Kategórie
Bike-techneviem ci viete, ale za tyzden sa otvara decathlon v Bratislave.
Dufam, ze to nebudete brat ako reklamu, ale mam od nich celkom dost veci na sportovanie, hlavne ich domace znacky a ceny na urovni ciny, kvalita na strednej europskej - spokojnost .
Zazraky sa sice nekonaju, ale vcera som tu v NL kupil MTB kratasy v akcii, lebo minulorocny model za 9.95eura - bezna cena 19,90 a podobne.
Len su schovani v Boroch, tak aby sa o nich aspon trosku vedelo.
-35% ALÉ GRAPHIC OCEAN dámske kraťasy s trakmi a vložkou, gerbera
64,99 €
-35%
MOC 111 €
Výpredaj savings Mavic Ksyrium Pro II kraťasy s trakmi, total eclipse
85,99 €
savings
MOC 159 €
Výpredaj -30% Oakley W FACTORY PILOT LITE SHORT dámske nohavice Blackout
48,99 €
-30%
MOC 70 €
Ale potrebujem hlavne vedieť, či majú polarizovať. Bývam mimo SK a obyčajne mi nejaké drobnosti kúpuje a prinesie niekto, kto sem má cestu, tak aby som vedel, či mám vydať pokyn na reklamáciu alebo vrátenie
Ak sú podľa popisu polarizačné, tak by také aj ozaj mali byť. Ak nie sú, môže za tým byť viac vecí, každopádne, výmena aj vrátenie sú v Decathlone typicky absolútne bezproblémové.
Dnes pozeram stav objednávky a ten je v stave Pripravuje sa, rovnako ako na začiatku.
Napísal som im teda dnes mail, že či na mňa nezabudli.
O pár hodín príde mail, že objednávka nachystana
Sranda bude, ak mi ta bunda bude mala. ?
konkretne Rockrider 540 + Rockrider 520
zacal som s 520, stredove je 68mm a sedi shimano hollowtech, ale orech je "noname" ?
ci je to stary mtb Shimano Hyperglide (HG) ? velkost je medzi 35-37mm
chcem osadit komplet sadu Shimano M5100 1x11
decathlon neuvadzal v technickom popise typ takychto dielov
dakujem
napriklad totok vychadza na 3780,-
https://www.decathlon.sk/p/330262-345983-celoodpruzeny-horsky-elektrobicykel-e-feel-900-s-29.html
pokukujem po RIVERSIDE Gravelový karbónový bicykel GCR SRAM RIVAL ETAP AXS kolesá FULCRUM RR 900
2 299,95 €
https://www.decathlon.sk/p/331421-8640209_gravelovy-karbonovy-bicykel-gcr-sram-rival-etap-axs-kolesa-fulcrum-rr-900.html
Ano, ci bude pasovat, pasuje
Stred bb52, dve podlozky na pravej strane, retaz ide rovno na piatom pastorku
edit: Našiel som španielske video kde je vidieť že je to Suntour 50mm travel, čiže pružina...