Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Marginalna vec z pohladu vysledku.
Zobraziť komentár 29.03.2025 - 09:10:37
00
https://domov.sme.sk/c/23469741/kriminalny-urad-financna-sprava-tkacik-bujnacek-strasko-bodor-mako.html
Zobraziť komentár 29.03.2025 - 10:25:30
00
arrow_leftJaroh napísal:
Protesty určite nie sú marginálna vec. Samé o sebe nič nezmôžu, ale keby neboli, tak jednak Agent RF bude mať nejakú verejnosť už úplne na háku (a zdroje jemu blízke hovoria, že protesty ho dosť znervózňujú, lebo čakal že to za mesiac vyhnije) a jednak by k Slovensku inak pristupovala aj Európska únia.
keby neboli strajky, tak zapad si mysli ze sme komplet vsetci totalne -ebnuti a najma spokojni so zlodejinami.
Zobraziť komentár 29.03.2025 - 11:55:43
05
Presne aj to je dôvod, prečo chodím na protesty. Aj Európa nech vidí, že nie je to so Slovenskom načisto stratené. Len keby sme tam boli čo najviac. Nie len tí najaktívnejší. Kua a to mám 3 deti a jazdím 600 hodín ročne. Na protest si čas vždy spravím, zariadim sa. Kašľať zmeškaný seriál, či zápas z Counter-Striku, toto je dôležitejšie
Zobraziť komentár 29.03.2025 - 12:12:43
118
Ja netvrdím, že protestovať sa nemá. Má a musí. Ja len hovorím, že protesty/petície ako také majú z hľadiska výsledku marginálny význam za danej situácie. Iniciatíva musí prísť od tých, ktorých sa to týka. Zamestnanci RTVS, SNG a ďalších inštitúcii musia niečo pre to urobiť, potom ich môže verejnosť podporiť. Nie platonicky, ale reálne, proste trocha zariskovať.
Zobraziť komentár 29.03.2025 - 13:52:20
00
A toto keby sa nejak podarilo vysvetliť obdivovateľom skvelého ruzzka
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 29.03.2025 - 23:17:55
26
Vodu kážu a víno pijú...to je KDH
https://x.com/zemantomas/status/1906254722668867838
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 12:32:37
22
Slovenský politici pohľadom Al...
https://x.com/zwrateklemplova/status/1906069446176940064
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 12:37:12
02
Vcera mi kamos vravel, ze ked boli minuly vikend na utulni stretli tam turistov z CZ. Vraj sa ich normalne pytali, ci sme vsetci na SK taki proruski. Cize ano, protesty maju zmysel, su dolezite aby aj ludia za hranicami vedeli, ze nie vsetci sme v tejto krajine j3bnuti.
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 13:42:45
221
Kopírujem status z FB,napísal B.Grohling:

Eštok dnes na TA3 perlil. Tento pán pracoval ako troll pre Smer. Využil svoje hulvátstvo a primitivizmus, aby nadával ľuďom na internete, za čo ho odmenili politickým postom. Tak nejak vyzerala aj diskusia s ním. Dozvedeli sme sa tam, že:

1. Podľa Eštoka vláda skvele zvládla slintačku a krívačku. Preto malo Slovensko po dvoch týždňoch 4 ohniská a Maďarsko jedno. Preto išiel cez Slovensko veselo kamión s maďarským mäsom. Preto sa nakazené zvieratá prevážali v pootvorenom aute. Lebo to zvládli.

2. Podľa Eštoka tiež skvele zvláda svoj rezort. Preto chýba 4000 policajtov. Preto mu Kaliňák zachraňuje policajný zbor a Fico mu zachraňuje poslanecký klub. Lebo to zvláda.

3. Podľa Eštoka robia sociálnu demokraciu. Preto tu ľuďom zvýšili všetky dane a poplatky a Žilinkovi dali doživotnú rentu 5000 eur. Lebo to je sociálna demokracia.
Ako to hovoria tí Česi? ”Přes den lhal, v noci krad - sociální demokrat.”

https://www.facebook.com/branislav.grohling/posts/pfbid02VLbtK1bT37tNH7AqHE4cGEqNSsyx1r42U13EKDicZFoD2bnsCtaP9EqBFYbVxP1gl
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 16:30:34
19
Napísal som na Zomri koment, že nech rentu GP platia voliči Smeru, dostal som odpoved, že ČSSR bol jeden z najvyspelejších štátov, že mám ísť bojovať na UA a že keď sa mi ta renta nepáči, tak mám zaplatiť ostatným drahé energie a potraviny. 😁

Takže Šutaj môže trepať úplne čo len chce a ešte mu zatlieskajú.
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 17:41:49
017
arrow_leftdislukas napísal:
Vcera mi kamos vravel, ze ked boli minuly vikend na utulni stretli tam turistov z CZ. Vraj sa ich normalne pytali, ci sme vsetci na SK taki proruski. Cize ano, protesty maju zmysel, su dolezite aby aj ludia za hranicami vedeli, ze nie vsetci sme v tejto krajine j3bnuti.

Ak by som mal byt veľmi cynický tak poviem, že to je dôkaz, že protesty nefungujú, lebo aj napriek ich konaniu sa moji krajania takto hlúpo pýtali. Ale rozumiem, len mi to nedalo. Protesty samozrejme plne podporujem.
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 18:52:51
01
Tak treba uznať, že tá odpoveď krásne ukazuje úroveň tuposti pri tlupe, čo dokáže ospravedlniť aj takú kravinu ako je GP renta. Mám svoje dlhoročné skúsenosti s tým, že keď je "pán Fico" vo vláde, platí že s drahými energiami a potravinami nič urobiť nedokáže, lebo to pokazili protištátne živly. Keď sú naopak vo vláde protištátne živly, nie je nič ľahšie ako dať drahé energie a potraviny do laty (a "pán Fico" ich za to oprávnene kritizuje), akurát s tým nič nerobia, lebo sú - protištátne živly. Tento syndróm evidujem už takmer 20 rokov, obce kde dosiahla SSD aj 50,8 - 62,4 % vo voľbách považujem za dostatočne vierohodný zdroj - ale stále to ani trochu nechápem, lebo súčasne to platiť jednoducho nemôže ...
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 18:58:48
07
arrow_leftdislukas napísal:

Ten kamoš sa ich mal spýtať,prečo volby v CZ čoskoro vyhrá ten tragéd Andrej Babiš-to je tiež niečo neuveriteľné,veď ten okrem iných prúserov neovláda ani český,ani slovenský jazyk :tmi:
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 19:01:58
05
Lebo Babis “neni jako Fico” 😂😂😂😂. Kiss my ass 😂
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 19:02:57
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up