Hádam nezakladám duplicitnú tému. Budem mať nové kolesá a je v pláne prerábka na bezduše (aj teraz alebo až v lete). Na MTB to mám za tie roky zmáknute čo sa týka techniky, tmelov, plášťov. Ak máte nejaké skúsenosti a rady v čom si dať pozor alebo čo urobiť inak ako u MTB budem rád (páska, tmel, plášte). Možno aj pre ostatných
Bolo by dobré, ak by sa zapojili aj ostatni, ci uz cesta, alebo mtb, nech je to aktualnejsie. Posledny prispevok je z roku 2022. Sesulak ked sa v dotazniku vyplna tmel, da sa doplnit aj do tabulky? Lebo ja ho tam nevidim. (A mozno len na mobile to nevidim cele).
Caute, uz dva dni bojujem s nasadenim plasta TUFO THUNDERO 700x40C na mojom graveli. Vyrobil som si kvoli nemu aj ghetto tyre booster z pet flase, no nepodarilo sa mi zatial docielit, aby sa plast nafukol a skocili patky tam kam maju (pouzil som jarovu vodu aj tekute mydlo - nepomohlo)
Predtym som mal plast Schwalbe Schwalbe X-ONE Allround 700x33C, s ktorymi som tiez bojoval, ale nakoniec to vzdy nejako slo.
Rafy mam nejake Marin s vnutornou sirkou 19mm, profil maju ako na fotke.
Nevedeli by ste mi prosim poradit, co este skusit? Pripadne niekto v BA, kto by mi s tym bol ochotny pomoct? V Presove mam k dispozicii kompresor s 300l vzdusnikom, ale tu akurat tak pumpu alebo elektricky kompresorik s malym prietokom vzduchu...dakujem
ja som y tunderom nemal problem tak bude problem rafik, čiže duša na noc 2, nech sa to trochu poroztahuje a potom vybrať a skusiť zas nafukať.. alebo isť s tým na pumpu...
Síce s krížom po funuse, ale do budúcna: s Tufom som mal tie isté problémy. Vyzerá to tak, že ako je nový plášť poskladaný, tá pätka sa nevystrie hneď poriadne a potom to nejde nahodiť ani s boostrom. Trik s dušou mi vždy zafungoval. Nebolo ale treba čakať cez noc, nahodil som s dušou, zhodil jednu stranu, vybral dušu a potom to už šlo s boostrom.
Nemáš to nejaké podhustené na tých dušách. Však toľko tlakujú na bezdašákoch. Ja mám duše a zadný dávam na 7,2 a predný na 6.5. Ja to rád na tvrdo?
No po tých jamách a kanáloch a občas, keď niekto v balíku neukáže a v plnej rýchlosti nabehnem na hnusnú hranu nemám pri tých tlakoch seknuté. Za sezónu žiadny defekt až do zjazdenia plášťu do extrémnu.
Ako minulý rok predný, ktorý jeden horúci letný deň po odjazdeni 80 km odrazu na slnku pekne buchol ako som sedel v meste v podniku a bicy sa vyhrieval na slnku.
Keď už sme pri bezdisakoch.ma to význam riešiť na cestaku.ked jazdím 5.5 bar na 28 s dušou?
Rafky na bezduse mam
treba skusit.
23,25 uz aj 28 odzvonilo Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
vyskusal som rozne kombinacie, musel by som mat umrtveny zadok aby som to nepostrehol...siroke rafy este lepsie.
celkovo do 100kg, https://axs.sram.com/guides/tire/pressure 4+4,3bar 30 gumy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Každému niečo iné
Skus pozriet tuto temu:
https://www.mtbiker.sk/forum/komponenty/bezdusove-systemy-prieskum-skusenosti-t37681.html?hilit=Bezdusove+systemy+realne+skusenosti
Bolo by dobré, ak by sa zapojili aj ostatni, ci uz cesta, alebo mtb, nech je to aktualnejsie. Posledny prispevok je z roku 2022.
Sesulak ked sa v dotazniku vyplna tmel, da sa doplnit aj do tabulky? Lebo ja ho tam nevidim. (A mozno len na mobile to nevidim cele).
ok ? https://www.mtbiker.sk/shop/servis/tmely-a-lepidla/joes-road-leader-sealant-bezdusovy-tmel-p111135.html idealne skladom hradok
neskor mi pride stans ten dam az do novych gum.
savings Joe's Road Leader Sealant bezdušový tmel
od 7,89 € savings
MOC 11,89 €Predtym som mal plast Schwalbe Schwalbe X-ONE Allround 700x33C, s ktorymi som tiez bojoval, ale nakoniec to vzdy nejako slo.
Rafy mam nejake Marin s vnutornou sirkou 19mm, profil maju ako na fotke.
Nevedeli by ste mi prosim poradit, co este skusit? Pripadne niekto v BA, kto by mi s tym bol ochotny pomoct? V Presove mam k dispozicii kompresor s 300l vzdusnikom, ale tu akurat tak pumpu alebo elektricky kompresorik s malym prietokom vzduchu...dakujem
Rafky na bezduse mam
No po tých jamách a kanáloch a občas, keď niekto v balíku neukáže a v plnej rýchlosti nabehnem na hnusnú hranu nemám pri tých tlakoch seknuté. Za sezónu žiadny defekt až do zjazdenia plášťu do extrémnu.
Ako minulý rok predný, ktorý jeden horúci letný deň po odjazdeni 80 km odrazu na slnku pekne buchol ako som sedel v meste v podniku a bicy sa vyhrieval na slnku.
Ale po jednej ďure som kukal či je rafik celý...
ja mam tak 70kg v sezone a fukam 28c na 5.1-5.2bar
Podľa kalkulačky mám jazdiť 6,5
Rafky na bezduse mam
23,25 uz aj 28 odzvonilo
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
vyskusal som rozne kombinacie, musel by som mat umrtveny zadok aby som to nepostrehol...siroke rafy este lepsie.
celkovo do 100kg, https://axs.sram.com/guides/tire/pressure 4+4,3bar 30 gumy.
Napr vcera ked som siel z Javoriny do CZ som chcel strasne mat 32ky namiesto 28