Ja som cisty elektrohejter, ale toto vysmievanie a posudzovanie sa mi nepaci. Aj tak to neovplyvnime a nie vzdy pozname vsetky okolnosti. Jedine co mi skutocne vadi, deti na ebajkoch (nie je to chyba deti).
17.05.2025 - 09:42:22
02
Red1: vsak ist nieco, co nepoznam a neviem ci prejdem je ta najvacsia zabava :) Ostatne, je plno miest, kde si dopredu ebajkom vyskusat ani nemozes, lebo to s nim nedas.
17.05.2025 - 09:44:47
00
Veď celé sa to dá zhrnúť "ani som to neskúsil lebo som lenivý" ...
17.05.2025 - 09:50:09
00
arrow_leftRed1 napísal:
Ebikom som pojazdil rozne nezname trasy, na ktore by som s BIO nesiel .

Aha! Takže to ty ma tam vyrušuješ s tým tvojim hučiacim " vysávačom" :D
17.05.2025 - 09:51:11
01
Elektrospotrebičom
17.05.2025 - 09:56:24
01
Tak hlučnosť väčšiny motorov je merateľná na úrovni hlučnosti okolitého prostredia a sekunda, dve prejazdu v blízkosti dobre naladenému človeku nevadia … keď už mi má niečo prekážať (alebo iritovať) tak sú to jazdci s reproduktorom 🤮. Bohužiaľ sa tento trend objavuje bez rozdielu pohonu 😮‍💨
17.05.2025 - 10:34:32
00
Tie repraky som si vsimol uz viackrat veru
17.05.2025 - 10:59:57
00
arrow_lefttotti7210 napísal:
Ja som cisty elektrohejter, ale toto vysmievanie a posudzovanie sa mi nepaci. Aj tak to neovplyvnime a nie vzdy pozname vsetky okolnosti. Jedine co mi skutocne vadi, deti na ebajkoch (nie je to chyba deti).

Však dobre, neovplyvníme to. Tak prečo si z nich nerobiť aspoň srandu. Však sú doslova na smiech s tou obhajobou lenivosti. Oblečený ako eskimáci v stred leta, ich štýl jazdy a reči o tom ako si dali do tela to je studnica frkov o nich.
A s tými deťmi plne súhlasím. Zarobené na generáciu megalenivcov so zdravotnými ťažkosťami. Vo veku kedy sa im buduje svalstvo, vydrž a sila je to to najhoršie rozhodnutie rodičov. Vplyv na zdravý vývoj veľmi zlý. V dospelosti sa to ešte znásobí,
17.05.2025 - 13:30:37
00
xyz takže ako vravím, rola ublíženého, lebo na "tvoje" miestečko sa teraz dostane viac ľudí. Pofúkať zranené ego netreba?

JOLI čo bolo na mojej otázke hlúpe? Povedz mi, čím ti elektro-cyklista ubližuje?

ivast nie všetci sú tučniaci, vidno, že máš klapky na očiach. Čomu nerozumiem? Že ako presne ti kvalitu života narúša tučný cyklista s tenkými nožičkami a hrubým kožúškom?

marp ty si asi človek, ktorý snáď čaká pri pivnici, len aby sa do ksichtu vysmial niekomu, kto tlačí ebike hore schodmi. To je úplné dno. Ty by asi nechal ebajkera ležať na zemi a nepomohol, len preto že má elektro. Ale hlavne, že by si z toho mal fun factor.
Super, že 70 ročný výkonnostne bajkuje a prajem nech mu to čo najdlhšie vydrží. Predpokladám, že to robí slobodne a dobrovoľne a tak nerieši v čom a na čom jazdí jeho okolie.

Takže ako som predpokladal, nie je tu žiadny dospelý dôvod na nenávisť voči elektro-cyklistom. Nie ste schopní ničím rozumným svoje prehnané hejty obhájiť.
Stále dávate do porovnania ako vy makáte a jediný správny cyklista je aspoň 50+, s tenkým oblečením, bez tuku, musí vypľuť dušu, musí sa potiť, musí mať správnu prilbu, nohy a ruky v správnej polohe, musí si dávať aspoň 100km trasy a min 3000vm, nosiť bike na pleci je vstupenkou do VIP. Kto nerobí takto, nezaslúži si žiť aj keby ho ebajk mal zdvhnúť z gauča. Zaslúži si hejt, posmech a nadávanie. Tento váš názor mi pripomína text nekdajšej DE hymny "...uber alles."
A smajlík v názve téme, to nezachraní, to by tu musel byť inteligentný hejt v kombinácii s chápaním, že existuje aj iný názor.
17.05.2025 - 13:32:07
02
Okrem tej omáčky otázok tak toto je hlúpe.
Mohol by to niekto po 352 stranách vysvetliť.
Ja nemôžem za to, že vo vlákne, kde sa píše o téme, ktorá je v názve vlakna si nenašiel odpoveď.
Načo sem potom píšeš hlúpe otázky?
17.05.2025 - 13:37:14
04
Litánie podľa thePegassa....amen
17.05.2025 - 13:42:48
00
Pánovi Pegassovi úprimne ďakujeme za príspevky. Len vďaka takým ako on má táto téma už 353 strán irónie a sarkazmu.

Ešte raz ďakujeme! :-)

A električkár, ktorý nás potiahne cez štyristú stranu, dostane od súdruha Žinčicu poukážku na nabitie jeho električky v hodnote 35€.
17.05.2025 - 13:44:03
05
Elektrohejter=dezolé.
17.05.2025 - 13:48:17
00
arrow_leftMarosHe napísal:
Udivuje ma, ako sa v pravidelných časových intervaloch vždy nájde niekto, kto chce moralizovať a umravňovať ľudí v téme, ktorá má názov "ELEKTROHEJTERI SEM", a ešte aj so smajlíkom na konci 😃😃🙈

lebo ludia nechapu pisanemu textu. :lol: to je len ich problem, nikoho ineho. :clap:

sledujem starsich co dupaju vysoke priemerky a wataze na strave, ziadne motorceky. svojimi vykonmi zahanbia aj mladsie rocniky. :y:
maju vek, mohli by sa dat na baterky, ale nie..

Naposledy upravil peter120 dňa 17.05.2025 - 14:22:46, celkovo upravené 1 krát.

17.05.2025 - 14:09:48
05
Už tým e-lenivcom praskajú nervy a tentoraz to nebude výparmi, ani vybitou baterkou 5km od domu :D
17.05.2025 - 14:12:14
02
keyboard_arrow_up