Lokalizácia
Formulár sa odosiela
dpc ja som sa zľakol že čo som ja kde písal. 😅
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 22:25:27
97
Sorry ale kokosové 18°
Dôjdite, pozývam. Bratislava, Štrkovec
blacksmith teba ľúbime
blackpyros si dezolát, oprav sa, prosím
Note: treba ventilovať najhoršiu dobu našich dejín

Prílohy:

20241220_222856.jpg
20241220_222856.jpg 246.3 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.12.2024 - 22:34:59
11
Kokosove dopipiny ty romantik. Este napis, ze aj do orechu capovane a ideme do kolen s tebou. :)
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 23:01:47
12
Chalan si spravil piváreň. Ako my fetujeme cyklistiku. Aspoň chvíľu je život fajn a v rovnováhe
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 23:06:24
02
arrow_leftStrenki napísal:
Už neviem upraviť pôvodný príspevok. Jezus pomoc prosím, ďakujem
Pivo je fantasticé

Uz je neskoro plakat nad rozliatym pivom, kedze uz aj blacksmith zareagoval. :)
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 23:06:47
20
Konecne je v par postoch tato tema taka milsia. :) A Jezus mal si napisat Uz neskoro plakat nad kokosovym :)
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 23:14:07
42
Alebo: Počkaj, kým sa narodím...;
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 23:25:36
01
arrow_leftStrenki napísal:
...je izolát pod totálnym vplyvom dezinformácií a hybridnej vojny a došiel zasielať fórum, mútiť vodu a snažiť sa uloviť menej odolné ryby, aby padli do sračky

ja tomu sice nerozumiem, no imho blackpyros-ove prispevky sa mi napadne zhoduju s nazormi mojho suseda pravnika. Didakticky su v sulade so zakonom/paragrafmi, no tu vacsina pouzivame trochu viac emocii a moralku. To cista "pravnicstina" nie vzdy pozna, aj ked sa sem-tam stretnem s pojmom "duch zakona". No nie kazdy pravnik to akceptuje.
Btw. big rozdiel s double-om, ktory je radoby-lavicovy ekonom, tipujem, ze blackpyros je vystudovany pravnik.
Zobraziť komentár 21.12.2024 - 00:01:27
02
pochybujem, pravnici maju iny slovnik, blackpyros sa vyjadruje ako niekto, kto sa len snazi formalnou strankou prejavu odputat pozornost od tych nezmyslov co pise - tj manipulovat slaboduchejsich
Zobraziť komentár 21.12.2024 - 00:25:17
02
arrow_leftDudo napísal:
ja tomu sice nerozumiem, no imho blackpyros-ove prispevky sa mi napadne zhoduju s nazormi mojho suseda pravnika. Didakticky su v sulade so zakonom/paragrafmi, no tu vacsina pouzivame trochu viac emocii a moralku. To cista "pravnicstina" nie vzdy pozna, aj ked sa sem-tam stretnem s pojmom "duch zakona". No nie kazdy pravnik to akceptuje.
Btw. big rozdiel s double-om, ktory je radoby-lavicovy ekonom, tipujem, ze blackpyros je vystudovany pravnik.

Len na ilustraciu,ako uvazuje pravnik,ktory pri vyklade zakonov vnima aj zamer zakonodarcu a aj moralku:

https://komentare.sme.sk/c/23426176/aky-je-skutocny-ucel-lekarskych-vypovedi-pise-pavel-hollander.html
Zobraziť komentár 21.12.2024 - 00:47:07
00
arrow_leftbigmig napísal:
Len na ilustraciu,ako uvazuje pravnik,ktory pri vyklade zakonov vnima aj zamer zakonodarcu a aj moralku:

No, práveže mne sa zdá, že morálku moc nevníma, respektíve ju vníma iba technokraticky, prvoplánovo. On totiž vo svojom článku úplne ignoruje, že lekári - a to naplno priznávajú - využívajú inštitút výpovede nie pre svoje osobné dobro, ale pre záchranu skolabovanej zdravotnej starostlivosti. Takže to robia pre dobro pacienta, nie pre jeho zlo. Pacient tu je síce rukojemníkom, ale je rukojemníkom nie lekárov, ale verejnej moci. Verejná moc, nie lekári, tu uplatňuje systém, o ktorom vedome a cynicky vie, že je zneužívaný v prospech pár jednotlivcov na úkor pacientov, ale verejná moc sa spolieha, že lekári nenechajú pacienta bez starostlivosti a tak si tých pár jednotlivcov môže aj naďalej zneužívať systém - veď lekári to vždy nejako zatiahnu.

Alebo inak - škody, spôsobené zrealizovaním výpovedí na zdraví pacientov, budú zanedbateľné v porovnaní so škodami, ktoré sa dejú systémom, proti ktorému lekári bojujú.

Takže argumenty v článku obstoja z právneho, ale nie z morálneho hľadiska.

(Pojem "lekári" používam zovšeobecnene, aj medzi nimi je veľké množstvo svíň a zlodejov, ktorý cicajú systém. Mal by som asi používať "lekári, ktorí podali výpovede ")
Zobraziť komentár 21.12.2024 - 10:22:10
211
To fakt neexistuje spôsob, ako toho psychopata ruského agenta zastavit? A opozícia, tá čo, už vypráža kapra? Aspoň bú by mohli povedať, nech citime, že v tom marazme nie sne ako prostí občania sami.

-----------------------------

Robert Fico tvrdí, že mu Volodymyr Zelenskyj ponúkol 500 miliónov eur, ak bude súhlasiť s členstvom Ukrajiny v NATO, píše web Politico. Premiér to vyhlásil v čase, keď podľa srbského prezidenta plánuje v najbližších dňoch návštevu Moskvy a stretnutie s Vladimirom Putinom.

Podľa webu slovenský premiér za zatvorenými dverami upozornil Zelenského, že Slovensko môže pre zastavený tranzit ruského plynu prísť na poplatkoch až o pol miliardy eur.

Ukrajinský prezidenta sa následne podľa Fica spýtal, „či by som hlasoval pre členstvo (Ukrajiny) v NATO, ak by mi dal 500 miliónov eur v ruských aktívach, a samozrejme som povedal: Nikdy!“ citoval Fica európsky portál.

Fico a Zelenskyj mali počas samitu EÚ v Bruseli spory. Zelenskyj napr. odkázal Ficovi, že Ukrajina dopláca oveľa viac ako len na cenu plynu; stráca ľudské životy. Slovensku a ďalším krajinám sa po ukončení tranzitu ruského plynu cez Ukrajinu v novom roku predraží dovoz energie. Zelenskyj pripomenul, že peniaze z predaja plynu Rusko používa na zabíjanie civilistov na Ukrajine.

Fico zasa vyhlásil, že očakáva plynovú krízu, a obvinil z toho ukrajinského prezidenta. Povedal, že Slovensko by voči Kyjivu mohlo zvážiť odvetné kroky. Slovensko Ukrajine predáva elektrinu, Fico spomínal aj humanitárnu pomoc. (n, politico)

https://dennikn.sk/minuta/4375147/

Naposledy upravil Jaroh dňa 21.12.2024 - 21:15:56, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 21.12.2024 - 20:52:27
02
Pohoda, ziaden stres. PS uz vyzyva na FB fica aby sa vyjadril o vraj predvianocnej ceste za Putinom. Uz to ma 385 like-ov.
Zobraziť komentár 21.12.2024 - 21:11:12
02
Tak,už som kľudnejší teda.
Zobraziť komentár 21.12.2024 - 22:16:58
06
okrem inych dôležitých faktov o tej divnej navsteve by ma zaujimalo, ci to srbsky prezident Vucic vykvakal nechtiac ci umyselne ci dokonca podla scenara od RF
Zobraziť komentár 21.12.2024 - 22:52:48
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up