Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A na kontrolu stavu Garmin serverov sa da pouzit toto

https://connect.garmin.com/status/
Zobraziť komentár 05.01.2025 - 10:36:05
20
Ak nefunguje, vymaž si z histórie "kukísky" Pomohlo. Ďakujem
Zobraziť komentár 05.01.2025 - 11:11:07
01
Viem, ze sa to riesilo viackrat, sorry teda, ale: ide nejako normalne dostat virtualne jazdy do Connectu, aby ich Connect bral do challenges? Viem, ze to ma byt na zariadeni Garminu, kupil som teda Tacx trenazer a zistil, ze sa tym mysli bud nejaky Edge na ktorom by som trackoval virtualnu jazdu alebo Tacx training platformu. (Ja pouzivam standardne Zwift, prepojeny s Connectom.) A to su obe divne riesenia, for obvious reasons.

Dik!
Zobraziť komentár 05.01.2025 - 19:56:12
00
Matkough Lahka pomoc, stiahni si *fit subor z dokonceneho treningu. Ten trening vymaz z GC. Na https://www.fitfiletools.com si vies upravit *fit subor cez "Device Changer". Zadas zdroj udajov napr na Garmin 540 a tento upraveny subor znova importuj do Garmin connect. Potom ti uz bude trening zapocitany do Garminackej vyzvy. Zmeni sa len zdroj udajov zo Zwift na Garmin.

Prílohy:

Zwift.png
Zwift.png 105.04 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 05.01.2025 - 20:05:46
10
arrow_leftMatkough napísal:
Viem, ze sa to riesilo viackrat, sorry teda, ale: ide nejako normalne dostat virtualne jazdy do Connectu, aby ich Connect bral do challenges? Viem, ze to ma byt na zariadeni Garminu, kupil som teda Tacx trenazer a zistil, ze sa tym mysli bud nejaky Edge na ktorom by som trackoval virtualnu jazdu alebo Tacx training platformu. (Ja pouzivam standardne Zwift, prepojeny s Connectom.) A to su obe divne riesenia, for obvious reasons.

Dik!

no ved nie je nic jednoduchsie ako pre connect nahravat jazdu na edge (so sparovanym trenagerom, aby si mal watty) ... zo zwiftu posielam jazdu len na stravu (kvoli km a vm, ktore pre garmin analyzy nie su potrebne) ...
Zobraziť komentár 05.01.2025 - 20:52:06
01
Inac, ked uz tu riesitr tie zwift km. Ja som si vsimol ze su hodne nerealne. Zwift svet zjavne nepocita s odporom ci uz biku alebo jazdca, nehovoriac o nejakom vetre. Ked to porovnavam a realitou tak na zwifte idem tak o 8-10kmh rychlejsie pri rovnakych wattoch.
Zobraziť komentár 05.01.2025 - 21:02:40
00
lakko Dakujem, tomuto som sa sice chcel vyhnut, ale tak tie 3 razy do tyzdna by som to mozno aj bol ochotny robit. Myslel som nieco automatizovane, vies ako.

vlastoch To mi napadlo tiez, ale tipujem, ze Edge mi nezaznamena potom zase prejdene km alebo sa budu lisit, ci sa mylim? Co vsetko Edge zaznamena a co mi bude chybat oproti zaznamu zo Zwiftu? (Edit: prepac, pises, ze km a vm by mi chybali, dik!)

scarinko Asi ano, aj ked podla mna nie o tolko (4-6 km/h by som povedal), ale zase cely trenazer je, aspon pre mna subjektivne vyrazne narocnejsi, pocitovo niekolko desiatok wattov. Takze ja to beriem tak, ze sa to prakticky vyrovna 😉

Naposledy upravil Matkough dňa 05.01.2025 - 21:26:01, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 05.01.2025 - 21:23:20
00
Ja mam watty z pedálov cize vidim realne porovnanie. Tych istych 200w ked tlacim vnutri a vonku.
Zobraziť komentár 05.01.2025 - 21:24:40
00
arrow_leftscarinko napísal:
Ja mam watty z pedálov cize vidim realne porovnanie. Tych istych 200w ked tlacim vnutri a vonku.

Ja si to porovnanie chcem urobit, ale som si vedomy, ze je to asi len moj pocit (a nielen moj), preto pisem ze "subjektivne". Ked mam vytlacit x wattov vonku a na trenazeri, mam pocit, ze je to u mna rozdiel tak 30-50W. Neviem co na to vplyva, ci chladenie, ci samotne riadenie bicykla vonku, ci kluky ine, neviem fakt.

Naposledy upravil Matkough dňa 05.01.2025 - 21:33:46, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 05.01.2025 - 21:29:07
00
arrow_leftscarinko napísal:
Inac, ked uz tu riesitr tie zwift km. Ja som si vsimol ze su hodne nerealne. Zwift svet zjavne nepocita s odporom ci uz biku alebo jazdca, nehovoriac o nejakom vetre. Ked to porovnavam a realitou tak na zwifte idem tak o 8-10kmh rychlejsie pri rovnakych wattoch.

pises bludy, su to len tvoje mylne domnienky, z ktorych vychadza mylny zaver
Zobraziť komentár 05.01.2025 - 21:32:59
02
arrow_leftMatkough napísal:
Ja si to porovnanie chcem urobit, ale som si vedomy, ze je to asi len moj pocit (a nielen moj), preto pisem ze "subjektivne". Ked mam vytlacit x wattov vonku a na trenazeri, mam pocit, ze je to u mna rozdiel tak 30-50W. Neviem co na to vplyva, ci chladenie, ci samotne riadenie bicykla vonku, ci kluky ine, neviem fakt.

Mám rovnaký pocit, že na trenažéri je jazda náročnejšia. Mám Tacx Neo 2T a používam Rouvvy. V aplikácii Tacx sa dá nastaviť napríklad aj tzv. realita jazdy. Mám nastavenú 100%. Ale dá sa nastaviť do mínusu, alebo do plusu.
Zobraziť komentár 06.01.2025 - 12:55:46
01
No ja mam wahoo a zwift. Samozrejme nejazdim volne po mapach ale v podstate len zwo workouty. Hladal som akekolvek nastavenia vo zwifte ale nic som tam nenasiel. Na internete je co sa tyka vetra uz napisane ze toto zwift neberie v uvahu. Ale tak viem ze ked idem po 0% stupani tj rovine 200w nemozem ist 38-40kmh pri 80kg.
Zobraziť komentár 06.01.2025 - 13:04:20
00
Pokiaľ nejazdíš trasy iba workouty tak je to jedno akou ideš virtuálnou rýchlosťou. Zaujímajú ťa iba tepy, watty a kadencia.
Zobraziť komentár 06.01.2025 - 13:15:04
02
to ano, ale vystup zo zwift ti hodi do stravy alebo GC a samozrejme ti to zapocitava do celkovych cisiel a je to nerealne.
odhliadnuc od toho ze vystup z edge je ovela mensi ale to je dane prevodom na ktorom tocim. vacsinou idem malu pilu a v niekde v strede kazety aby bola retazova linka co najrovnejsia a robilo to co najmensi hluk
Zobraziť komentár 06.01.2025 - 13:32:52
00
Však si to počítaj zvlášť ako trenažér/virtual ride. Nemusíš to nechávať na GC/Strave. Ber to ako iný workout a nie cyklistiku. Tie čísla sú iba pre teba.
Zobraziť komentár 06.01.2025 - 14:00:53
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up