fluider 180cm,
predstavec je od Rulezmana HC V3- 15mm. Môj pohľad ako hobby jazdca. Mal som jemné obavy z toho, nakoniec som si po druhej jazde začal na to zvykať a vedel som, že to bude dobré. Nebudem sa tváriť... Na rovinatejších pasážach viac za sebou naozaj zavretých zatáčkach mám trochu problém ešte ale pokiaľ to je zavreté a je to z kopca, tak som v kľude. Tým, že je kormidlo skoro nad hlávkom, strašne dobre to reaguje na zatočenie. Zo začiatku som sa zvykol zamykať v zatáčkach s kompresiu, tak som zmenil rise na 40mm, trošku poklikal vidlu a už to jazdí. Dlhšia zadná stavba- Strmé výšlapy sa dajú na tom parádne ísť v sedle, predne sa drží na zemi a nehádže ťa dozadu. Pozíciu na bajku mám teoreticky takú istú ako keby som mal na moju výšku cca 470 reach a 35mm predstavec vs aktuálnych 495 reach a 15mm predstavec- akurát som viac vzadu. A to cítim najviac, že v strmých pasážach nemusím riťou chodiť až za zadné
koleso aby ma nepreklápalo. Cítim viacej priestoru ako pracovať s ťažiskom na bajku.
Miso_ Dík. Sem-tam si pekne zaspieva, to áno. Ale myslím, že to môže byť aj tým, že doštičky sú širšie ako plocha kotúču. Ak má niekto znalosti v tomto- vyveďte ma z omylu alebo uistite v tejto teórií. S jednou váhou som na 15,8kg a s druhou na 15,6kg (neni vôbec zlé na hlinu v XL) Vyber si, čo ti viacej pasuje

A k tomu Zeroback-u, zo začiatku ti to ani nepríde. Po 2 týždňoch, keď to počúvam piatu hodinu na výjazde, tak už mi to začína liezť na nervy trošku. Možno plastová kladka by to trošku vyriešila?