Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftthePegass napísal:
To si myslíte len vy tu, že elektrikári si s vami porovnávajú pipíky :D, pritom sami sa postavili do role ublíženého.

Nemyslíme je to realita, neviem kde žiješ :) e-lenivci si radi porovnávajú svoje elektropipíky (alebo vibrátory? :lol: )
Vidím to skoro každý deň, obehnem električkára a okamžite zapína turbo alebo čo to tam máte aby mi to natrel a obehol ma. Naposledy fešák na Crussise...trčiace brucho spod krásneho Groupama-FDJ kompletu mu určite nezabránilo cítiť sa ako na Champs-Elysees a ja mu to doprajem :)
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 09:18:58
03
Samozrejme, ze aj lanovkari a ti co sa nechaju vyvazat na kopec autami su lenivci. A je jedno ci maju pomocny motor alebo nie. :)
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 09:20:20
01
arrow_leftSamalama napísal:
Ebikery sa po novom shuttluju na martinky :D a inac co ja si vsimam ex-bikerov ktory kupili mopedy a tvrdili,ze prejdu viac za pomoci mopedu,tak steje nejazdia viac akurat ten isty okruh prejdu za polovicny cas,cize jazdia este menej

Tomu neverím. Však v tom videu bol jednoznačný záver, že e-zťp sú na to aby mohli prejsť práveže za rovnaký čas viac. :lol:
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 11:09:56
00
thePegass ohľadom tej radosti...ja by som teda nemal radosť z toho že ma niekde vyvezie motor,skôr by som sa hanbil sám pred sebou...
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 12:49:07
01
arrow_leftSamalama napísal:
Ebikery sa po novom shuttluju na martinky :D a inac co ja si vsimam ex-bikerov ktory kupili mopedy a tvrdili,ze prejdu viac za pomoci mopedu,tak steje nejazdia viac akurat ten isty okruh prejdu za polovicny cas,cize jazdia este menej

To som tu moc nechcel riešiť ale keď už si to spomenul tak aby aj ostatní verili :D

Prílohy:

IMG_5503.jpeg
IMG_5503.jpeg 338.78 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.05.2025 - 13:31:41
00
z 10 bikov 8 mopedov :) ale nevadi ja sa len pousmejem ked ma niekedy vo vyslape na MH obiehaju,isto sa aj oni smeju na mne ked fucim hore kopcom :lol: no tento shuttle by som si aj ja rad bookol len sa musi vacsia partia od nas nazbierat co ako sa zda bude problem :D :D
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 13:48:47
00
Myslím, že o tom ako si zamakajú "športovci" na e-zťp najviac vypovedá táto fotka.
www.bikeparks.at
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 14:15:49
01
arrow_leftivast napísal:
nemusis sa vyplakavat, len to zhorsujes ... btw tie hrubky, si to teda dobre nalozil tomu hnusnemu Slovencinovi ..

Hej, plačem každý deň, ani už nespím preto :lol: . BTW hrúbky, no stane sa, nik nie je neomylný.

arrow_leftxyz napísal:
thePegass ohľadom tej radosti...ja by som teda nemal radosť z toho že ma niekde vyvezie motor,skôr by som sa hanbil sám pred sebou...

TY by si nemal radosť. Prečo máš problém a väčšina z Vás tu prijať fakt, že niekto iný z toho má radosť a fuuurt si idete svoje, že každý, kto nie je ako vy je zťp, lenivec, tučko a tak podobne. Toto proste nepochopím. Mimochodom, ja neviem či si nikdy nesedel na tom, ale povedať, že motor ťa vyvezie nie je pravda. Vždy je to s nejakou námahou a podľa zvoleného režimu si vieš ísť s námahou akou chceš.

arrow_leftJOLI napísal:
Myslím, že o tom ako si zamakajú "športovci" na e-zťp najviac vypovedá táto fotka.

Si mimo. Tá fotka vypovedá o tom, prečo je ten človek v bajk parku. Išiel sa tam zabaviť, pojazdiť si traily a či ich zbehne na bicykli s motorom alebo bez je snáď jedno. Čo si má ísť kvôli tomu kúpiť druhý bajk, aby si taký, ako ty nerobili z neho posmech?
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 14:34:09
00
na martinky uz konecne chodi shuttle?
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 14:35:15
00
Krásavci "pretekajúci" na e-giro 2025. Sponzorom je Enel, ako príznačné, grc

Prílohy:

IMG_2398.jpeg
IMG_2398.jpeg 218.45 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.05.2025 - 14:38:58
02
arrow_leftJOLI napísal:

Myslím že jeden z nich to tu už objasnil za všetkých mopeďákov :)
Ja makat nechcem, chcem sa len vozit.

Okrem toho vozenia ešte tváriť sa ako športovec (nie všetci, česť výnimkám).
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 14:46:41
04
arrow_leftQwesa napísal:
na martinky uz konecne chodi shuttle?

Ano,kontaktuj Turiec trails cez IG
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 15:04:06
01
Hmm, k tej fotke s e-cesťakmi…ak idú povedzme 130km obyčajnej etapy z Gira a nastupajú 1000vm, tak pravdepodobne sa im na 90% trate ani nezapína podpora motora (limit 25km/h). A neviem, ako sa z fotky dá určiť ich zdravotný stav, ale podľa úsmevov psychicky budú v pohode a tešia sa na komunitnú jazdu 😊 A niečo viac je pekne napísané na tejto stránke https://www.giroe.it/en/cose-giro-e/
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 16:07:03
02
arrow_leftmarp napísal:
Krásavci "pretekajúci" na e-giro 2025. Sponzorom je Enel, ako príznačné, grc

Krasavci su mozno na grc, ale ta krasavica v prvom rade celkom ujde (a aj ta druha za nou) :P
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 17:34:46
00
thePegass že s námahou :D , minule som videl jedného ako pätami ( !!!) točí pedále na tom elektrickom frase... to čo za námaha??? alebo nedávno...stojím na jednom kopci kde je pekný výhľad a zrazu počujem "bzzzzzz" ...traja asi 20 roční vyškerení prišli tam kde ja na e-lektričkách... no určite sa namakali ako fretky , nedaj sa vysmiať...
doplním...keď oni nám sem chodia tak aj ja som musel zabŕdnuť u nich :D
https://www.mtbiker.sk/forum/post2112325.html#p2112325
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 17:59:09
02
keyboard_arrow_up