naliat do otvoreneho plasta a az potom nahodit. stastie, ze maxxis aspen naskocil do rafika ako nic obycajnou servisnou pumpou.
ale nasadil som nou doposial tusim vsetky plaste, vratane cestnych
Ešte mi tak napadlo až teraz, že možno preto, keď niekto dolieva tmel. Mne vydrží tmel dlhšie ako dezén ?