Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Hmmm nohy do O mám od 30tky (dôsledok 4 operácii kolien a aj nadváhy, kĺby sa vybrali cestou menšieho odporu) takze teraz keď mám 57 a -20kg som už bez šance na zlepšenie 🤪Ale možno by som sa po testoch v aerodynamickom tuneli čudoval 🤔
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 21:03:41
00
... nakoniec zakony prirody nepovolia - aj tak vsetci skoncite na e-biku alebo v kresle s vynimkou tych co o nich spieval Merta(?) ... a prisel Buh a stlacil Reset ... :P :P :P
BTW Neberte zivot vazne ...
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 21:33:28
20
Tak ja si predstavujem, ze ked uz nebudem vladat bicyklovat, ze na starobu skoncim vo velomobile, ale tak uvidime. Vyhodu to bude mat, ze v tom ma uz potom rovno mozu aj pochovat. :D
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 22:05:11
00
arrow_leftpista napísal:
... nakoniec zakony prirody nepovolia - aj tak vsetci skoncite na e-biku alebo v kresle s vynimkou tych co o nich spieval Merta(?) ... a prisel Buh a stlacil Reset ... :P :P :P
BTW Neberte zivot vazne ...

Nie vsetci skoncia na ebiku. Vsetci nemaju to stastie sa toho vôbec dozit. A nie vsetci maju tu mentalnu vybavu uzivat si zivot bez mindrakov. A obcasne pomôze ten reset a zase len v pripade, ze sa toho stihnu dozit. :) Chcel by som raz byt Pista. :)
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 22:54:16
11
arrow_leftxyz napísal:
to bude vážne klon toho marselusa ... horší ako e-hovisti ... choď si tam do svojich tém riešiť dojazdy a nám cyklistom daj pokoj

🤣uz dochadzaju argumenty, tak ma posielate prec. Co ja budem kde riesit je moja vec. Nic rozumne ste tu za 3 dni nepovedali a dobre to viete (okrem pistu). Toto je tu klub posmievacov. Za cyklistov sa mozete povazovat az ked sa zacnete spravat ako ludia.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 22:58:11
02
Turbi dakujem za poklonu. Recept je jednoduchy, neber zivot, neber seba a ani nikoho v okoli prilis vazne. A hlavne zi a nechaj zit. Vidis, ze aj ked sa snazim nezasahovat do debat ale obcas nevydrzim, ked vidim (aj ked kazdy sa zastiera ze inde len o priatelske podpichovanie) ze sa handrkujeme o nepodstatne veci. Ak mame prebytky energie a snahy sa ukazat tak na to tu mame temu Politika - som z nej nadseny vyzera to tak, ze pohyb na cerstvom vzduchu cisti mysel a nazory, ktore nezodpovedaju mojmu pohladu na svet tam prakticky nevidis.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 23:09:21
05
thePegass ty si ako pokazený gramofón... všetky argumenty tu už boli popísané, keď máš toľko času tu vypisovať tak si prečítaj predošlé strany,všetko tam nájdeš :rofl:
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 07:54:16
05
Jasne, ze ma cas a energiu vypisovat, ved energiu kradne zo zastrcky a vdaka tomu ma potom o to viac casu generovat offtopic v teme, kde nema co robit. A zjavne nema kapacitu to pochopit, jedinu kapacitu ma asi v baterii. Inak velmi smutne, ze za posledny rok, teda od maja 2024, neprispel do celeho fora nicim prinosnym / ziadnou radou, proste len produkuje offtopic sracky v tejto teme a snazi sa nimi vyvolat zbytocny flame. Tomu sa hovori vyrovnany jedinec. Ale neda sa tomu velmi divit, ved kto pri zmysloch si da nick Peggina rit (the Peg ass)? :D

Tak, zbytocny ranny elektrohejt by sme mali, ale ked uz si ho niekto tak dlho pyta... :)
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 08:37:27
08
chlapi, vy ma bavíte :) . Zas nič. Ste ako politici v bývalej relácii Na telo, keď v rubrike ANO/NIE nevedeli odpovedať na jednoduché otázky. Tak som ako pokazený gramofón, lebo možno z vás raz vypadne niečo iné ako hejt, A kedže vás moje otázky asi zavdušnili, tak aby nebolo ticho, tak si aspoň kopnete a zhejtujete moju (ne)aktivitu na fóre a asi už zo zúfalstva rozoberiete môj nick, ktorého rozbor úplne súladí s mentálnym nastavením v tejto téme.

Viete, všetci snáď jazdíme na bicykloch lebo nás to baví, máme z toho radosť, niekto to robí tak, iný inak. Niekto sa zodrie, niekto nemá taký cieľ. Každí to robí, tak ako mu to vyhovuje. Stále by sme mali byť schopní podať si ruky a sadnúť na pivo k rovnakému stolu. Inteligentný hejt je v pohode. Lenže to, ako sa tu prezentujete je prízemné, vyslovene nenávistný hejt, tak chápem, že trochu morálneho off-topicu vás zdvíha zo sedla.

Ak nebude nabudúce o čom, tak napr. aj svetlá mám na baterku. Mohol by som mať dynamo ako voľakedy a svietiť za "svoje" ale ja radšej kradnem energiu zo zastrčky, holt som lenivec :).
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 13:53:26
03
arrow_leftthePegass napísal:
Viete, všetci snáď jazdíme na bicykloch lebo nás to baví

Toto je podstata toho vášho sebaklamu, vy bicykle nejazdíte, lebo vás to naopak nebaví šliapať, nebodaj sa ešte spotiť :)

holt som lenivec :)

Ale konečne to niekto za vás všetkých mopeďákov napísal úprimne, to sa cení :)
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 14:35:15
08
Ja som včera zistil, že na tomto fóre sú dve vlakna “vtipkar”. Akurát to druhé vlákno sa volá “Výber e-biku”.😁
Vtipné mi prišli tie starosti čo tam riešia s batériami, praskajúcimi špicami alebo váhou bicykla.
Tu sa ich musím zastať, pri tom označení lenivý, však dobrovoľne sa vláčia s 25 kg bremenom po schodoch, lebo do výťahu ho nezmestia.😁
No hlavne pobavili jednotlivci, ako jeden čo si kúpil zťp na jazdenie čisto po asfaltovej hrádzi a celkom mi potvrdil moji teóriu, že značne množstvo týchto motoriek do kopcov a na terén ani nepáchne.
Potom tam bol jeden veľmi otvorený, že pri výške 173 a váhe 93 by radšej tú motorku. Myslím, že s ňou ten cieľ dosiahnuť 100 kg bude jednoduchší. 😁 Áno ciele si treba dať čo najvyššie.
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 14:57:32
08
mne sa páči ako taký Pegas po výjazde starostlivo meria baterky...37,2V po oddychovom tempe s kadenciou 60 a výškových 1005m...trebá trebá...a všetko si zapísať do zošita :lol:
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 15:16:03
02
vonku je to tieto dni počasím pre lenivcov mizéria, tak sa vynašli a intervaly do kopcov trénujú takto

Prílohy:

ebo.png
ebo.png 41.22 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 18.05.2025 - 15:16:10
03
arrow_leftJOLI napísal:
Tu sa ich musím zastať, pri tom označení lenivý, však dobrovoľne sa vláčia s 25 kg bremenom po schodoch, lebo do výťahu ho nezmestia.?

A 25 kg je ťažký bicykel? Veď cca toľko vážil môj cargo bike pred elektrifikáciou a tiež som ho nosil po schodoch :P
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 17:16:53
00
V tvojom prípade ide o viac materialu lesenarskych trubiek, nejaká tá váha je aj tá kompozitná plocha korby. Takže kvantum materialu, nemyslíš?
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 17:34:59
00
keyboard_arrow_up