arrow_leftPetoLov napísal:
Tiež som bol mladý, a so železnou jedno prevodovou "ukrajinou" som predbehol babetu kedykoľvek.

To tazko :) Nanjavys dolekopcom, ale to neviem ako si dobrzil :lol:
Ale mozno to nebola ukrajina, ale galuskovy favorit, a s vetrom v chrbte, to by som uveril.
01.06.2025 - 19:37:25
01
arrow_leftlto napísal:
To tazko :)

Na pohodu, po rovinke, to by si dal i ty, no v tom čase si asi ešte sedel na trojkolke.
Myslím že to musela byť nejaká jednorýchlostná betka s max 25, v typoch sa nevyznám.
A máš pravdu, po "drine" už prišiel favorit, a odvtedy ako šiel vývoj som stále viac a viac drinu "odrbával a lenivel", až doteraz po motor.
Nadrel som sa hádam v živote dosť nato, aby som si nakoniec doprial aj trochu príjemných radostí.
A kto mi ich (neviem prečo) nedožičí, pre toho je tu toto nešťastné vlákno.
02.06.2025 - 11:50:36
01
Tak tie uplne prastare mali 25, ale ja si pamatam len tie rychlejsie :) Potom ale nerozumiem, preco sa chvalis tym, ze si na ukrajine predbehol babetku, ktora sla 25km/h :)

Na trojkolku mam dobre spomienky :) Mozno som ale na ukrajine jazdil v case, ked aj ty, nevies :P. Nerob zo seba viac, ako si. Uzivaj si , co chces, nikto ti to predsa neberie.
02.06.2025 - 12:50:49
00
arrow_leftPetoLov napísal:
A máš pravdu, po "drine" už prišiel favorit, a odvtedy ako šiel vývoj som stále viac a viac drinu "odrbával a lenivel", až doteraz po motor.

No vidíš, vlastne si potvrdil o čom je existencia tohto vlákna. Je to hejtovanie lenivcov, ktorí si to všemožne-možne obhajujú. A to je na tom najviac zábavné v tomto vlákne.
Ty si si priznal sám, že si spohodlnel. To je čisto tvoja vec. Možno máš na to už aj vek, keď píšeš, že si sa v živote dosť nadrel.
No ak by si si prelúskal toto vlákno celé, tak by si zistil, že tu vyvraciame tie bludy ako sa na električkách namakajú rovnako ak nie viac ako na bicykli alebo, že motory im slúžia na to aby prešli viac km i keď tu mám dojem, že prejdú iba viac bufetov.
No a tiež berieme ohľad na vek, postihnutie a iné fyzické obmedzenie, kde samozrejme nespadá byť vyžratý na jatočnú váhu.
02.06.2025 - 13:03:15
10
arrow_leftlapaloma napísal:
v inej téme sme dospeli k tomu, že vďaka elektromotorom na bicygloch sú dlhšie a čaastejšie otvorené bufety ... ale zase zároveň sú aj plnšie kvôli nim ... takže aj na KH vďaka či kvôli nim možno bude neskôr bufet (a nabíjačka) aj na vrchole ... a teraz mi napadlo, keby tam bola motorová brzda a zároveň by to rekuperovalo a aj nedovolilo ísť príliš rýchlo ... tak sa už úplne zamedzí problémom či tu alebo aj na Sliezkom dome

brzdy s elektromotorom su predsa sucastou problemu ...
02.06.2025 - 13:47:11
00
arrow_leftJOLI napísal:
No vidíš, vlastne si potvrdil o čom je existencia tohto vlákna. Je to hejtovanie lenivcov, ktorí si to všemožne-možne obhajujú. A to je na tom najviac zábavné v tomto vlákne.
Ty si si priznal sám, že si spohodlnel. To je čisto tvoja vec. Možno máš na to už aj vek, keď píšeš, že si sa v živote dosť nadrel.
No ak by si si prelúskal toto vlákno celé, tak by si zistil, že tu vyvraciame tie bludy ako sa na električkách namakajú rovnako ak nie viac ako na bicykli alebo, že motory im slúžia na to aby prešli viac km i keď tu mám dojem, že prejdú iba viac bufetov.
No a tiež berieme ohľad na vek, postihnutie a iné fyzické obmedzenie, kde samozrejme nespadá byť vyžratý na jatočnú váhu.

Ty saso. Preco ta to trapi, ze prejdu viac bufetov? To je snad ich vec.
Ja si skor myslim, ze je problem na spiatocnickom rozmyslani bajkerov, co tak strasne hejtia ebajky.
02.06.2025 - 15:58:44
02
Ďalší frustrovaný baterkáč ktorý sa v tom našiel :D došla ti baterka či bol zavretý bufet? :)
02.06.2025 - 16:45:44
011
Dosla baterka. Ficim na DJI, to vas este len rozdrapi, ked zistite, ze Crussis bude mat DJI 1kW motory.
02.06.2025 - 17:09:53
01
Tak zakomplexovaní si môžete založiť Topic "hejteri elektrohejterstva" a tam sa môžte takpovediac "vybíjať"

Btw jazdím Karpaty s ebikermi, aj žena má ebike(sám som jej ho kúpil) kľudne si jazdí aj na vznášadle who cares ;)
02.06.2025 - 17:32:51
02
Keď si otvorím profil ebikera, nemalo by tam byt namiesto nastúpané, kolonka: motohodiny?
02.06.2025 - 17:50:36
017
arrow_leftDaDo.Bzz napísal:
Ficim na DJI

Donuty, Jaternice a Iné?
02.06.2025 - 18:01:35
08
https://www.facebook.com/100044482842148/videos/2501362520197238/?app=fbl

Keď bude niekto reálne potrebovať pomoc a nebude k dispozícii záchranka, lebo "veď aspoň nesedia doma" je skvelý argument. Alebo, hore motor vytiahne a dole sa už došúchajú alebo dokotulajú.
02.06.2025 - 18:41:18
01
arrow_leftDaDo.Bzz napísal:
Dosla baterka. Ficim na DJI, to vas este len rozdrapi, ked zistite, ze Crussis bude mat DJI 1kW motory.

Neviem prečo by ma to malo rozdrapiť...
Inak...ten Crussis to čo za značka? Niečo ako Kaufland???
02.06.2025 - 18:52:59
07
Na Crussis mi nesiahajte. Ceska firma v pozadi je (ak sa nemylim) Jager. Jazdim na nom piaty rok bez problemov co nemozem tvrdit o niektorych nobl znackach v okoli. Je tazky ako svina, ako prevazna vacsina e-bikov ale vdaka nemu som uz zopakoval svoje kultove veci ako Kralova hola, Sliezsky dom, horna nadrz na Ciernom Vahu, Kojsovska hola ... dovolim si tvrdit, ze mnohi z pritomnych hejterov ani netusia vocogo.

PS Uz opakovane sa tu objavila vyhrada, ze tu ide o priatelsky hejt ale obcas mi to pripomina tridsatrocnu vojnu alebo sa opytajte starych rodicov ako vyzeral zapas medzi Microsoftom a Unixom. :lol: :lol: :lol:
03.06.2025 - 07:17:27
02
arrow_leftpista napísal:
Je tazky ako svina, ako prevazna vacsina e-bikov ale vdaka nemu som uz zopakoval svoje kultove veci ako Kralova hola, Sliezsky dom, horna nadrz na Ciernom Vahu, Kojsovska hola ... dovolim si tvrdit, ze mnohi z pritomnych hejterov ani netusia vocogo.

Najskôr a to som presvedčený máš na mysli iných, tu prítomných električkárov. Nám čo si to jazdíme za vlastné z pocitu vyplavených endorfínov, nám tieto brdky nemusíš spomínať.
03.06.2025 - 07:41:08
01
keyboard_arrow_up