xyz takže ako vravím, rola ublíženého, lebo na "tvoje" miestečko sa teraz dostane viac ľudí. Pofúkať zranené ego netreba?
JOLI čo bolo na mojej otázke hlúpe? Povedz mi, čím ti elektro-cyklista ubližuje?
ivast nie všetci sú tučniaci, vidno, že máš klapky na očiach. Čomu nerozumiem? Že ako presne ti kvalitu života narúša tučný cyklista s tenkými nožičkami a hrubým kožúškom?
marp ty si asi človek, ktorý snáď čaká pri pivnici, len aby sa do ksichtu vysmial niekomu, kto tlačí
ebike hore schodmi. To je úplné dno. Ty by asi nechal ebajkera ležať na zemi a nepomohol, len preto že má elektro. Ale hlavne, že by si z toho mal fun factor.
Super, že 70 ročný výkonnostne bajkuje a prajem nech mu to čo najdlhšie vydrží. Predpokladám, že to robí slobodne a dobrovoľne a tak nerieši v čom a na čom jazdí jeho okolie.
Takže ako som predpokladal, nie je tu žiadny dospelý dôvod na nenávisť voči elektro-cyklistom. Nie ste schopní ničím rozumným svoje prehnané hejty obhájiť.
Stále dávate do porovnania ako vy makáte a jediný správny cyklista je aspoň 50+, s tenkým oblečením, bez tuku, musí vypľuť dušu, musí sa potiť, musí mať správnu prilbu, nohy a ruky v správnej polohe, musí si dávať aspoň 100km trasy a min 3000vm, nosiť
bike na pleci je vstupenkou do VIP. Kto nerobí takto, nezaslúži si žiť aj keby ho ebajk mal zdvhnúť z gauča. Zaslúži si hejt, posmech a nadávanie. Tento váš názor mi pripomína text nekdajšej DE hymny
"...uber alles." A smajlík v názve téme, to nezachraní, to by tu musel byť inteligentný hejt v kombinácii s chápaním, že existuje aj iný názor.